CR dupla lenne a legfontosabb, hogy történelmet tudjon írni a Bernabeuba.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 4., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 24., péntek 17:42
inkább vedd be az iróniafelismerő tablettádhehe írta:megyek hányni.Kíváncsi lennék azért egy Barca-BM meccsre. Tiki-taka vagy a tikken-takken a jobb?!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 24., péntek 17:35
megyek hányni.Kíváncsi lennék azért egy Barca-BM meccsre. Tiki-taka vagy a tikken-takken a jobb?!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 24., péntek 17:31
morientes írta:Ja,akkor jóvan...így már meg vagyok győzve.Én a tavalyi BL meccsre emlékszem a Real ellen münchenben.Az tetszettmia san mia írta:Jó akkor ugyanaz volt a játék. Rád hagyom.
Szerintem láttam elég meccset a tavalyi szezonból, hogy legyen viszonyítási alapom...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 24., péntek 17:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 24., péntek 16:17
Ja,akkor jóvan...így már meg vagyok győzve.Én a tavalyi BL meccsre emlékszem a Real ellen münchenben.Az tetszettmia san mia írta:Jó akkor ugyanaz volt a játék. Rád hagyom.
Szerintem láttam elég meccset a tavalyi szezonból, hogy legyen viszonyítási alapom...
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. október 24., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 23., csütörtök 13:07
ha megnézed, hogy mariborok, ludogorecek, apoelek, malmök is lesznek évről-évre a bl-ben és alsó hangon szerintem 32 éves korig simán lehet számolni egy játékos pályafutását...az az 50 gólos határ nem elérhetetlen.Marky írta:szerintem a felsoroltak közül reális esélye neymarnak és müllernek van. a brazil még fiatal és fejlődőképes, müller pedig akármilyen fogalmatlan, valahogy mindig ott van, ahol kell lennie. egy 2.0-s mariogomez.
ami érdekes, hogy mindenki ekézi benzemat, de a tag a bl-ben mégis tart egy 0.6-os gólátlagot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 23., csütörtök 12:47
Kellet hozzá egy fos róma.De játék,pici eltérésekkel ugyan az volt.Felgyorsult a széljáték,amihez kellett egy idióta Cole,meg egy indiszponál római középpálya...Miért kéne a Spurs padjára ülnie ? A felvetés önmagában butaság.
Ennyi erővel jöhetne a gyerekes kérdés, hogy Carlo mit kezdene a Spurs kispadján ? Semmit. Ehhez sem kell nagy ész..
Vicces olyan meccs után is tikitakáról meg tutiról beszélni, ahol teljesen más játékrendszert játszott a csapat, akár a tavalyihoz akár az azelőttihez viszonyítva.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. október 23., csütörtök 12:19
Miért kéne a Spurs padjára ülnie ? A felvetés önmagában butaság.R.M.C.F írta:semmit. nem kell ehhez nagy észikarus93 írta:Guardiola szeret beleülni a tuti-ba. Nem hiszem, hogy a City-be menne, inkább majd megy a MU kispadjára, de elötte Van gaal összerakja neki a csapatot.
Egyszer megnézném, hogy pl egy Tottenham kispadján mit tudna alkotni.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. október 23., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2014. október 23., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 23., csütörtök 11:47
tudtommal a BL ranglistán csak a főtáblás gólokat számolják. mondjuk vicces is lenne ha beleszámolnák azt, amikor valaki az első selejtezőkörös albán birkapásztoroknak lő egy 7est.Csabi írta:Ez is furcsa, hogy akkor az mert nem szamit ide? Ha cr osszes goljat vesszuk, akkor ott mindenhol benne.van, ide meg nem jo.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 23., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 23., csütörtök 10:56
70 golja van a BL-ben plusz egyet lott a selejtezoben meg a Sporting jatekosakent.El Unico írta:Jo lenne tisztaba tenni,hogy akkor hány golja is van CR-nek: sok helyen 70 golrol irnak,valahol mar egalizalta Rault. Most akkor melyik az igaz??? 70 vagy 71 golos?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 23., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 23., csütörtök 9:21
A Realban 48/8-as atlagja van.Marky írta:ami érdekes, hogy mindenki ekézi benzemat, de a tag a bl-ben mégis tart egy 0.6-os gólátlagot.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 23., csütörtök 9:14
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 23., csütörtök 1:57
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 23., csütörtök 1:32
Ja, én is pont néztem, hogy reálisan még 60 gólig simán eljuthat, tehát ott lehet a negyedik helyen, és nincs is nagyon senki, aki megszorongathatná egy ideig.Egyebkent a maga 40 goljaval Benzema is eleg jol all
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem