Majd a legfontosabbat megtanulják a fiától, hogyan üljenek a kispadonziro4vr írta:gondolom majd tele lesz a fiatalok feje taktikai elemekkel, idegen szavakkal, begyakorolt figurákkal, aztán mikor tét is van, leblokkolnak..volt már ilyen pár mocsai-csapatnálwxyz írta:Nem is várok semmit Mocsai akadémiájától. Olyan bukásnak tűnik az nekem, mint a Puskás akadémia

Kézilabda
Re: Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
gondolom majd tele lesz a fiatalok feje taktikai elemekkel, idegen szavakkal, begyakorolt figurákkal, aztán mikor tét is van, leblokkolnak..volt már ilyen pár mocsai-csapatnálwxyz írta:Nem is várok semmit Mocsai akadémiájától. Olyan bukásnak tűnik az nekem, mint a Puskás akadémia
Nem illik.
Az ilyen bemutatásokát szívesen olvasom. Köszi!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Juhász Ádám jó leszwxyz írta:
Neveket alig tudok ebből az érmes csapatból

Tényleg tehetséges, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Ligetvári szerintem megoldhatja a bal átlövő posztot, 2 méter magas, és nagyon jól lő, Jamalival jó lehet.
A balszélső Fekete Dávid is jól tolja, őt lassan szerintem ki lehetne próbálni.
Kapusposzton pedig Rózsavölgyi az, akit már láttam játszani, és nem teljesített rosszul.
Nem is várok semmit Mocsai akadémiájától. Olyan bukásnak tűnik az nekem, mint a Puskás akadémia
- ziro4vr
Mindenesetre Dusebajev egy jó irány, a B válogatott létrehozása szintén, de én megválnék pár "régi motorostól" akik most az utánpótlásért is felelősek, pl Mocsai akármekkora szakember és az ellenfélből való taktikai felkészülésben a világ legjobbja, de nem egy ember fejlődését rekesztette meg
Nem illik.
Az például az összeszokottság és az ellenfelek hiányziói miatt történhetett meg
Neveket alig tudok ebből az érmes csapatból, de úgy tudom a jobbak veszprémiék voltak. Róluk pedig olyan híreket hallani, hogy sokat foglalkoznak az utánpótlás fejlesztésével. Remélem ez ennek az eredménye
Neveket alig tudok ebből az érmes csapatból, de úgy tudom a jobbak veszprémiék voltak. Róluk pedig olyan híreket hallani, hogy sokat foglalkoznak az utánpótlás fejlesztésével. Remélem ez ennek az eredménye
Igen ez szép eredmény, de mint említettem lehet kifutott isFerencváros írta:Azért az U18as csapatunk nyáron az EB-n a döntőig menetelt, úgy, hogy simán verték a horvátokat, románokat, franciákat, lengyeleket, dánokat.
Végül a döntőben kikaptak a franciáktól.
- Ferencváros
Azért az U18as csapatunk nyáron az EB-n a döntőig menetelt, úgy, hogy simán verték a horvátokat, románokat, franciákat, lengyeleket, dánokat.
- ziro4vr
szerintem megvan a párhuzam, csak ugye nem annyira felkapott a kézilabda, illetve itt voltak (kifutott) eredmények, mint az olimpiai 4. hely. dusebajev még kifacsarja amit tud a pár meglévő klasszisunkból, aztán jön egy sötétebb korszak szerintem, a 80as eleji generáció után egyszerűen nincsen csak pár használható ember, sok örök ígéret meg be nem futott "tehetség"
Nem illik.
Jó pár éve úgy tűnik nekem, hogy a magyar kézilabda egyre jobban kezd hasonlítani a fociraziro4vr írta:Azért valahol szomorú, hogy ismét ehhez a "fegyverhez" kell folyamodnunk, de ne mondja senki, hogy egy Putics vagy Nagy Kornél nem kapott elég bizonyítási lehetőséget.
Elszalad mellettünk a világ, edzőink lemaradtak, nem akarnak fejlődni, minden újat vagy külföldit fúrnak
Jó lenne ha a legutóbbi utánpótlás siker valami változás eredménye lenne és nem csak egy kifutott eredmény
- ziro4vr
Azért valahol szomorú, hogy ismét ehhez a "fegyverhez" kell folyamodnunk, de ne mondja senki, hogy egy Putics vagy Nagy Kornél nem kapott elég bizonyítási lehetőséget.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Jamali közben letette az esküt, így magyar állampolgár lett.
Hála az égnek nem kell izgulnunk, hogy a válogatottban a 35 éves Illyésnek kell baloldalon végighoznia a sorozatterheléses meccseket csere nélkül
(ja igen, én már a 2016-os EB-re gondolok, mivel tudom, hogy megnyerjük, és ott leszünk Rióban
) Fő az optimizmus!

- ziro4vr
accambray is plusz ember tavalyhoz képest, narcisse meg hansen, ez a hármas azért lefedi a két helyet nagyjábólwxyz írta:Császár még kevesebbet játszik?Az komoly
Ki van ott még rajta és Narcisseon kívül irányító poszton?
Nem illik.
és ő olyan jó játékos?
Azért szerintem egy 38 éves játékost illene megelőznie a sorban
Azért szerintem egy 38 éves játékost illene megelőznie a sorban
- Ferencváros
Bojinovic.wxyz írta:Császár még kevesebbet játszik?Az komoly

Császár még kevesebbet játszik?
Az komoly

- ziro4vr
akire még kíváncsi leszek az Császár, aki idén még kevesebbet játszik, mint tavaly. Dusebajev taktikájához Lékai jobban illene, de ő most sérült sajnos. Szöllősi Balázs nem tudom mennyit tudna hozzátenni, de majd kiderül úgyis
Nem illik.
Valahogy nem lep meg, hogy hasonlóak a bajok vele, mint Puticcsal