Érdekes az eredmény,a gólunk vagy a két gólunk megtörte őket,elveszítették azt a hitet amivel pályára léptek, addig pariban voltak.....elején pontatlanok voltunk,a pool meg többször is jött jó labdakihozatallal.
Sajnos megint előjött az a szakmai jellegű probléma,hogy a stilusunkat nem tudtuk rájuk erőltetni az első 30 percben,vagy nem is akartuk......egy brit csapat hosszu játékot játszik,egy sémát ismer,amiben több a hosszú kifutás,nagyobb üres területekre bejátszás...ezt engedtük nekik,holott szűkebbre kellett volna fogni a játékteret,hogy jobban érvényesüljön a mi játékunk és elnyomjuk az övéket. Ez nem volt megfelelő.
Túl sokszor feljátszottuuk a labdát a támadó részben ahol alig volt emberünk ellenben ők nagy létszámban ott voltak,igy visszakellett hozni a játékot,vagy eladtuk/elcseleztük.
Marcelo pontatlan volt az első játékrészben,holott ez pont nem volt rá korábban jellemző,sajnos a faszi megakadt a fejlődésben kb 1.5 éve,és nem tudja hozni a tehetségét.....ez ma már igazi brazil jellemző lett.
Pepe mindig jó....nála nincs mit mondani.
Varane pár apró hiba volt csak.
Arbeloa,hmmm....akárhányszor nézem mindig az jön le,semmi de semmi bajunk nem lehet vele,teszi mindig a dolgát,nem egy zidane,de egy roppant hasznos és acélos játékos,aki fegyelmezett,és megbízható. Meg ugye az én felfedezettem
Kroos és modric....nem tudom,nekem kicsit kevés,de ez valószinű a két "szélső" miatt volt.
A két szabadabb szélső(isco és dzsémsz) pont egy brit csapat ellen nem volt jó helyen,mert nem tudtak a védelem mögé kerülni,nem tudnak gyors elfutásokat......és arbi és marci nem volt túl fenn és nem támogatták a széleket eléggé.
Ez a 4-2-2-2 egy spanyol védekezőbb csapat ellen szerintem egy jó felállás ha a két bekk feltolja magát!!!,igy.....de egy brit ellen pont egy bale az aki agyonbaxta volna őket.....
Benz nem volt jó,hiába a szép fejes,de addig alap passzokat rontott el,de a gól az gól.
Ronaldo gólja apám......az igen,na meg az átadás is amivel helyzetbe hozták,ez klasszis gól volt,gyönyörű volt......
Az eredmény jó,sőt....de nem voltam elájulva,szerintem a poolnak nem volt szerencséje,bekaptak egy gólt amikor még pariban voltak,ez megpecsételte őket.
FGYk.
Ja,és utálom hogy a barca nem utazott és még egy nappal többet tudott készülni a klasszikóra , de az már évek óta igy megy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.