Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 23., csütörtök 10:47

Avengers 2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem biztos hogy Ultron amortizálta le a pajzsot , ha a Mjölnir még csak megkarcolni se tudta akkor Ultron nem elég erős hozzá , pláne úgy hogy nem is adamantiumból készül mint a képregényben .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 23., csütörtök 10:43

Avengers 2Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Keptön Amerika pajzsát látva ő is találkozik Ultronnal, nem csak a seregével. Kiváncsian várom, hogy vajon Hulkot is a Bosszúállók ellen fordítja Ultron, vagy a Hulkbuster lesz az övé.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 23., csütörtök 10:40

Első reakció :D
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. október 23., csütörtök 9:16

Egy újabb buta látványfilm :( Serkist jó látni néha emberként is, nemcsak mocap karakterként. Lehet, hogy a családja így fel sem ismeri. :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 23., csütörtök 7:24

Avengers 2 trailer. Adagolja. :happy:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 23:39

Megnéztem én is a 22 Jump Street-et, tényleg lehet rajta jókat röhögni, bár van kegyetlen szar rész is. :lol: A végén meg a felvonultatott lehetőségek... Azt hittem arra fog utalni, hogy nem húzzák jobban le a történet, de most néztem, hogy tényleg lesz 23. :lol: Vagy talán még 40 is :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 19., vasárnap 10:40

Márciusban jön az Argo 2 :happy: :zoldsalas: :iszunk: :cheers: :lilasalas:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 18., szombat 23:11

Voltam moziban, megnézették velem ezt az Annabelle-t.
Ekkora ótvar filmet se mostanában néztem. Ugye a "The Conjuring" előzménye, vagyis egyik ereklyének a története, de még annál a filmnél is gyengébb, nem eggyel, legalább kettővel.
Viszont, ha egyfajta horror univerzumot megteremtenének több filmmel, kiindulva a Warren szobából, akkor érdekes lenne, legalább végre lenne valami fejlődés műfajon belül, csak ne ilyen silány filmekkel. A másfél óra alatt vagy mennyi volt, kétszer kerülgetett az álom, és összesen három, vagy négy olyan jelenet volt, ahol a mozi maximum hangereje megtette a hatását a tizenkét éves célközönségnél, mert sajnos azok vannak az ilyen, állítólag 18+-os filmnél többségben.
Nulla feszültség, nulla rémisztgetés, nulla horror.

2.5|10

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 18., szombat 14:06

mathers írta: 2020: Vörös Ötös (Red Five)
ez lesz a luke skywalker film? vagy tudni már róla valamit?
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 18., szombat 11:36

mathers írta:Nagy Star Wars rajongókért már most tűkön ülök. Szerintem méltó folytatás lesz. A vörös ötös még nem biztos, hogy az lesz.
Én is bízok JJ-ben, na meg azért egy Lawrence Kasdan is ott van íróként :shifty:

Más. Batman vs Superman. Jena Malone szerepelni fog benne, én speciel örülnék, ha ő lenne Robin. Nagy esély van rá, mert Miller képregényéből merít Snyder, ahol szintén női karakter Robin. Bár Man of Steel miatt picit félek is egyben, mert ott sikerült elcseszni a DC univerzum egyik legjobb női figuráját.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 18., szombat 1:30

Nagy Star Wars rajongókért már most tűkön ülök. Szerintem méltó folytatás lesz. A vörös ötös még nem biztos, hogy az lesz.

2015: VII. epizód
2016: Boba Fett
2017: VIII. epizód
2018: Solo
2019: IX. epizód
2020: Vörös Ötös (Red Five)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. október 17., péntek 22:44

Hideg nyomon
Fordulatos, izgalmas krimi amit számomra még a főszereplő srác kritikán aluli játéka sem tudott elrontani..aki látta : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén egy elgondolkodtató kérdést vet fel a film (szerintem jól döntött a srác) szerintetek? Végig lekötött.. de ott elvesztettem a fonalat egy kicsit, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a magánnyomozó rájött nagyjából
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki egy remek történetű, pörgős kikapcsolódásra vágyik.
10/8.5
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 17., péntek 20:51

Nem tudom volt e már,jó kis videó David Fincher rendezéseiről(angoltudás szükségeltetik)

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. október 17., péntek 14:14

Jó tudni, hogy forgatják a Tremors 5-öt :D Legalább nem reboot formájában.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 16., csütörtök 21:49

Dracula
Még nem láttam eddig. Érdekes megvalósítás, abszolút nem coppolai cucc, de nem hibázott a rendező.
Nagyon jó audiovizuális élményt ad, sokat játszik a színekkel, a vizuális hatás elmaradhatatlan.
A színészek óriásik, Oldman és Hopkins legendák, kissé Keanu Reeves fiatalkori szerepeiben esetlennek tűnik, ebben is az kb. mint Sia LBoeuf.
Forgatókönyv remek, a zenék kellően idegesítőek.

(viszont tele van logikai és tartalmi hibákkal, a magyar szinkron fordításai is sokszor nagyon nem jók voltak, de ez nem befolyásolja)
8/10
"And my heart will leave you never."

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 16., csütörtök 19:24

kelemen.istvan írta:Take Shelter...
Valaki látta már ezt a filmet?
Jelen. :mrgreen: Az egyik kedvenc drámám, elképesztően jól épül fel az egész történet a katarzisig. Shannon is parádés, de Chastain kisasszony is nagyon jól hozza a karakterét.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. október 16., csütörtök 19:00

Take Shelter
Ott kezdeném az értékelést, hogy szerintem Michael Shannon valami hatalmasat játszik benne.
Szerintem a kevésbé ismert filmek közé tartozik, pedig egy jó film. A film komor hangulata egyből magába szippantott.
A történet szépen fel lett építve, kitértek apróbb részletekre is példáulSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a bátyjával való kapcsolatára és a kislány betegségére is Aki egy korrekt drámára vágyik, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani..
10/7,5
Valaki látta már ezt a filmet?

Disconnect
Itt is parádés mindhárom történetszál.. legjobban a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Riporternős tetszett.
Nagyszerű szórakozást nyújtott, különösen utolsó 45 perc úgy elreppent, hogy csak néztem, hogy már vége??
A színészi játékot itt is külön kiemelném. Jason Batemant eddig nem láttam komolyabb szerepben, most tetszett, bár néha azt hittem, hogy Xabi Alonsot látom :)
A film remekül mutatja be a "mai" társadalmat,az emberektípusokat és azok hibáit.. Ezt is bátran ajánlom(bár gondolom ezt sokan láttátok) annak aki nem könnyed szórakozásra vágyik, hanem egy tartalmas filmre.
10/8,5
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. október 16., csütörtök 9:04

wZoLee7 írta:Annabelle...
Egyébként ma kezdik el Magyarországon vetíteni a külön kis filmjét, mivel már a Démonok között előtt is volt Annabelle... :shifty:
Trailer - nálam teljesen kimaradt ez az egész film eddig, nem néz ki rossznak. :coffee:

Korábban én sem láttam az eredetit, megemlítettétek, rákerestem. :Đ
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 16., csütörtök 0:42

Annabelle...van egy kb két méter magas karton szerűségből készült kép nálunk moziban...azzal hülyéskedtem h random helyekre állítottam :D pl a főnök ajtajába hogy ha kijön egyből ott legyen...hatásos :D majdnem kirúgott :lol:

Na ezt képzeljétek el nagyban

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 16., csütörtök 0:25

Én szerettem vmiért minden hülyeségével együtt. Feszültség megvolt nekem benne, bírom na. Kevés horrort nézek, még kevesebb jön be, így azt mondom hogy még talán ez tetszett a legjobban eddig.
Horror témában szerintem is kiemelkedő, kevés a minőségi horror. Vagy thriller inkább, talán mindkettő. :D
Összességében nekem is tetszett, meg voltak végig a hidegrázások a film alatt, hogy vajon mi fog következni. :D Utoljára ilyen REC-nél meg Paranormal Activity-nél éreztem. Viszont a végén szerintem túlzásba vitték ezeket a démoni dolgokat. Ami viszont biztos, hogy ezután is messziről kerülöm az ilyen filmeket, nem az én világom. :D
Keress rá az eredeti Annabelle babára, akkor még röhögni is fogsz. :D
Természetesen film után kutatgattam a filmmel kapcsolatban, lévén igaz történet alapján készült (már amennyire). Amikor megláttam azt a rongybabát nevettem egyet tényleg. :D Nem kicsit csinálták meg ijesztőre a filmbe, semmi köze az eredeti babához. :D
Viszont láttam, hogy 2015-ben jön a második rész...

Egyébként nem tudom mennyire fér bele a topikba meg a fórumszabályzatba, de ki mennyire hisz ezekben a démoni/szellemes dolgokban? Kíváncsi lennék mások hogyan látják ezt.

Vissza: