Bajnokok Ligája
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Bajnokok Ligája
Nagyon várom az esti meccset, valamiért úgy érzem futballünnep lesz. Van miért visszavágni, mert nagyon elvertek anno, bár az akkori Liverpool azért nagyon tetszetős csapat volt. Stevie G egyébként szimpatikusan nyilatkozott, korrekt arc, mindig bírtam a palit.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gomez,Lüketóni,Chicherito...csak hát egyik sem 60 guriga...ericco írta:Ritka nagy makker gól volt, ráadásul a ciprusi védők is balf@szkodtak egyet. Az átvételt lehet dícsérni. Az is igaz, hogy egy csatárnak ilyen gólokat is kell szereznie. Ronaldo góljai közt is van jópár nem tudatos, véletlen. A lényeg, hogy ott kell lenni.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ritka nagy makker gól volt, ráadásul a ciprusi védők is balf@szkodtak egyet. Az átvételt lehet dícsérni. Az is igaz, hogy egy csatárnak ilyen gólokat is kell szereznie. Ronaldo góljai közt is van jópár nem tudatos, véletlen. A lényeg, hogy ott kell lenni.
Merci Zizou!
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért Cavanitól érdemes ezt is megnézni, 0:24:25-től érdemes figyelni.soroslop írta:Sokan szokták itt szidni Cavanit. Én kevés meccsen láttam játszani, elhiszem, hogy megvannak a korlátai, falábú köcsög meg minden, de várom a napot amikor a mi csatárjaink csak mondjuk tizedakkora gólt lőnek mint ez itt:
http://afootballobserver.tumblr.com/post/100661222431
(ugyanitt: ha ezt a mi csatárjaink lövik, 2 szezonra előre meg van bocsátva minden)

10 meccsből hányszor verte volna őket a bayern ennyivel? Nincs a két csapat között ekkora különbség normális körülmények között, de pl a moszkvát valszeg nem csak egy 11-es góllal tudnák verni reálisan a bajorok.Szerintem ez volt a reális eredmény.
A Real is megszórta volna őket, simán.
Inkább a CSKA Moszkva lesz az...Felmentem a hivatalos Bajnokok Ligája fb oldalra, és ilyeneket, olvasok, hogy Gazprom maffia, meg Oroszország, Putin.

- ikarus93
Mi ez a Gazprom maffiázás?
Felmentem a hivatalos Bajnokok Ligája fb oldalra, és ilyeneket, olvasok, hogy Gazprom maffia, meg Oroszország, Putin.
Elvileg a Schalke meccsen volt valami balhé!?
Felmentem a hivatalos Bajnokok Ligája fb oldalra, és ilyeneket, olvasok, hogy Gazprom maffia, meg Oroszország, Putin.
Elvileg a Schalke meccsen volt valami balhé!?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem,2-10 lett volna kb a reális.A Roma kellően amatőr volt, a Bayernnek meg jól kijött a lépés. Nem volt persze kérdés, hogy gólokkal voltak jobbak, de azért ez az 1-7 nem volt reális.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- morientes
A róma pályán sem volt...nem volt mérvadó ez a meccs.8 perc alatt eldőlt minden.Nincs a fociban ha,de a bayern felszabadult,a roma meg összezavarodott,de a játék a németeknél a szokásos volt.Cole egy vicc volt,nem tudta tartani Robbent,aki nem csinált semmi extrát csak amit szokott...Enrique írta:Értem az élcelődést, de tegnap éppen hetet rúgott a csapata egy olyan meccsen, ahol sokan botlást vártak.
Nem láttam idén Bayern meccset, de nem történt egy kis ráncfelvarrás?
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ikarus93
CS0ki írta: A Roma kellően amatőr volt, a Bayernnek meg jól kijött a lépés. Nem volt persze kérdés, hogy gólokkal voltak jobbak, de azért ez az 1-7 nem volt reális.
Szerintem ez volt a reális eredmény.
A Real is megszórta volna őket, simán.
A Liverpool is kapni fog minimum 3-at ma. Abból 2 CR gól lesz, amivel beéri Raul rekordját.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. október 22., szerda 15:19-kor.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
És a Citynek nehéz dolga lesz a jövőben...FFP-vel a seggükben nem lehet azért úgy szórni a pénzt, a csapatuk átlagéletkora meg kellően magas, nagyon sokan vannak 27-30 évesek, fiatalabb komoly játékosuk gyakorlatilag három van (Jovetic, bőr ő is már 25, Nastatic, Mangala), de ők sem igazán húzóemberek, legalábbis még. Most kéne nagyot alkotniuk, mert 2 év múlva a csapat nagy része már lefelé fog tartani jó eséllyel.
A Roma kellően amatőr volt, a Bayernnek meg jól kijött a lépés. Nem volt persze kérdés, hogy gólokkal voltak jobbak, de azért ez az 1-7 nem volt reális.Értem az élcelődést, de tegnap éppen hetet rúgott a csapata egy olyan meccsen, ahol sokan botlást vártak.
Értem az élcelődést, de tegnap éppen hetet rúgott a csapata egy olyan meccsen, ahol sokan botlást vártak.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- morientes
Na akkor a spanyolok megint ráfaragnak....VdB után egy VdB...és Xavi alap.revolver írta:Guardiola a 2016-os EB után átveszi a spanyol válogatottat, tavasszal bejelenti, hogy elfáradt a Bayern Münchennél, újabb 1 év alkotói szabadságra megy és ennyi.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Guardiola a 2016-os EB után átveszi a spanyol válogatottat, tavasszal bejelenti, hogy elfáradt a Bayern Münchennél, újabb 1 év alkotói szabadságra megy és ennyi.
- morientes
Az szép lenne...már látom magsm előtt ahogy Zabaleta meg Kompany passzolgat hátul Hartal...majd odamegy Guardiola, első lépésnek megszerzik Xavit a fiókcsapatukon keresztül, aztán odamegy Messi 150 misiért, végül Mourinhoval összeverekednek az egyik rangadón :lol:

Fő a labdabirtoklás...a city szurkolók odáig lennének...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ikarus93
Guardiola szeret beleülni a tuti-ba. Nem hiszem, hogy a City-be menne, inkább majd megy a MU kispadjára, de elötte Van gaal összerakja neki a csapatot. 
Egyszer megnézném, hogy pl egy Tottenham kispadján mit tudna alkotni.

Egyszer megnézném, hogy pl egy Tottenham kispadján mit tudna alkotni.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
majd odamegy Guardiola, első lépésnek megszerzik Xavit a fiókcsapatukon keresztül, aztán odamegy Messi 150 misiért, végül Mourinhoval összeverekednek az egyik rangadónmorientes írta:Igaza van zityónak...Pellenek ez a csapat nagy falat...és ha idén sem tesz le semmit nemzetközi szinten az asztalra,akkor lehetnek bajnokok is,az öregnek menni kell.Aztán az utód...hm...érdekes kérdés.Rudy Garcia esetleg,habár a tegnapi után kétlemikarus93 írta:Egyébként én a City-t nem tudom hova tenni.
Ha a keretét nézzük, akkor a top5 a jelenlegi BL mezőnyben. A Premier Leaugbe is nagyon jól tolják, a BL-ben, meg mint ha kettővel vissza vennének. Nem értem.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Hát ha ilyen ütembe haladok még a híradót se élem meg

- morientes
Igaza van zityónak...Pellenek ez a csapat nagy falat...és ha idén sem tesz le semmit nemzetközi szinten az asztalra,akkor lehetnek bajnokok is,az öregnek menni kell.Aztán az utód...hm...érdekes kérdés.Rudy Garcia esetleg,habár a tegnapi után kétlemikarus93 írta:Egyébként én a City-t nem tudom hova tenni.
Ha a keretét nézzük, akkor a top5 a jelenlegi BL mezőnyben. A Premier Leaugbe is nagyon jól tolják, a BL-ben, meg mint ha kettővel vissza vennének. Nem értem.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ateeemadrid
na ez mi? legalább valami szép gólt mutattál volna.soroslop írta:Sokan szokták itt szidni Cavanit. Én kevés meccsen láttam játszani, elhiszem, hogy megvannak a korlátai, falábú köcsög meg minden, de várom a napot amikor a mi csatárjaink csak mondjuk tizedakkora gólt lőnek mint ez itt:
http://afootballobserver.tumblr.com/post/100661222431
(ugyanitt: ha ezt a mi csatárjaink lövik, 2 szezonra előre meg van bocsátva minden)

ennél Benzema már tucatnyi szebb gólt lőtt, de Chicharito, Higuaín vagy akár Morata is lőtt ennél jóval szebbeket.
szerintem túl vannak kicsit fújva, egyáltalán nem olyan durva a keretük. agüero, yaya és esetleg silva nélkül semmi extra a keretük. persze, sok jó játékos, de más világklasszis játékosuk rajtuk kívül nem nagyon van. edző is átlagos, úgyhogy én annyira nem lepődök meg rajtuk. mondjuk azért a csoportból illenne továbbmenni.ikarus93 írta:Egyébként én a City-t nem tudom hova tenni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én R24-től várnék egy bejelentkezést, hogy épp a kínai negyedben kergeti két kis sárga kungfumester és tépnék le róla a sárkánymesteres benzema mezét

Nem illik.