Na már most szerintem minimum h nem neked kéne megsértődnöd, miután kb lehülyézted az összes embert, hogy nem tájékozódnak, mégis te voltál az egyetlen aki egy nem idetartozó paragrafusra hivatkozva azt állítottad, hogy ez maximum 700 ft lehet. És igen, lehozza 25 portál a hírt, meghallgatjuk a sajtótájékoztatót és mivel ez egy tervezet (tehát ilyen nincs is) akkor mégis miből kéne tájékozódni?VanillaSky írta:Na álljon meg a nászmenet!Tisztában vagyok a kormány szócsöveivel és a használatukról, nem ezen van a hangsúly itt. A gazdasági portálok és a hírportálok mindegyiki írta a 150 Ft/gigát, valahol konkrétan a törvényszöveg volt konkrétan idézve (444.hu címlap). Erre jön Vanilla, és elküld mkit a kva anyjába, hogy milyen hülye mindenki, olvassátok el a tervezetet, nem az van benne. Ezzel van bajom, hogy nyilván mi vagyunk a hülyék, akiknek a napjukba munkahelyről suttyomban belefér pár hírportál, portfolio.hu és MTI ha ott mindenki egy dolgot állít, akkor miért ne higgyem el? Ráadásul utána még meg is követte magát, hogy mégsem volt igaza.
Az, hogy mi lesz a vége az más kérdés, én is megmondtam a hozzá nem értő környezetnek, hogy ez nevetséges, ilyet nem lehet bevezetni, az IPTVt, oktatást, játékot, szórakozást, filmnézést, kapcsolattartást, információáramlást az internet nyújtja, már nem lehet meglenni nélküle. Lehet, hogy bekapok egy vírust, ami adatforgalmat generál, alapból futnak a folyamatos windows, program frissítések, sok helyen lopják a wifit, tehát rajtunk kívül álló okok is megannyi gigát elvisznek... és akkor még a torrentezésről szót sem ejtettem...
Sokan azt hiszik h tényleg a szolgáltató fizeti majd ezt a 150/gigát ki.. persze, mi vagyunk 5-en egy családban, mondjuk úgy torrentezés nélkül is simán megvan a 100 giga... majd még ők fizetnek az államnak, hogy én internetezhessek, nem?