Szerintem senki sem vitatja, hogy Bale jó játékos, szimplán nem illik ide,
Pont ez az. Nem Bale tudását nem ismerjük el, hanem a stílusával van gondunk. Ő Angliában egy technikás játékos, kiemelkedik a közegéből, itt nem emelkedne ki fele annyira sem. A La Liga más világ, itt erőből, sebességből nem igazán lehet megélni, itt technikai tudás, szűk területen is tökéletes megoldások kellenek. Kérdés, hogy ezek mennyire mennek Bale-nek. Nem azt mondom, hogy ezeket nem tudja, csak nem tudja olyan szinten, amivel itt alázná a jónépet.
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
Egy az egyben adom ezt. Én is megkaptam a magamét párszor, amikor Pepet védtem. A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.
Csak hát a sajtó nagy úr.
Suarez detto. Az az ember egy igazi állat. Pozitív és negatív értelemben egyaránt. Vállalhatatlan, undorító, amit néha művel, de a védők is berosálnak, ha ellenük lép a pályára, és nem a testi épségüket féltik, hanem a kapujukat. Suarez egy középszar csapatban a legnagyobb védelmeket veszi hülyére gyakorlatilag minimális támogatással... Itt olyan társakkal, mint CR vagy Modric... Hát remélem nem csak elképzelnem kell, hanem valóság lesz.