OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 6., csütörtök 0:15

Én abszolút nem vagyok házibuli párti. :D
Jövő héten A38 hajóra megyünk ünepelni a suli végét.Kiváncsi leszek bekavar e ez a víz helyzet,elvileg nem... :hmmm:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 6., csütörtök 0:08

BH710 írta:A lányokról ne is beszéljünk :mrgreen: Lassan idősnek érzem magam egy szórakozóhelyen, pedig még csak 18 leszek. Inkább egy jó házibuli baráti társaságban, ócóbb is, és a feeling is sokkal jobb :D
Én is inkább házibuli párti vagyok, ha nem nálunk van a buli. :mrgreen:
És ott megfelelő korú hölgyeket is lehet találni. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 6., csütörtök 0:05

A lányokról ne is beszéljünk :mrgreen: Lassan idősnek érzem magam egy szórakozóhelyen, pedig még csak 18 leszek. Inkább egy jó házibuli baráti társaságban, ócóbb is, és a feeling is sokkal jobb :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 6., csütörtök 0:03

nem neked szántam a mondandóm, csak a tiedről jutott eszembe a dolog :mrgreen:
csak manapság sok helyen ezt látom, hallom, és nem csak suhancoktól, és nem ritka esetekről van szó

arról már nem is beszélek, hogy a mai lányok mennyit isznak....meg a 13 éves pulyáknak jack daniels üveg a borítóképük, és tolják alá a szöveget, hogy milyen finom :roll:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 5., szerda 23:59

___Samy___ írta:igazából én azt nem értem meg, hogy hogyan lehet 3-4 fajta piát összekeverni egy este alatt, bár lehet én vagyok túl maradi
persze fiatalabb koromban nálam is előfordult az ilyesmi, meg hogy hánytam utána össze vissza, de soha többet nem kívánom azokat az időket vissza

iszok egyfajta töményet, vagy sör hozzá, vagy bor, azt kifújt
hazabírok menni, nem hányok, jól érzem magam, mégsem iszok kevesebbet, mint annak idején, sőt
és sokkal jobb így, legalábbis szerintem

Úgy érzem ez nekem szólt :D
Névnapi buli volt, picit elvetettem a sulykot, de azóta nem fordult elő ilyen. A pezsgő tett be, szoktam keverni többfajta piát, de tudom hol a határ. Megérzem a pezsgő szagát és elkap a hányinger. Bunkóság de szilveszterkor is inkább whiskeyvel koccintottam nem pezsgővel. Plusz ritkán iszom, nem az alkoholt preferálom :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 23:53

igazából én azt nem értem meg, hogy hogyan lehet 3-4 fajta piát összekeverni egy este alatt, bár lehet én vagyok túl maradi
persze fiatalabb koromban nálam is előfordult az ilyesmi, meg hogy hánytam utána össze vissza, de soha többet nem kívánom azokat az időket vissza

iszok egyfajta töményet, vagy sör hozzá, vagy bor, azt kifújt
hazabírok menni, nem hányok, jól érzem magam, mégsem iszok kevesebbet, mint annak idején, sőt
és sokkal jobb így, legalábbis szerintem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 5., szerda 23:46

Egyébként én nem szerettem a bort, de mostanában rászoktam a száraz-fehér nagyfröccsre. Általában biliárdozás közben szoktuk inni csak az a baj vele, mint a pezsgővel, hogy olyan mintha kis szörpöt szopogatnék, aztán a 4.-5. pohár után már szédelgek és örülök a fehéret el tudom lökni, főleg ha közben 1-2 jéger is lecsúszik :mrgreen: Jó dolog a pia, de azokat az embereket sem értem meg akik hetente 2-3-szor beb.sznak. Én nem bírnám, elég havonta 1-2szer.

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 5., szerda 23:40

kupak17 írta:bár nekem a borral nincs bajom.. :D
Nekem se lenne, ha nem hozná fel a csodálatos balatoni estém emlékeit. :mrgreen: Azóta csak nagyon-nagyon minimálisat ittam belőle.

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 5., szerda 23:39

Ha már pia a téma akkor elmesélnék egy furcsa, utólag vicces sztorit..

Tavaly márciusban haverokkal elmentünk a helyi szórakozóhelyre. Előtte fent iszogattunk, és fél liter erdélyi pálesz négyünknek bement. 101 pezsgő party volt, a legjobban bulizóknak járt az ingyen pezsgő.. a szórakozóhelyen megittam még 4 Jagert, pár sört, vodkamonstert, és egy whiskey-colát is, és ezek mellé kaptunk még 3 üveg pezsgőt. Na itt már szépen néztem ki, de nem volt gond ameddig ki nem mentünk rágyújtani. Beleszívtam a cigibe 3-4 slukkot, és onnantól kezdve nem tudtam járni, hánytam is, és 2 haverom vitt a vállán, a 3. pedig röhögött. :D
Ezzel még nem is lett volna gond, de anyukám éppen terhes volt, és mindenórás.Mit ad Isten, éppen aznap éjjel indult be a szülés. Haverom felhívta nevelőfaterom, mondván gond van, Krisz(azaz én) nem igazán van járóképes állapotban, haza kellene vinni. Szegény nevelőfaterom taxival lejött a szórakozóhely elé, és ő meg még a 2 haverom betettek a taxiba majd hazamentünk. Másnap d.u. felkelek, nevelőfaterom csak röhög, az emlékeim nagyjából nekem is megvoltak/megvannak, de ő elmesélte az egész sztorit és úgy viccesebb volt már.
Szegény anyámra pedig szülés közben hoztam rá a szívbajt..nem volt elég gondja úgy is :roll:

Azóta nem ittam egy korty pezsgőt sem :mrgreen:

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 5., szerda 23:34

Dupla D írta:Most lehet le fognak nézni páran, de én mindent megiszok, csak ne bor és ne unicum legyen. Kis mennyiségben még nincs komolyabb bajom a borocskával, de pár pohár után már szeretne kijönni a gyomromból, szóval nem erőltetem az ivását. Az unicum meg egyszerűen ihatatlan. Katasztrófa. Jégerrel semmi baj nincs. (Tudom, Tibi atya már rám küldte volna a ministránsokat, hogy vágják el a torkom. :mrgreen: )

De nálam a két favorit a pályinka és viszkikóla. De a vodka és a tequila is gyakran le-lecsúszik. Főleg vodka-limeként.
szivemből szóltál.. :mrgreen: bár nekem a borral nincs bajom.. :D

valaki próblta már a rose+spriteot? :D
elfogadható árcsakalafiesta :mrgreen: és már a 4. pohár után mindenokés :mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 5., szerda 23:32

:hi: Minden!!! :iszunk:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 5., szerda 23:32

Most lehet le fognak nézni páran, de én mindent megiszok, csak ne bor és ne unicum legyen. Kis mennyiségben még nincs komolyabb bajom a borocskával, de pár pohár után már szeretne kijönni a gyomromból, szóval nem erőltetem az ivását. Az unicum meg egyszerűen ihatatlan. Katasztrófa. Jégerrel semmi baj nincs. (Tudom, Tibi atya már rám küldte volna a ministránsokat, hogy vágják el a torkom. :mrgreen: )

De nálam a két favorit a pályinka és viszkikóla. De a vodka és a tequila is gyakran le-lecsúszik. Főleg vodka-limeként.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 5., szerda 23:29

pezsgő vodkával...?haverral nyomattuk, nem kellet volna. :mrgreen:

Én nem vagyok nagy piás..fiatal vagyok még. :D
De azért havonta egyszer elmegyünk egy jó kis buliba a haverokkal,és nem nagyon szeretek keverve inni.Sima tömény vodka/pálinka meg egy kis sör,azt a hangulat már meg is van... :mrgreen:

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 5., szerda 23:24

mondjuk egy szép nyári estén a Hubertus+házipálinka+sör kombó elég csúnya következményekkel járt.. :lol: :lol: pláne másnap...fúúú :mrgreen: életem legcsúnyább estéje volt az...(legalábbis azt mondták :mrgreen: :mrgreen: )

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 23:23

nekem a bákárdi cólától ég a gyomrom,de valami nagyon cefetül.....más ital nem tud kibabrálni velem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2013. június 5., szerda 23:17

'shutterisland írta:na ha már pont házipálesz, meg téma most a pia.

akkor valaki mondja már meg, hogy mi értelme házipáleszből megkülönböztetni, hogy barack, szilva, körte vagy vegyes.
úgyis csak azt érzed, hogy 50 fokos és marja a pofád. :mrgreen:
hát én imádom a házit :D szerintem nagyon is érezni az izét és 50fokos még a gyengébb :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 5., szerda 23:15

valóban nem ittam sokszor, mivel hányingerem van tőle, számomra túl erős pia.
mondjuk inkább meginnám, mint a puerto rico-i rumot, attól végem van.
amikor néha nap iszok, akkor sörözés, töményet pedig piával. (metaxa-kóla,vodka-sprite,bacardi-kóla,stb.)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 5., szerda 23:13

Realjoe írta:
egyébként nem tudom ivott-e már vki eperből készül házit, nagyon finom
valaha volt legfinomabb pia, amit életemben ittam.... :loveyou:
Igen-igen!! Egyszer szülinapomra kaptam egy fél litert. Annál finomabbat nem sokszor ittam B-)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 5., szerda 23:12

'shutterisland írta:jó, egy fütyülősnél vagy hasonló pálinkánál nyilván, de az ilyen vidéki 50 fok feletti hp-knál szerintem az íz elenyésző, csak azt érzem, mintha a fogorvos belémlőtt volna egy adag lidokaint. :mrgreen:
pfőőőjj fütyülős, meg ilyen rézangyal szarokat meg nem iszok. Nem pálinka, ami 40 fokos.... meg olyan nyalókaízű az egész.
De szerintem te még nem ittál jó pálinkát :mrgreen: Közel sem erről szól, amiről írtok, hogy szétmarja a pofád... Igenis fontos az íz. de fontos az is, hogy ereje is legyen. De régen rossz ha olyan, hogy szétmar, és nincs íz. Az nem jó pálinka. És nem minden házi ilyen :kacsint:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 23:11

'shutterisland írta:jó, egy fütyülősnél vagy hasonló pálinkánál nyilván, de az ilyen vidéki 50 fok feletti hp-knál szerintem az íz elenyésző, csak azt érzem, mintha a fogorvos belémlőtt volna egy adag lidokaint. :mrgreen:
erre már csak azt lehet mondani, hogy rosszul iszod :mrgreen:

amúgy régen figyelgettük haverral a kocsmában, hogy az öregek úgy isszák az ilyesmit, hogy nem nyelik le, hanem egy darabig tartják a szájukban az italt
bezzeg a sört, ott egy nyelés és vége :mrgreen:

Vissza: