a legelképesztőbb az, hogy milyen játékkal... ennyi kihagyás után...fringsquad írta:O'Sullivan újra világbajnok lett, elképesztő ez az ember
zseniális volt megint :-)
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. május 6., hétfő 22:16
a legelképesztőbb az, hogy milyen játékkal... ennyi kihagyás után...fringsquad írta:O'Sullivan újra világbajnok lett, elképesztő ez az ember
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 6., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 6., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 6., hétfő 20:35
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 4., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 21., vasárnap 20:40
Nadal felépült... A kérdés az, hogy mennyire félti a térdét. A nagyobb kérdés pedig az, hogy visszatér-e a sérülése. Korábban is voltak már gondjai, nagyon sok baja volt már a térdével. Most szépen fokozatosan terhelte, a torna elején rakoncátlankodott is a térde, nehéz kérdés, hogy tökéletesen felépült-e, ezt csak ő és az orvosai tudják.realistahuni írta:Csak behúzta makkovics...![]()
Nadal sérüléseiről tudtok valamit, lehet-e 100%-os a Garroson, vagy egyáltalán valaha is?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. április 21., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 21., vasárnap 16:10
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 18., csütörtök 20:58
Naja, bár tényleg nagyon altató hatású...Mickey írta:Jó látni hogy más is szereti a kerékpáros körversenyeket :-)
Én is rendszeresen figyelemmel követem őket,bár néha jókat alszok rajtuk,de hát na![]()
Manapság szerencsére egyre többet közvetít a televízsió.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 18., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 18., csütörtök 8:56
Naja, a vázra nekem is örök gari van, de még csak 3 napos a bringa, így is már a kavicsoktól lejött a festék pár helyen.hehe írta: hát figyelj, van rá gari, de van profi bringás munkatársam, ő mondta, hogy ha megszoktam a nagyobb kereket (pár hete van meg a cucc) akkor lépjek oda neki keményen, akár városban, akár terepen, a váz az egyértelműen a legmagasabb minőség, az összes illesztés, stucni, minden specialized, ezért kerül ennyibe, hogy bírják a gyűrődést, oda kell baszni neki rendesen. erre tervezték. a gepida sem épp egy tesco szint![]()
mondták amúgy, hogy vegyek olyan bringát, amivel haladni is lehet, de érezhető a különbség a 26-os és 29 -es kerék közt, siklik, mint az álom. meg ugye egy országútival mit csinálok a hegyen, abban számomra nincs buli, hogy csak szenvedek az aszfalton.
remélem nyáron tudom tolni neki majd, addig is 1-1 hétvégén fogom gyakni. kinéztem már, hogy eplényben, amikor nincshó, akkor a sípálya az bikepark és lehet csapatni. el kéne nézni oda is.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 23:35
Még régebben volt egy kis pofásan összerakott országútim.(3-4 éve) Na akkor kezdett el érdekelni komolyabban a téma. Pont ment a Tour és beleszerettem. Lance könyvét is hamar kivégeztem. De inkább csak nézem. A girot nem annyira inkább a tour és a vuelta. :-)H20 írta:Te csak nézed, vagy tekersz is Casso?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 17., szerda 23:27
hát figyelj, van rá gari, de van profi bringás munkatársam, ő mondta, hogy ha megszoktam a nagyobb kereket (pár hete van meg a cucc) akkor lépjek oda neki keményen, akár városban, akár terepen, a váz az egyértelműen a legmagasabb minőség, az összes illesztés, stucni, minden specialized, ezért kerül ennyibe, hogy bírják a gyűrődést, oda kell baszni neki rendesen. erre tervezték. a gepida sem épp egy tesco szintH20 írta:Meg is van az emberem, az nem rossz tényleg.hehe írta: specialized hardrock sport disc 29er 2013, fű alatt ócóba![]()
odáig vok érte, olajfék, aluváz, 29-es kerék, gyári sportnyereg, kormány és minden. nem full high-tech karbon versenymonti, de 14 kiló és minőségi cucc, élettartamgari, nyáron a mátrába fasza lesz, nagyon bejön.
majd a pedált lecserélem vmi alupedálra, de amúgy brutális. aki teheti, mindenkinek ajánlom a 29-es kereket, minden kövön, kátyún, kisgyereken, kutyán és buckán átmegy.![]()
Akkor gondolom te nem aszfalt menő vagy, tolod neki a hegyekben rendesen![]()
Amúgy nem félted? Odarakod neki rendesen?
Én most nagyon féltem még, túl drága volt a paripa.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 23:19
Meg is van az emberem, az nem rossz tényleg.hehe írta:specialized hardrock sport disc 29er 2013, fű alatt ócóbaH20 írta:Ha van köztetek bringás, aki kicsit több, mint hobbi bringás, az nyugodtan vessen fel témákat ám![]()
Én most vettem egy Gepida Sirmium 2013-at, nem volt olcsó, de 10 évre vettem legalább.
Itt a hegyeken egyszerűen kiváló lesz. :-)![]()
odáig vok érte, olajfék, aluváz, 29-es kerék, gyári sportnyereg, kormány és minden. nem full high-tech karbon versenymonti, de 14 kiló és minőségi cucc, élettartamgari, nyáron a mátrába fasza lesz, nagyon bejön.
majd a pedált lecserélem vmi alupedálra, de amúgy brutális. aki teheti, mindenkinek ajánlom a 29-es kereket, minden kövön, kátyún, kisgyereken, kutyán és buckán átmegy.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 17., szerda 23:16
specialized hardrock sport disc 29er 2013, fű alatt ócóbaH20 írta:Ha van köztetek bringás, aki kicsit több, mint hobbi bringás, az nyugodtan vessen fel témákat ám![]()
Én most vettem egy Gepida Sirmium 2013-at, nem volt olcsó, de 10 évre vettem legalább.
Itt a hegyeken egyszerűen kiváló lesz. :-)
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 17., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: Juhy » 2013. április 17., szerda 21:46
Vagy talán mégsem, bár én is kilátástalannak láttam a helyzetet a koreai meccs után.realistahuni írta:Ezzel úszott is a feljutás.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem