OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. október 22., szerda 10:15

azt csak viccből rakták oda, nem kell fizetni

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 22., szerda 10:10

egyébként akinek van ncore
a letöltéseknél már listázva van az adó összege.... :|
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 22., szerda 9:39

már az a 700ft is a pofátlanság netovábbja, tekintve, hogy az invitel - igen, kiírom mert egy genyó banda - elkér 7 ezret kb 10 megabit-es sávszélességért, de gyakorlatban 9.2-nél több sohasem jön, sőt. már egy jó ideje állandóan szakadozik a vonal, mert karbantartásra nem költenek ugye... így az a párszáz forint emelés is előrántja a bicskát. kutyát sem érdekelné az a pár száz forint, ha az állam fejlesztené a telekommunikációt, nem csak megsarcolni mindent. be kéne húzni mindenhova az optikai szálat, a mobillefedettséget fejleszteni, mert felénk még mindig vannak olyan helyek, ahol nemhogy lte, de még 2g kapcsolat sincs.

nem szabad hagyni, hogy minden baromságot lenyomjanak a torkunkon, ki kell állni az igazunkért és a véleményünk mellett.... persze ez az ország a 10 millió strucc országa. a beszéd nagyon megy, de, ha cselekedni kéne már mindenki feje a földben.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 22., szerda 9:20

Marky írta:ha ez tényleg így megvalósul
Az egyertelmu hogy olyan nem fog megvalosulni, hogy 150 ft/gb, azt viszont siman elkepzelhetonek tartom, amirol a lefrissebb cikkek is szolnak, hogy maganszemelyenkent max 700 ft-ot lehet kiszabni, ami meg mindig eleg szep kis emeles.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. október 22., szerda 9:18

szerintem ez az internet adó ott dől meg, hogy valahol internet alapon megy a tv is, ez az IPTV. na már most, akkor akinek az van, megnézi a híradót és már azért is fizet? lehetetlen, hogy ezt letudják nyomni az emberek torkán, kizártnak tartom, hogy ezt bevezessék.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 22., szerda 9:11

minő véletlen, hogy most került napirendre ez a dolog. eddig szépen megetették a népet a rezsicsökkentéssel, meg a megleckéztetjük a csúnya kizsákmányoló kapitalista bankokat jelszóval.. na de majd most.. Észak - Korea jövünk..!!!
joabulicsak

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 22., szerda 8:58

ha ez tényleg így megvalósul, akkor egyértelmű, hogy a szolgáltatók ránk fogják ezt verni. 2014-ben eleve hogy lehet ilyet kitalálni, amikor az információáramlás már az élet részévé lett. minden cég használja a cloud technikákat, egész iparágak épülnek rá, egyszerűen nem lehet ilyet.
mobilnettel persze nem generál az ember adatforgalmat, mert csak útközben megnyit pár oldalt, válaszolgat az üzenetekre esetleg és ennyi, de otthon a gép előtt beindulnak a frissítések, megnéz pár videót az ember, frissítgeti az oldalait és még direkt le vagy feltöltésről nem is beszéltünk. ha ezt így megcsinálják, akkor nem csodálkoznék egy komoly népi zendülésen.... már a tandíj miatt is elég forró volt a helyzet a picsájuk alatt, ez pedig nem csak a fiatalokat fogja kiborítani, hanem a népesség nagy részét, lévén internetet majdnem mindenki használ. mondhatni már megkerülni se lehet.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 22., szerda 8:43

Szerintem nem lesz az egészből semmi. Nemrég eltettek lábalól pár ürgét akik a kormánynak dolgoztak, mondván, hogy valami csùnya dolgot akartak... Nem lepne meg, ha majd jönne a nyilatkozat, hogy ez lett volna az, és ùgymond besároznak pár faszit. Magukat pedig ezzel tisztára mossák.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. október 22., szerda 8:18

istimester írta:
realmadridfan írta:Ne haragudj, hogy megszólítalak, ezzel zavarva az estéd, de mi halandók hol tudunk tájékozódni? Az index, 444, portfolio.hu számolgatja, hogy hányezer Ft lesz egy hónapra ha 100giga a forgalmad meg hasonlók, én egy idióta primitív ostoba félkegyelmű állampolgár vagyok, és ezeket szoktam olvasni
Ne haragudj, de falnak tudok futni az ilyen hozzáállástól Az esetek döntő többségében mindennek gyorsan utána lehet nézni, csak venni kell a fáradtságot és elolvasni néhány törvényt, közlönyt, hivatalok oldalát etc. Komolyabb esetekben ott a közérdekű adatigénylés is. Ha szemétkednek, már erre specializálódott portálok is segítenek. A bürokráciát és rendőröket némi minimális jogi tudással kb. halálra lehet szopatni. Szívjatok már egy kis polgári öntudatot magatokba. Személy szerint engem ezért idegesít legjobban az egész K-Európában, mert az emberek kb. nulla - ismétlem NULLA - polgári öntudattal rendelkeznek, nincsenek tisztában még a legalapvetőbb jogaikkal sem.

u.i.: Az indexet és a nihilizmusban világbajnok 444.hu-t is erősen ajánlott forráskritikával kezelni.
Tisztában vagyok a kormány szócsöveivel és a használatukról, nem ezen van a hangsúly itt. A gazdasági portálok és a hírportálok mindegyiki írta a 150 Ft/gigát, valahol konkrétan a törvényszöveg volt konkrétan idézve (444.hu címlap). Erre jön Vanilla, és elküld mkit a kva anyjába, hogy milyen hülye mindenki, olvassátok el a tervezetet, nem az van benne. Ezzel van bajom, hogy nyilván mi vagyunk a hülyék, akiknek a napjukba munkahelyről suttyomban belefér pár hírportál, portfolio.hu és MTI ha ott mindenki egy dolgot állít, akkor miért ne higgyem el? Ráadásul utána még meg is követte magát, hogy mégsem volt igaza. Ebből kihozni a polgári öntudat hiányát.. na jó. Továbbá az elvet is visszautasítom, hogy csak annak van öntudata, aki kormányszócsöveket olvas, lehet, hogy pont annak hiányos. Tudom, hogy a fideszesek szerint a zsindexen, 444en libsi hazudozók vannak és éljen a keleti nyitás, de az igazság közel nem ez, sokkal árnyaltabb.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 22., szerda 7:26

Ha letöltök 1 gigát, de rendes gyerek vagyok és feltöltök 2-t, akkor az állam fizet? :mrgreen:

Viccen kívül: inkább tiltsanak le pár oldalt, ahol a legnagyobb utálkozás megy aztán kész is. Vagy ha már ilyen totál értelmetlen adónemeken kell gondolkozniuk, akkor javaslom a magyar történelmet: kapuadó, füstadó, bajuszadó...

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. október 22., szerda 1:46

mathers írta:Ha ezt bevezetik akkor azt hiszem sokan lemondják az internetet. Én meg úgyis terveztem hogy ki költözök Angliába. :lol:
Itt internetadó nélkül is kvadrága a net :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 22., szerda 0:56

Anyaka írta:
Mi nagyon húzunk Keletre mostanában
Ez a baj... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 22., szerda 0:52

Jogok... Adtaforgalmi segélyt aggyon má pógámesterúr kérem, a caládomnak, alásszan! :lol:
Nálunk nincsen már túl sok joga az embernek, mivel benyel mindent, és szép lassan fogyatkozik. Nyugaton meg épp az ellenkezője. Ott a pedofília sem bűncselekmény, csak betegség, ezért csak gyógykezelés jár wellness részlegen.
Mi nagyon húzunk Keletre mostanában, pedig valahol a kettő között lenne normális.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 22., szerda 0:44

realmadridfan írta:Ne haragudj, hogy megszólítalak, ezzel zavarva az estéd, de mi halandók hol tudunk tájékozódni? Az index, 444, portfolio.hu számolgatja, hogy hányezer Ft lesz egy hónapra ha 100giga a forgalmad meg hasonlók, én egy idióta primitív ostoba félkegyelmű állampolgár vagyok, és ezeket szoktam olvasni
Ne haragudj, de falnak tudok futni az ilyen hozzáállástól Az esetek döntő többségében mindennek gyorsan utána lehet nézni, csak venni kell a fáradtságot és elolvasni néhány törvényt, közlönyt, hivatalok oldalát etc. Komolyabb esetekben ott a közérdekű adatigénylés is. Ha szemétkednek, már erre specializálódott portálok is segítenek. A bürokráciát és rendőröket némi minimális jogi tudással kb. halálra lehet szopatni. Szívjatok már egy kis polgári öntudatot magatokba. Személy szerint engem ezért idegesít legjobban az egész K-Európában, mert az emberek kb. nulla - ismétlem NULLA - polgári öntudattal rendelkeznek, nincsenek tisztában még a legalapvetőbb jogaikkal sem.

u.i.: Az indexet és a nihilizmusban világbajnok 444.hu-t is erősen ajánlott forráskritikával kezelni.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 22., szerda 0:41

Csak keverik a hülyeségeket. Majd valaki úgyis nyilatkozik holnap, addig lehet trollkodnia sok oldalnak.
Elolvasva a törvényjavaslatot sehol nem említik, hogy milyen internetforgalomról van szó. Mivel közvetlen mobilhívások után van, elkülönítés nélkül, így lehet, hogy 1 GB mobilinternet/150 Ft lesz az.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 22., szerda 0:39

francois írta:napigazdaságon olvastam, gondoltam nem blikk, tehát valós :D
Ha egy kicsit visszaolvasol akkor a parlament.hu-n fent lévő pdf-ben te is meg tudod nézni, de már leírták előttem.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 22., szerda 0:37

Ha ezt bevezetik akkor azt hiszem sokan lemondják az internetet. Én meg úgyis terveztem hogy ki költözök Angliába. :lol:

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2014. október 22., szerda 0:35

tucsoki írta:
francois írta:"Az MTI információi szerint az adó összege havonta magánszemélyek után legfeljebb 700 forint lehet"
Az a telefonszolgáltatásra vonatkozik, nem az internetre.
napigazdaságon olvastam, gondoltam nem blikk, tehát valós :D
Kép
Kép
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 22., szerda 0:31

francois írta:"Az MTI információi szerint az adó összege havonta magánszemélyek után legfeljebb 700 forint lehet"
Az a telefonszolgáltatásra vonatkozik, nem az internetre.

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2014. október 22., szerda 0:25

"Az MTI információi szerint az adó összege havonta magánszemélyek után legfeljebb 700 forint lehet"
Kép
Kép
Kép

Vissza: