Meg most BaleKAG írta:Akkor hol voltál az elmúlt pár évben, amikor Robben;Özil meg Di Maria rohangált nálunk?![]()

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 22., szerda 22:49
Meg most BaleKAG írta:Akkor hol voltál az elmúlt pár évben, amikor Robben;Özil meg Di Maria rohangált nálunk?![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 22., szerda 22:46
___Samy___ írta:ennyire egylábas focistát én még nem láttam
viszont sokkal jobb teljesítményt hoz le a jobb oldalon, mint bale
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 22., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 22:43
oda kell tenni a lábára a labdát, mert ha kicsit is futnia/kűzdenie kell érte akkor elveszik. viszont ha a lábán van, akkor jó a szituCS0ki írta:Nem is az egy lábával van a gond, hanem hogy nagyon lasssssúúúú...De tényleg. Az ilyen meccseken sokkal jobban ,látszódik ez, ahol lenne hely futni. Ezen a meccsen Bale parádézott volna, mert rengeteg üres terület volt.
na mindegy, a gólpassz szép volt, reméljük ebből a sebességből is ki tudja hozni a maxot.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 22., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 22., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 20., hétfő 16:18
Hamar bele tanult, mert egész jól tolja, nem lehet rá panaszunk. Inkább Isco párti vagyok egyébként, de a védekező részét a posztnak, úgy néz ki, hogy hamarabb tanulja.Kerlon írta:Hamar beletanult? Szerintem annyira még ne maradandó, amit nyújt, de egyre jobb lesz.
Ezzel meg egyet értek. Nem is erre írtam, hogy gyorsan tanul, hanem a védekezésre, mert dolgozik szépen.Kerlon írta:Még kicsit több veszélyes megmozdulást várnék tőle. Lövések, indítások... Kicsit többet vállaljon. Isco szerintem most Ronaldo után a legveszélyesebb támadásban, de ugye ő nem kiemelt...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 20., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. október 20., hétfő 12:52
Akkor most la. 1 hétig nyugodtan alszol majd, így hogy a "kedvenced" úgy tűnik kihagyni kényszerül a Pool és a Barca elleni meccset is.Na de itt nem Jamesszel van gond és nem is Iscoval.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 12:45
Továbbra sem értek ezzel egyet. Szerintem ez még mindig nem billenti át a mérleget akármelyik oldalára. Kétségkívül nagyon jó James, de szerintem Isconak is meg vannak az ilyen képességei, de az eltérő stílusuk miatt van köztük különbség. Illetve James még mindig közelebb játszhat a kapuhoz, ami nagyban meghatározza ezt.pheco írta:Meglátásnál és a passzoknál az íveléseit is értem. Chicha fejére is odarajzolta azt a labdát meg több gólhelyzetet alakít ki, mint Isco. Persze több ideje is van erre a játékpercekből adódóan. Egyikük sem egy Guti, ebben kiegyezhetünk. Viszont én több hasznos labdát látok Jamestől, mint Iscotól.Kerlon írta:de hogy jobbak a meglátásai... Ez elfogadhatatlan, az meg egyenesen bántja a szeme, hogy azt írod, hogy jobban passzol. Technikailag vagy, hogy? Mert Iscora sem lehet ilyen téren panasz... Ott nem látok semmilyen előnyt a kolumbiai részére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 20., hétfő 12:41
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 20., hétfő 12:37
Meglátásnál és a passzoknál az íveléseit is értem. Chicha fejére is odarajzolta azt a labdát meg több gólhelyzetet alakít ki, mint Isco. Persze több ideje is van erre a játékpercekből adódóan. Egyikük sem egy Guti, ebben kiegyezhetünk. Viszont én több hasznos labdát látok Jamestől, mint Iscotól.Kerlon írta:de hogy jobbak a meglátásai... Ez elfogadhatatlan, az meg egyenesen bántja a szeme, hogy azt írod, hogy jobban passzol. Technikailag vagy, hogy? Mert Iscora sem lehet ilyen téren panasz... Ott nem látok semmilyen előnyt a kolumbiai részére.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 12:32
Ez szerintem megint cáfolható, mert jobban lő oké azt még aláírom, de hogy jobbak a meglátásai... Ez elfogadhatatlan, az meg egyenesen bántja a szeme, hogy azt írod, hogy jobban passzol. Technikailag vagy, hogy? Mert Iscora sem lehet ilyen téren panasz... Ott nem látok semmilyen előnyt a kolumbiai részére. Ja és Isco dinamikusabb, sokkal jobbak a ritmus váltásai, a cseleiről meg annyit, hogy rendre a középpályán játszik, onnét max levesz egy embert és még ott egy fél csapat, akit ki kell játszani, viszont így is nagyon hasznos, ha megbontja a felállt védekezésű ellenfelet.pheco írta:James sokkal veszélyesebb kapura, még távolról is és jobban is passzol, jobbak a meglátásai szerintem. Isco viszont gond nélkül ver meg szinte bármikor 1-2 védőt, de mégse alakul ki sokszor belőle semmi, mert vagy túlcselezi magát vagy eladja. A gyorsaság illetve gyorsulás meg egyik játékosnak sem az erőssége sajnos. Viszont a jelenlegi formák mellett én is játszanám mindkettejüket 4-4-2-ben és elől CR melletti helyért harcoljon meg Bale és Benzema.
Bale hír meg.... 2 kihagyott meccs után majd szenved a Barca ellen, tök jó lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 20., hétfő 12:25
Ennyi a történet.Amit az utóbbi időben csinál,az biztató,de nyugtával dicsérném a napot.Szerintem annyira még ne maradandó, amit nyújt, de egyre jobb lesz.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 20., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 20., hétfő 11:50
Olvass híreket is néhaKerlon írta:Miért?Realista24 írta:Bale esélyes hogy keretben sem lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 11:44
Attól még a korlátaidat nem fogod legyőzni, mert ez álmaid klubja és szerintem Isco összetettebb és jobb, de majd idő eldönti, hogy melyikük viszi többre. Én a spanyolra tippelek.El Unico írta:James nem annyira technikas mint Isco,de szerintem megis jobb jatekos lesz mint Isco. Valamiert ugy erzem,James sokkal erettebb lesz,sokkal osszeszedettebb,es mig Jamesnek ez almai klubja,addig a spanyolnak ez csak munka,zsoldos.
Miért?Realista24 írta:Bale esélyes hogy keretben sem lesz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 20., hétfő 11:42
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem