viccet félretéve ez azért már gusztustalan.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 22., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 22., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 22., szerda 20:16
Én hosszannéztem régen az összes eurosport retro sorozatot, bl-t, vb-t, eb-t, mindent. De hát ilyen nincs és nem is volt, mi ez már?de ilyen az egész futball történelemben MÉG NEM VOLT.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 22., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 22., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. október 22., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 20:03
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 22., szerda 19:59
VICC. Még ha minden ilyen rekord esetében így járnának el akkor jogosnak érezném, de ilyen az egész futball történelemben MÉG NEM VOLT. (Javítsatok ki ha tévedek.) Akkor Messike esete miben más és ő miért érdemel más elbánást mint a futballtörténelem nagyjai xy rekordjuk elérésénél??na ez kibaszott vérlázító. fel nem tudom fogni mi szükség van erre. eltakarodnak a picsába.. a bíró már csak azért is be fog fújni egy büntetőt. hány gól kell neki?
ha esetleg ma cr lő egy mesterhármast és megdönti raúl rekordját akkor neki is megállítják a meccset?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 19:53
na ez kibaszott vérlázító. fel nem tudom fogni mi szükség van erre. eltakarodnak a picsába.. a bíró már csak azért is be fog fújni egy büntetőt. hány gól kell neki?Csabi írta:fel lehet készülni, hogy ha a jófijú gólt/gólokat fog rúgni, akkor meg lesz állítva a meccs, hogy tisztelegjenek előtte (hogy ki azt nem tudom).FIFA authorize a tribute to Messi at the Bernabeu
meg arra is, hogy 80 ezer ember fog ronaldózni.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 22., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 22., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 22., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. október 22., szerda 19:47
Egy manita utan senkinek nem fog fajni egy Messi golocska...Csabi írta:fel lehet készülni, hogy ha a jófijú gólt/gólokat fog rúgni, akkor meg lesz állítva a meccs, hogy tisztelegjenek előtte (hogy ki azt nem tudom).FIFA authorize a tribute to Messi at the Bernabeu
meg arra is, hogy 80 ezer ember fog ronaldózni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 22., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 22., szerda 19:33
fel lehet készülni, hogy ha a jófijú gólt/gólokat fog rúgni, akkor meg lesz állítva a meccs, hogy tisztelegjenek előtte (hogy ki azt nem tudom).FIFA authorize a tribute to Messi at the Bernabeu
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. október 22., szerda 13:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 22., szerda 0:54
Ez így van. Visszatérve a válogatott részhez, aláírom, Messi kiemelkedik a nemzetiből, de hogy valaha is olyan világklasszis szinten tolta volna mint a Barcában, az nagyon túlzás....dzsi91 írta:Hát én láttam már CR-t kényszerítőzni, Technikai adottságai megvannak ahhoz a játékhoz is és amióta a félvak Bayernesek is elsajátították azt a műfajt...Védelmeket megbontani is láthattuk Manchesterben, Madridban letisztult a játéka mert erre volt szükség, így lett a legjobb attól még nem veszett el a tehetsége... De most nem is arról beszélek, fogd meg Cé-t és tedd át bármely klubcsapatba Psg,City,Mu,Chelsea,Barca,Bayern és tedd át Messit is melyikre mernél inkább nagyobb összeget tenni? De ettől nem lesz Messi rosszabb ő ebbe a Barcába tökéletes, csak az volt a felvetés,hogy máshol megállná-e a helyét(konkrétan nálunk), persze ,hogy megállná mert egy nagy spíler, de ő azt a szintet szerintem csak barcelonában tudja elérni, míg CR szerintem csapattól függetlenül bárhol ezt a szintet adná(persze ha nem egy full gyenge csapatban van)... de megértem ha valaki nem így látja, nekem ez a véleményem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 22., szerda 0:51
Hát én láttam már CR-t kényszerítőzni, Technikai adottságai megvannak ahhoz a játékhoz is és amióta a félvak Bayernesek is elsajátították azt a műfajt...palesz77 írta: CR meg 100%, hogy nem azt a szintet hozná nálunk, mint nálatok, a betömörülő védelmeket ő se szereti annyira, plusz a "tiki-taka" - hogy utálom ezt a kifejezést, de most muszáj ezt használnom- sem pont az ő stílusa.. Jó lenne, az fix, de nem akkora állat, mint nálatok.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem