MesQueUnClub írta:dzsi91 írta:A kérdés,hogy Messi valóban bárhol helyt állna, vagy akkor abban a barcában ő tökéletes volt?Mert a Barca gyengülésével ő is sokat romlott(mondjuk ezt fordítva is írhatnánk) pedig azt se lehet mondani,hogy kiöregedett...Azért Cr-ben biztos vagyok,hogy bárhol hozná ezt a szintet,meg ő már Angliában is bizonyított.Én Messiről ugygondolom,hogy a barcába tökéletesen illik,de máshol is kijött volna ez?
Biztos vagyok benne,hogy Cé a barcában is ezt a szintet hozná,Messi madridi karrierben már kevésbé,azért a tiki-talán kíül nem sok játék passzol hozzá,Cé-nek mind1 ő egy állat.
Ha fiatal kora óta a RM stílusához formálták volna a játékát és ahhoz jönne a tudása, akkor benne van a pakliban, hogy igen, már csak azért is mert az Argentín válogatott nem Tiki-takára épűl és ott is kiemelkedő
Messi kvalitásait elvitatni totális vakság, én nem azt mondom hogy egy középszer lenne.De az a szint amit CR-el ketten elértek az utóbbi években abban a szintben nem vagyok biztos,hogy ő azt a szintet a csodabarcán kívül is hozta volna, mert Cé hozta egy gyenge majd egy brutál erős Realban is, hozta Manchesterben is...
Az argentín válogatott megint egy különös téma, mert most ,hogy bejutottak a vb döntőbe mindenki hátradőlve mondja ,hogy Messi sikeres a válogatottal, jó vb-je volt, de azt a szintet hozta amit az elmúlt években felmutatott?Azt a szintet sosem hozta a válogatottban, az Argerntín válogatott legnagyobb ereje a védelem volt aztán jött Messi és Dimaria akik elől osszehozták a (nem túl sok) győztes gólokat.CR se jó a válogatottban de neki tényleg nincsenek játszó társai...Meghát egy bukott vb döntő mennyivel is nagyobb siker mint egy bukott eb döntő?
Na mind1 nekem az a véleményem,hogy mindkettőt felállva kell majd tapsolja mindkét rivális tábor én megfogom Messit, mert nekem nem konkrétan vele van bajom, hanem a Barca "családdal" (mondjuk velük jó sok

) , nemtudom a másik oldalról hányan tapsolnak majd Cé-nek, ott teljesen más az úgymond utálat oka, ott az a személyének szól az én "Messi utálatom" inkább az elvakúlt követőinek szól(akik ugye a Barcások

).
A lényeg ,hogy jól van ez így Messi ott CR itt, Real Madrid 10bl 32 Liga szal minden fasza

Az ideális Story az lenne ,ha a végére kijönne a 4-4 aranylabdákban mert csak is kizárólag az különbözteti meg a két játékost, semmi más...Most meglesz a 3ik Cének még 1 év kéne, Válogatott szintet valszeg mindketten üres kézzel maradnak, többször is csúcsra juttatták aktuális klubjukat szinte minden rekord egyikőjük nevéhez fűződik...Egy csodálatos rivalizálás ez, de a média és az emberi butaság egy teljesen rossz irányba vitte el aminek én is beszoktam dőlni mert idegállapotba kerülök (MÁÓNI---Ka...)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams