Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azt lehet tudni, hogy ha az eladasokat nem szamoljuk, akkor kb mennyi penzunk van atigazolasokra?
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Szerintem senki sem vitatja, hogy Bale jó játékos, szimplán nem illik ide, nekem már elegem van az egylábas játékosokból, nem akarok még egy ilyet itt látni, egy Reusnak sokkal több hasznát vehetnénk, van az a pénz higgyétek el
ennél a felállásnál szeretnék a földön maradni és egy olyat írni, amire van is esély, nem szeretném Alonsot sokáig már ott látni, de amíg nincs jó alternatíva, közepest ne hozzunk; Özilért sem vagyok oda viszont isco is zsákbamacska, nem biztos, hogy elérné a kellő szintet
tudom, hogy Modric nem ott a legjobb, de még így is évezredekkel jobb ott, mint Khedira
Carvajal Varane Ramos Marcelo
---------- Modric Alonso
-- Reus ----Isco/Özil------Ronaldo
---------- Benzema/Suarez
cserék: Draxler, Albiol, Nacho, Jesé, Khedira, Özil, Arbeloa, Pepe, Jesus
ezzel próbáltam a realitásoknál maradni, talán csak Reus lenne necces
viszont akiben talán még Jesenel is több van az Draxler, 2 év múlva 50 millió körül lesz az a gyerek, eszméletlen ügyes, dinamikus, két lábas, jól lát a pályán

ennél a felállásnál szeretnék a földön maradni és egy olyat írni, amire van is esély, nem szeretném Alonsot sokáig már ott látni, de amíg nincs jó alternatíva, közepest ne hozzunk; Özilért sem vagyok oda viszont isco is zsákbamacska, nem biztos, hogy elérné a kellő szintet
tudom, hogy Modric nem ott a legjobb, de még így is évezredekkel jobb ott, mint Khedira
Carvajal Varane Ramos Marcelo
---------- Modric Alonso
-- Reus ----Isco/Özil------Ronaldo
---------- Benzema/Suarez
cserék: Draxler, Albiol, Nacho, Jesé, Khedira, Özil, Arbeloa, Pepe, Jesus
ezzel próbáltam a realitásoknál maradni, talán csak Reus lenne necces
viszont akiben talán még Jesenel is több van az Draxler, 2 év múlva 50 millió körül lesz az a gyerek, eszméletlen ügyes, dinamikus, két lábas, jól lát a pályán
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja.....de a drukker egy különleges fajta,a legtöbb a véleményét a speakerektől,az "álszakkomentároktól"az NSO-ról és a blikkből veszi.......ott meg lehúzzák nagyon.Nálam Pepe hatalmas kedvenc, ezzel rendre meg is találnak, de szerintem simán benne van (legalábbis a sérülése előtt benne volt) a top 5-ben, sőt akár még a top 3-ban is. Mikor ezt másoknak mondom szemberöhögnek. Attól, hogy soha nem lesz az év csapatában, a kommentátorok agresszív állatnak tartják, és a Youtube-on ha beírtam a nevét sokáig a "Pepe the animal" és a "Pepe the assassin" videók jöttek ki az első két helyen, még a tudását objektíven kell szemlélni.
Megelőzőszerelésekben nincs párja az egész világon.
Szóval nálam Suarez is teljesen tiszta lappal indulna attól a pillanattól, hogy alákanyarítja a szerződését.
Buták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Bale-lel talán a legtöbb embernek nem az a baja, hogy nem ismeri el, mint jó focista, hanem maga a játék, amit képvisel (kontrázós, gyorsaságon alapulómindemellett nem vitatja senki a technikai, passzjátékbeli tudását sem.) azt nem akarja itt látni. Legalábbis, ahogy én figyeltem meg eddig itt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Nálam Pepe hatalmas kedvenc, ezzel rendre meg is találnak, de szerintem simán benne van (legalábbis a sérülése előtt benne volt) a top 5-ben, sőt akár még a top 3-ban is. Mikor ezt másoknak mondom szemberöhögnek. Attól, hogy soha nem lesz az év csapatában, a kommentátorok agresszív állatnak tartják, és a Youtube-on ha beírtam a nevét sokáig a "Pepe the animal" és a "Pepe the assassin" videók jöttek ki az első két helyen, még a tudását objektíven kell szemlélni.R.M.C.F írta:Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő.
Mivel eléggé szemétláda,így a megítélése sokkal rosszabb mint a valós tudása......ez hasonlít pepéhez,őt is sokkal rosszabbnak ítélik meg,mint amit valóban tud,mert egy köcsög alapjában véve.....de amit ő mentett,amit melózott kisegített oldalra,blokkolt......az embertelen volt.
Megelőzőszerelésekben nincs párja az egész világon.
Szóval nálam Suarez is teljesen tiszta lappal indulna attól a pillanattól, hogy alákanyarítja a szerződését.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Egyáltalán nem rossz Bale megítélése itt a fórumon, eddig akitől olvastam rajtam kívül, hogy konkrétan nem szeretné itt látni, az morientes.
Pont, hogy a fordítottja igaz. Már Messi & CR magasságokba emelik, aztán ez az első olyan szezonja, amikor elitbe illő teljesítményt hozott.
Suarez meg alábecsült, a legjobb csatár jelenleg. Falcaot is odabassza.
Hááát én nagyon kevés bale mellett kardoskodó alakot láttam itt.......alig volt pár. Suarez meg igen,nagyon jó......ha a két játékost megszerezzük,akkor mindenki hátra dőlhet,mert a Cr-Suarez-bale pack az odaver.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyáltalán nem rossz Bale megítélése itt a fórumon, eddig akitől olvastam rajtam kívül, hogy konkrétan nem szeretné itt látni, az morientes.
Pont, hogy a fordítottja igaz. Már Messi & CR magasságokba emelik, aztán ez az első olyan szezonja, amikor elitbe illő teljesítményt hozott.
-
Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő.
Mivel eléggé szemétláda,így a megítélése sokkal rosszabb mint a valós tudása......ez hasonlít pepéhez,őt is sokkal rosszabbnak ítélik meg,mint amit valóban tud,mert egy köcsög alapjában véve.....de amit ő mentett,amit melózott kisegített oldalra,blokkolt......az embertelen volt.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
elismerem a mostani teljesítményét, kiemelkedő szezont futott. figyelgettem a játékát, baromi sokat fejlődött az évek alatt szinte minden téren. nekem egyszerűen a stílusa és azok az erényei amikkel angliában jól teljesít, azokkal van a bajom. ezeket szerintem ebben a közegben nem tudja megvalósítani, túlságosan is a sebességéből és az erejéből él meg, ha mourinho lenne az edzőnk akkor azt mondanám nyugodtan jöjjön mert az ő taktikájába, elképzeléseibe nagyszerűen beleillene. viszont én azt szeretném ha a következő szezontól merőben mást játszanánk. bale lehet tudna alkalmazkodni mert bebizonyította hogy egy tanulékony játékos, de valahogy én őt egy spanyol közegben nem tudom elképzelni, sokkal eredményesebb lehet egy Mu-ban szerintem.Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Balet divattá vált nem elismerni. Nekem nagyon furcsa, hogy a fórumon csak néhányan mondanak(unk) róla jókat. Nem azt mondom, hogy annyira jó játékos, mint CR, de sokban hasonlít hozzá a stílusa, és mikor a portugál jött nem igazán láttam ellenkező fórumozókat. Mindenképpen szeretném, ha leigazolnánk.R.M.C.F írta:Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
bale,brutál jó......és suarez is nagyon,nála talán csak falcao az aki nekem jobban kéne,de falcao meg mezőnyben gyengébb a harapósnál.
Ez a 3as,annyira menne.....hogy sok hajam nem hullna ki 2013/2014 ben.
Hatalmasat nyernénk vele.
Suarez pedig kezd engem is meggyőzni, bár én valahogy mindig túlértékelt focistának találtam. Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő. Viszont a videók alapján meg hatalmas tanár a posztján. Az igazság valahol a kettő között lehet, ami még így is egy olyan szint, amit nem ütnek meg a jelenlegi csatáraink. 40 alatt hoznám.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért annyira nem borzasztó a helyzet... Mármint szőröstalpú parasztok sem vagyunk na! Most kijött 1-2 tagból a mondani való, de szerencsére lassan elcsendesülnek a hülyeségek. Bizom benne, hogy majd lesz 1 kis vacsora meg ez meg az majd a srácok, Zizu, Perez meg edzőbá társaságában és megdumálják a dolgokat. Mondjuk szerintem José távozásával megoldódtak a problémák. Az is benne van a pakliban, hogy Arbeloa tisztában van vele, hogy padozni fog és nyalizik Mounak hátha viszi a Chelseabe 
Igen amúgy közben látom megy a duma. Ancelottinak volt 1 olyan felállása talán a Milannal, hogy 4-1-3-2
-------------------------------Iker
----Carvajal-----Varane------------Ramos------Marci
.........................Pogba
---------------------
---Bale----------------Modric/Özil--------------CR--
------------Benzema-----------------Suarez/Jesé
Szerk.: Mondjuk az aláirásom sem rossz szerintem a 4-1-4-1-es felállással :-)

Igen amúgy közben látom megy a duma. Ancelottinak volt 1 olyan felállása talán a Milannal, hogy 4-1-3-2
-------------------------------Iker
----Carvajal-----Varane------------Ramos------Marci
.........................Pogba

---Bale----------------Modric/Özil--------------CR--
------------Benzema-----------------Suarez/Jesé

Szerk.: Mondjuk az aláirásom sem rossz szerintem a 4-1-4-1-es felállással :-)
-
Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
bale,brutál jó......és suarez is nagyon,nála talán csak falcao az aki nekem jobban kéne,de falcao meg mezőnyben gyengébb a harapósnál.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hol kell aláírni?R.M.C.F írta:Tayo írta:Suarez párszor ért labdába de már ezekből egyértelmű hogy Higuainnal szintekkel jobb csatár, a játékstílusa nagyon feküdne nekünk, én várom őt.
Suarez minden játékelemében jobb higunál....ha megtudjuk szerezni és felfogja hogy hol is van,akkor nem lesz gond a támadásoknál........ha meg mellé bejönne bale,akkor olyant vágunk hogy azt megemlegetik......
--------------------Iker
Carvajal.......Varane/Pepe..............Ramos.......Marcelo
....Gündi..............Alo..................Modric
........bale............Suarez..............CR
Nálam ez annyira top csapat hogy nagyon nem is kellene jobb........elől benne több mint 100 gól / év a 3 genyóban.

- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
igen, ez elég ütős lenne. Cé végre valamilyen szinten tehermentesítve lenne két ilyen arccal mint Bale és Suearez, nem függenénk annyira a játékától és kapna maga mellé két elég rámenős kiszolgálásban is jó játékost. Balet mondjuk én most nem érzem hozhatónak plusz én nem is vagyok vele teljesen kibékülve úgyhogy helyette szerintem mást kell keresnünk. Esetleg Benzemat rakjuk a helyére, Ancelotti amúgy is kedveli a kétcsatáros játékot.Nálam ez annyira top csapat hogy nagyon nem is kellene jobb........elől benne több mint 100 gól / év a 3 genyóban.
-
EnzoZidane89 írta:Ebben egyetértek,de nekem szúrja a szemem eléggé,hogy most mindenkinek kinyílt a csipája.R.M.C.F írta:Inkább csak kijött belőle az őszinte........ideje volt pár embernél,ez a real madrid már nem az úriemberek klubja volt,hanem a kivagyi játékosoké........
Casillas is inkább azzal foglalkozna,hogy formába hozza magát,nem pedig azzal,hogy sérült volt e vagy sem.
Nagyon remélem,hogy egy tökös edző jön ide,aki gatyába rázza ezt a per pill szedett vedett bandát. Az sem érdekel,ha Cr-ek,Casillasok igazolnak el,de így valjuk be őszintén nem mehet tovább...
Az az edző,aki félti maga alatt a padot,az nem való ide......itt két edző volt akinek volt értelme,capello és JM....a többi annyit ért,mint aranyérre a hajzselé.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Ebben egyetértek,de nekem szúrja a szemem eléggé,hogy most mindenkinek kinyílt a csipája.R.M.C.F írta:Inkább csak kijött belőle az őszinte........ideje volt pár embernél,ez a real madrid már nem az úriemberek klubja volt,hanem a kivagyi játékosoké........
Casillas is inkább azzal foglalkozna,hogy formába hozza magát,nem pedig azzal,hogy sérült volt e vagy sem.
Nagyon remélem,hogy egy tökös edző jön ide,aki gatyába rázza ezt a per pill szedett vedett bandát. Az sem érdekel,ha Cr-ek,Casillasok igazolnak el,de így valjuk be őszintén nem mehet tovább...

-
EnzoZidane89 írta:Arbeloa picsogása csak nekem szúrja a szemem?Ennyire nem kell kinyalni Mourinho
!
Vagy talán Chelsea játékos akar lenni?
Inkább csak kijött belőle az őszinte........ideje volt pár embernél,ez a real madrid már nem az úriemberek klubja volt,hanem a kivagyi játékosoké........
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Arbeloa picsogása csak nekem szúrja a szemem?
Ennyire nem kell kinyalni Mourinho
!

ezzel a meccsel riogatni lehet a foci szeretőket...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K