mi leszünk otthon, szóval igazából túl sok vizet szerintem nem zavarnának.wZoLee7 írta:Celta drukkerekre kíváncsi lennék'shutterisland írta: celta ellen

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 23., csütörtök 20:24
mi leszünk otthon, szóval igazából túl sok vizet szerintem nem zavarnának.wZoLee7 írta:Celta drukkerekre kíváncsi lennék'shutterisland írta: celta ellen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 23., csütörtök 19:43
Celta drukkerekre kíváncsi lennék'shutterisland írta: celta ellen
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 23., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 23., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 23., csütörtök 18:04
hát akkor nincs mese, Xavit kezdőbe kell raknicsak hát egy klasszikusra egyből úgy kimenni, hogy az egyik évek óta nem játszik nálunk ezen a poszton, a másik meg most jött nyáron...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 23., csütörtök 18:03
vadállatMesQueUnClub írta:Gálaceremóniát esetleg ha lesz pofájuk megtartani már látom is magam előtt ahogy Shakira énekli Messinek a Waka-waka-t és közben Pique égnek emeli a gyereküket és üvölti, hogy az élet az úr
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 23., csütörtök 17:52
Igazából ez fifty fifty ez a középpálya dolog, mert ha James és Kroos lent nekik is fent ugyan ugy kiszámíthatatlan mi lesz az eredménye, mint nálunk Ini-Rakitic-Masc, szóval én azt mondom, hogy majd meglátjuk kinek mi jön össze ezen a Classicon, csak legyen szép a játék..'shutterisland írta:jelenleg elvileg úgy állunk, hogy ha busquetset összedrótozzák szombatig, akkor ő lesz a középpályán, mascherano pedig a védelemben, ha ez nem történik meg, akkor mascherano lesz a vékápé.
ideje lenne már összeálljon a mascherano-iniesta-rakitic hármas, talán ez a legkomplexebb középpálya, amit ki lehet hozni ebből a keretből, csak hát egy klasszikusra egyből úgy kimenni, hogy az egyik évek óta nem játszik nálunk ezen a poszton, a másik meg most jött nyáron...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 23., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 22., szerda 23:10
teljesen.....ez egy nagy vicc.Corleone írta:Eleve Messibe lehetne/lehetett volna annyi, hogy az első ilyen hír után kiáll a sajtó elé és elmondja, hogy adott esetbe majd otthon ünnepeljék meg a szurkolók, de akkor is csak meccs előtt/után.
Teljesen abszurd az egész..
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 22., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 22., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. október 22., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 22., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 22., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 22., szerda 21:23
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 22., szerda 20:41
Igen, legalább kettőt kell lőnie a ligarekordhoz.mathers írta:Két gólt kell lőnie nem? Akkor dönti meg a rekordot és akkor van csak ünneplés.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 22., szerda 20:41
Na hát mondjuk ha ennyi elég lenne hozzá, akkor még a Goal.com év játékosa díja is többet érne az Aranylabdánál..dzsi91 írta:Majd szombaton kiderül, de nekem gyanús hogy azért ez a nagy körítés ,hogy az aranylabdához odaérjen végül...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 22., szerda 20:31
Ha Messiben és a Barcában van emberség vagy tényleg olyan jók mint amilyennek beállítják akkor köszönik szépen nem kérnek belőle... Gondolom ha szólna Messi ,hogy ezt ne majd a hazai meccsen akkor nem lenne műsor.Majd szombaton kiderül, de nekem gyanús hogy azért ez a nagy körítés ,hogy az aranylabdához odaérjen végül...Mert amúgy esélye se lenne.mahitoo(Henke) írta:Rég nem szóltam hozzá az oldalon. Most teljesen egyet értek veletek. Ez egy totális baromság. De most emiatt ne a Barcát meg Messit szidjátok, nekik, és nekünk szurkolóknak sem hiányzik ez. Messi füttykoncertben akarja átvenni? Esetleges szépítésnél, ahelyett, hogy mennénk tovább, megállítják a játékot? Esetleges vezetésnél félbeszakad a meccs? Komolyan mondom, nem normálisak.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 20:28
én elhiszem, de én akkor is messit szidom.mahitoo(Henke) írta:Rég nem szóltam hozzá az oldalon. Most teljesen egyet értek veletek. Ez egy totális baromság. De most emiatt ne a Barcát meg Messit szidjátok, nekik, és nekünk szurkolóknak sem hiányzik ez. Messi füttykoncertben akarja átvenni? Esetleges szépítésnél, ahelyett, hogy mennénk tovább, megállítják a játékot? Esetleges vezetésnél félbeszakad a meccs? Komolyan mondom, nem normálisak.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem