Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Enrique

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 9., vasárnap 20:00

Én arra lennék kíváncsi, ha esetleg valaki nézi még, hogy hány verseny dőlt el a versenypályán konkrét, éles helyzetben történő, tehát nem csapatutasításra végrehajtott előzéssel a két pilóta között?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 9., vasárnap 19:58

wZoLee7 írta:hát ezen a versenyen is sikerült aludni egyet :D

15 perc után inkább fifázni volt kedvem, pedig a brazil futamok azért eléggé pikánsak voltak az elmúlt években. :kivagyhe:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 9., vasárnap 19:44

wZoLee7 írta:hát ezen a versenyen is sikerült aludni egyet :D
Belőlem sikerült kiölni a sport iránti szeretetet... Régen felkeltem hajnalba az élő adásokra, de az utóbbi másfél éve ha láttam 5 futamot sokat mondok...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 9., vasárnap 18:39

hát ezen a versenyen is sikerült aludni egyet :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 9., vasárnap 18:34

Na, Rosberg. :agree: Így legalább lesz tétje az utolsó futamnak is. Nem hibázhat Hamilton sem, mert dobogóra kell állnia, ha VB-t akar nyerni. Kemény lesz. Bár Hamiltont jobb pilótának tartom, de Rosbergnek szurkolok most. Tipikus 1x VB győztes pilóta, úgyhogy remélem összejön neki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 7:55

kapor_89 írta:
Realista24 írta:Alonso a McLaren pilótája lesz 2015-ben és az F1 történelem legnagyobb szerződését kapja.
ez már official deal?
AS szerint done deal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 9., vasárnap 0:19

Realista24 írta:Alonso a McLaren pilótája lesz 2015-ben és az F1 történelem legnagyobb szerződését kapja.
ez már official deal?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 0:02

Alonso a McLaren pilótája lesz 2015-ben és az F1 történelem legnagyobb szerződését kapja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 8., szombat 12:49

Most ami mozgatja az F1 világát,az Alonso,ezekben a napokban.Nem tudni megy vagy marad,Ron Denis ultimátumot adott neki,miszerint az utolsó futamon nyilatkoznia kell,hogy hogyan tovább.Ha ezt nem teszi meg a spanyol,a jövőre honda motorokkal versenyző mclaren más versenyző után néz.Ez Vettel lehet,ha meg Alonso mégis rábólint,akkor Vettel--Ferrari...
Ez a 3 autós rendszer meg....nos a FIA szabályzatában van egy olyan kitétel,miszerint 16 autótól kevesebb nem lehet a rajtrácson.No most ha a lotus meg a sauber is bemondaná az unalmast...akkor nagyon is elképzelhető...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 8., szombat 12:42

17 évesen az F-1-ben... ez nem normális dolog szerintem. Ez nem Verstappen ellen irányul, hanem az autóversenyzés csúcsa, a királykategória ellen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 8., szombat 12:21

Szerintem nem lesz 3 autós rendszer. Nem igazán lesznek már izgalmas futamok sem. Kevés a tehetség. Talán most majd a 17 éves srác mutat valamit, de őt is már most kikezdték, hogy így fizetős, úgy fizetős. Pedig épp, hogy nem az. Aki a Red Bull junior programjából kerül ki az biztos nem egy ügyetlen nímand.
Én bevezetnék egy olyant, hogy kötelező lenne végig járni a kisebb kategóriákat, és hogy kb 22-23 évesen kerülhessenek fel az F1-be. Az utolsó kategóriában kötelező lenne az első 3-ban végezni ahhoz h valaki felkerülhessen. Hagynám a fenébe a fizetős pilótákat, amelyik csapatnak meg ez kell ahhoz, hogy versenyezni tudjanak azoktól elkellene búcsúzni. A nagy gyártók, vagy lehetséges csapatok mint az RB azért nem jönnek mert a "spórolás" teljesen megölte a fejlesztést. Ezt sürgősen vissza kellene csinálni...így még talán lehetne az F1-ből F1. Sajnos az öreg Dagobert megmutatta, hogy lehet sokat kaszálni és megölni ezt a sportot, bárki ülne a helyére ugyan úgy öncélú módon megszedni csak magát...bárki. Nem igazán látok reális esélyt a helyes irányba fejlődésre.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 6., csütörtök 9:39

Azért volt hétvégén egy futam, de sehol semmi poszt? Régen mindig ment futam előtt-alatt-után az eszmecsere. Ebből is látszik mennyire érdekel mindenkit a mai F1. :(

Amúgy a Sauber jövőre Marcus Ericsson - Felipe Nasr párossal vág neki a szezonnak... "Pénz beszél, a többi kutya szar sem ér..."
Pedig ha belegondolok, hogy nem is olyan rég még milyen párosok voltak ennél a csapatnál: Heidfeld-Raikkönen, Fisichella-Massa, Kubica-Heidfeld... :'(

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 27., hétfő 12:18

Kerlon írta:
Corleone írta:Caterham után a Marussiának is lefőtt a kávé, elindult a csődeljárás ellenük. Sauber is ugye elég ingatag lábakon áll, Lotus is már talán csak Maldonado/Kolumbia pénzéből fut.. Kezdenek a dolgok nagyon a 3 autós rendszer felé tendálni, amit ugye tudunk melyik csapat akar már nagyon régóta.. :sly:
Erről lemaradtam, mi ez a 3 autós rendszer?
Kevés lesz az istáló, így azok a csapatok, akiknek lesz rá pénzük, indulhatnak akár 3 autóval is.
Merci Zizou!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 12:17

Corleone írta:Caterham után a Marussiának is lefőtt a kávé, elindult a csődeljárás ellenük. Sauber is ugye elég ingatag lábakon áll, Lotus is már talán csak Maldonado/Kolumbia pénzéből fut.. Kezdenek a dolgok nagyon a 3 autós rendszer felé tendálni, amit ugye tudunk melyik csapat akar már nagyon régóta.. :sly:
Erről lemaradtam, mi ez a 3 autós rendszer?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 27., hétfő 12:06

Caterham után a Marussiának is lefőtt a kávé, elindult a csődeljárás ellenük. Sauber is ugye elég ingatag lábakon áll, Lotus is már talán csak Maldonado/Kolumbia pénzéből fut.. Kezdenek a dolgok nagyon a 3 autós rendszer felé tendálni, amit ugye tudunk melyik csapat akar már nagyon régóta.. :sly:
#happyshitting

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 13:54

L.Miki írta:
alexoxladjackoxi írta: Vagy, mert 2010-ben, sérülése előtt őt tartották az egyik legnagyobb ígéretnek az F1-ben? Ja, és az is szent meggyőződésem, hogy azóta már Alonso csapattársa lenne.
Az én szent meggyőződésem pedig az, hogy ha 2008-ban Glock gumijai még bírják egy olyan 30 szekundomig, akkor Massa lett volna a világbajnok abban az évben és ha 2009-ben Massa előrelátta volna, hogy egy rugó fogja őt kupán verni, akkor később hajt ki a bokszból.
Felesleges ilyen meggyőződésekbe bele menni... tehetséges pilótának tűnt Kubica, nagy ígéretnek. De kiszállt és nem hiszem, hogy sok babér teremne neki azzal, ha visszajönne. De persze semmi sem lehetetlen.
Elég hülyeséggel kontráztál, de mind1.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. október 23., csütörtök 13:39

alexoxladjackoxi írta: Vagy, mert 2010-ben, sérülése előtt őt tartották az egyik legnagyobb ígéretnek az F1-ben? Ja, és az is szent meggyőződésem, hogy azóta már Alonso csapattársa lenne.
Az én szent meggyőződésem pedig az, hogy ha 2008-ban Glock gumijai még bírják egy olyan 30 szekundomig, akkor Massa lett volna a világbajnok abban az évben és ha 2009-ben Massa előrelátta volna, hogy egy rugó fogja őt kupán verni, akkor később hajt ki a bokszból.
Felesleges ilyen meggyőződésekbe bele menni... tehetséges pilótának tűnt Kubica, nagy ígéretnek. De kiszállt és nem hiszem, hogy sok babér teremne neki azzal, ha visszajönne. De persze semmi sem lehetetlen.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 22., szerda 23:55

delPotro írta:Te is csak azért tartod VERSENYZŐNEK Kubicát, mivel volt egy sajnálatos balesete, és ezáltal jobban kitűnik a F1-es pilóták közül.
Vagy, mert 2010-ben, sérülése előtt őt tartották az egyik legnagyobb ígéretnek az F1-ben? Ja, és az is szent meggyőződésem, hogy azóta már Alonso csapattársa lenne.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 21., kedd 23:12

besteve7 írta:
Ennek mi köze hozzá? :lol:
Első lépésben én a focit szeretem, azon belül a Real Madridot, ha valamiért megutálnám a Realt, mondjuk ahhoz az kellene, hogy megvegyük az összes Barca játékost, attól még a focit ugyanúgy szeretném és lekötne. :(
Én meg a Ferrarinak szurkolok és jelenleg Alonsonak. Az F-1 szar lett, de ettől függetlenül a kedvenceimnek szurkolhatok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. október 21., kedd 23:11

Remy írta:Mondjuk Magnussen (McLaren), de Button se valami nagy eresztés, helyette is mehetne.
MClarent jelenleg nem nevezném topcsapatnak.
Remy írta:Tehát, ha a Real Madridnál beüt egy gyenge korszak, akkor a meccseket sem fogod nézni?

Ennek mi köze hozzá? :lol:
Első lépésben én a focit szeretem, azon belül a Real Madridot, ha valamiért megutálnám a Realt, mondjuk ahhoz az kellene, hogy megvegyük az összes Barca játékost, attól még a focit ugyanúgy szeretném és lekötne. :(

Vissza: