ui.: Casillas elővette a "GOD MODE"-t és bemutatta a szezon védését csak szerényen. Ettől még hajrá Navas!

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 22., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 22., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. október 22., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 22., szerda 22:47
Nem feltetlen a ballabas, latjuk az szinte hatrany. Mielott leirom, tudom, h fele mozdithatatlan es nem akarom oket ide hozni mivel van egy Isconk es egy Jesenk(nalam James elott lennenek). De ha mar elkezdtem, Hazard, Reus, Alexis, Gotze, Coutinho, Isco stb. legalabb nem csak a balt hasznaljak, nem ennyire korulmenyesek es mozgekonyabbak. Ilyen Riberyket, Neymarokat v David Silvakat nem is emlitek.kiserik írta:Én kíváncsi lennék arra az 5 db bal lábas középpályásra, akik szélső támadót is tudnak játszani és nem kevés irányítói vénájuk is van.numberone1 írta: ha mar mi vagyunk a Real akkor akar mondok neked 5 jobb jatekost Jamesnel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 22., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 22., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 19., vasárnap 18:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 19., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 19., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 19., vasárnap 13:06
ennyi erővel bél se hiányzott tegnap, sőt.Csabi írta:hexor kolléga jól összefoglalta.
továbbá ismét felmerül a kérdés, hogy akkor benzema egyáltalán minek. tegnap annyival szarabb volt az összjátékunk, mint ha 433-ban játszunk? vagy kevesebb gólt lőttünk nélküle? egyik sem, sőt még jobban játszottunk nélküle (meg bale nélkül). Isco és James is sziporkázott. az utóbbi héten felkapott eszméletlen baromságot meg meg se említem, miszerint CR nem lenne nélküle eredményes ennyire. nem, csak a 3 meccsen amin benzema nem játszott lőtt vagy 8 gólt.
nekem pl egyáltalán nem hiányzik az ember, és remélem carlo is felfogja már lassan. padon elülhet, beugorhat néha, de a legerősebb kezdőben nincs helye.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 13:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 19., vasárnap 2:09
Mert Csabi felallasaban (4-4-2) Bale nem kell osszejatszon a tobbiekkel vagy a jatekot szerveznie, amiben gyenge, hanem szinte csak annyi a dolga, hogy kiugrik a vedok kozott es kapura tor. Azert a mogotte levo negyestol szamithat jo par nagy labdara. Benzema meg pont a szervezesben, az osszjatekban a jobb, viszont a kapura toresben es a lesvonalrol kiugrasban mindig is gyenge volt.hehe írta:miért bél és miért nem benzema?Csabi írta:barca elleni kezdőm:
keylor, carvajal, ramos, pepe, marcelo, kroos, modric, james, isco, cé, bale.
a pool nem érdekel most.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 19., vasárnap 2:08
ezek, főleg az utóbbi része a kiemelt mondatnak szerintem idén nem nagyon bale erősségeiEl Unico írta:Casillas,Marcelo,Pepe,Ramos,Carvajal,Kroos,Modric,James,Bale,CR,Isco. Én ezt nyomatnám.![]()
Mert Isco mezőnyben még többet vállal,aktívabb,mint a francia. Szerintem. És most szükség lesz olyan emberekre,akik meg tudják tartani a labdát,esetleg meg tudja verni az ellenfelet egy az egyben. (Alves-Buszkecc-Xavi, ezeket megeszi Isco reggelire).miért bél és miért nem benzema?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 19., vasárnap 1:26
Mert Isco mezőnyben még többet vállal,aktívabb,mint a francia. Szerintem. És most szükség lesz olyan emberekre,akik meg tudják tartani a labdát,esetleg meg tudja verni az ellenfelet egy az egyben. (Alves-Buszkecc-Xavi, ezeket megeszi Isco reggelire).miért bél és miért nem benzema?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 19., vasárnap 0:48
miért bél és miért nem benzema?Csabi írta:barca elleni kezdőm:
keylor, carvajal, ramos, pepe, marcelo, kroos, modric, james, isco, cé, bale.
a pool nem érdekel most.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 0:44
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 18., szombat 20:44
Meccsek óta megfigyelhető rajta a fejlődés, kezd megjönni az önbizalma. Szerintem a Depor elleni bombagólja után tört át egy gátat magában.morientes írta:James mintha kezdene fejlődni
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem