realmadridfan írta:Ne haragudj, hogy megszólítalak, ezzel zavarva az estéd, de mi halandók hol tudunk tájékozódni? Az index, 444, portfolio.hu számolgatja, hogy hányezer Ft lesz egy hónapra ha 100giga a forgalmad meg hasonlók, én egy idióta primitív ostoba félkegyelmű állampolgár vagyok, és ezeket szoktam olvasni
Ne haragudj, de falnak tudok futni az ilyen hozzáállástól Az esetek döntő többségében mindennek gyorsan utána lehet nézni, csak venni kell a fáradtságot és elolvasni néhány törvényt, közlönyt, hivatalok oldalát etc. Komolyabb esetekben ott a közérdekű adatigénylés is. Ha szemétkednek, már erre specializálódott portálok is segítenek. A bürokráciát és rendőröket némi minimális jogi tudással kb. halálra lehet szopatni. Szívjatok már egy kis polgári öntudatot magatokba. Személy szerint engem ezért idegesít legjobban az egész K-Európában, mert az emberek kb. nulla - ismétlem NULLA - polgári öntudattal rendelkeznek, nincsenek tisztában még a legalapvetőbb jogaikkal sem.
u.i.: Az indexet és a nihilizmusban világbajnok 444.hu-t is erősen ajánlott forráskritikával kezelni.