Ide masolom a megy a meccs topicbol:
kiserik írta:numberone1 írta: ha mar mi vagyunk a Real akkor akar mondok neked 5 jobb jatekost Jamesnel.
Én kíváncsi lennék arra az 5 db bal lábas középpályásra, akik szélső támadót is tudnak játszani és nem kevés irányítói vénájuk is van.

Nem feltetlen a ballabas, latjuk az szinte hatrany. Mielott leirom, tudom, h fele mozdithatatlan es nem akarom oket ide hozni mivel van egy Isconk es egy Jesenk(nalam James elott lennenek). De ha mar elkezdtem, Hazard, Reus, Alexis, Gotze, Coutinho, Isco stb. legalabb nem csak a balt hasznaljak, nem ennyire korulmenyesek es mozgekonyabbak. Ilyen Riberyket, Neymarokat v David Silvakat nem is emlitek.
Laza kis meccs volt jo kis bemelegites az el Classicora. Benzi,Modric,Kroos,CR,Isco kozul barmelyik MOM, de Pepe, Varane es Arbeola is nagyon adta ma. Szornyu napos Marcelo.
Jobb lett volna egy 5-s a multbeli megalaztatas miatt, de ha nem lenne a Barca meccs lehet, h meg lett volna.
Mindenesetre jobban elveztem mint a tegnapi Roma-Bayernt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK