Ha már pia a téma akkor elmesélnék egy furcsa, utólag vicces sztorit..
Tavaly márciusban haverokkal elmentünk a helyi szórakozóhelyre. Előtte fent iszogattunk, és fél liter erdélyi pálesz négyünknek bement. 101 pezsgő party volt, a legjobban bulizóknak járt az ingyen pezsgő.. a szórakozóhelyen megittam még 4 Jagert, pár sört, vodkamonstert, és egy whiskey-colát is, és ezek mellé kaptunk még 3 üveg pezsgőt. Na itt már szépen néztem ki, de nem volt gond ameddig ki nem mentünk rágyújtani. Beleszívtam a cigibe 3-4 slukkot, és onnantól kezdve nem tudtam járni, hánytam is, és 2 haverom vitt a vállán, a 3. pedig röhögött.
Ezzel még nem is lett volna gond, de anyukám éppen terhes volt, és mindenórás.Mit ad Isten, éppen aznap éjjel indult be a szülés. Haverom felhívta nevelőfaterom, mondván gond van, Krisz(azaz én) nem igazán van járóképes állapotban, haza kellene vinni. Szegény nevelőfaterom taxival lejött a szórakozóhely elé, és ő meg még a 2 haverom betettek a taxiba majd hazamentünk. Másnap d.u. felkelek, nevelőfaterom csak röhög, az emlékeim nagyjából nekem is megvoltak/megvannak, de ő elmesélte az egész sztorit és úgy viccesebb volt már.
Szegény anyámra pedig szülés közben hoztam rá a szívbajt..nem volt elég gondja úgy is
Azóta nem ittam egy korty pezsgőt sem