Jövő héten A38 hajóra megyünk ünepelni a suli végét.Kiváncsi leszek bekavar e ez a víz helyzet,elvileg nem...

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 6., csütörtök 0:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 6., csütörtök 0:08
Én is inkább házibuli párti vagyok, ha nem nálunk van a buli.BH710 írta:A lányokról ne is beszéljünkLassan idősnek érzem magam egy szórakozóhelyen, pedig még csak 18 leszek. Inkább egy jó házibuli baráti társaságban, ócóbb is, és a feeling is sokkal jobb
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 6., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 5., szerda 23:59
___Samy___ írta:igazából én azt nem értem meg, hogy hogyan lehet 3-4 fajta piát összekeverni egy este alatt, bár lehet én vagyok túl maradi
persze fiatalabb koromban nálam is előfordult az ilyesmi, meg hogy hánytam utána össze vissza, de soha többet nem kívánom azokat az időket vissza
iszok egyfajta töményet, vagy sör hozzá, vagy bor, azt kifújt
hazabírok menni, nem hányok, jól érzem magam, mégsem iszok kevesebbet, mint annak idején, sőt
és sokkal jobb így, legalábbis szerintem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 5., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 5., szerda 23:40
Nekem se lenne, ha nem hozná fel a csodálatos balatoni estém emlékeit.kupak17 írta:bár nekem a borral nincs bajom..
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 5., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 5., szerda 23:34
szivemből szóltál..Dupla D írta:Most lehet le fognak nézni páran, de én mindent megiszok, csak ne bor és ne unicum legyen. Kis mennyiségben még nincs komolyabb bajom a borocskával, de pár pohár után már szeretne kijönni a gyomromból, szóval nem erőltetem az ivását. Az unicum meg egyszerűen ihatatlan. Katasztrófa. Jégerrel semmi baj nincs. (Tudom, Tibi atya már rám küldte volna a ministránsokat, hogy vágják el a torkom.)
De nálam a két favorit a pályinka és viszkikóla. De a vodka és a tequila is gyakran le-lecsúszik. Főleg vodka-limeként.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 5., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 5., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 5., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 5., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: realfan » 2013. június 5., szerda 23:17
hát én imádom a házit'shutterisland írta:na ha már pont házipálesz, meg téma most a pia.
akkor valaki mondja már meg, hogy mi értelme házipáleszből megkülönböztetni, hogy barack, szilva, körte vagy vegyes.
úgyis csak azt érzed, hogy 50 fokos és marja a pofád.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 5., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 5., szerda 23:13
Igen-igen!! Egyszer szülinapomra kaptam egy fél litert. Annál finomabbat nem sokszor ittamRealjoe írta:valaha volt legfinomabb pia, amit életemben ittam....egyébként nem tudom ivott-e már vki eperből készül házit, nagyon finom
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 5., szerda 23:12
pfőőőjj fütyülős, meg ilyen rézangyal szarokat meg nem iszok. Nem pálinka, ami 40 fokos.... meg olyan nyalókaízű az egész.'shutterisland írta:jó, egy fütyülősnél vagy hasonló pálinkánál nyilván, de az ilyen vidéki 50 fok feletti hp-knál szerintem az íz elenyésző, csak azt érzem, mintha a fogorvos belémlőtt volna egy adag lidokaint.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 23:11
erre már csak azt lehet mondani, hogy rosszul iszod'shutterisland írta:jó, egy fütyülősnél vagy hasonló pálinkánál nyilván, de az ilyen vidéki 50 fok feletti hp-knál szerintem az íz elenyésző, csak azt érzem, mintha a fogorvos belémlőtt volna egy adag lidokaint.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem