Itt internetadó nélkül is kvadrága a netmathers írta:Ha ezt bevezetik akkor azt hiszem sokan lemondják az internetet. Én meg úgyis terveztem hogy ki költözök Angliába.

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. október 22., szerda 1:46
Itt internetadó nélkül is kvadrága a netmathers írta:Ha ezt bevezetik akkor azt hiszem sokan lemondják az internetet. Én meg úgyis terveztem hogy ki költözök Angliába.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 22., szerda 0:56
Ez a baj...Anyaka írta:
Mi nagyon húzunk Keletre mostanában
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 22., szerda 0:52
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 22., szerda 0:44
Ne haragudj, de falnak tudok futni az ilyen hozzáállástól Az esetek döntő többségében mindennek gyorsan utána lehet nézni, csak venni kell a fáradtságot és elolvasni néhány törvényt, közlönyt, hivatalok oldalát etc. Komolyabb esetekben ott a közérdekű adatigénylés is. Ha szemétkednek, már erre specializálódott portálok is segítenek. A bürokráciát és rendőröket némi minimális jogi tudással kb. halálra lehet szopatni. Szívjatok már egy kis polgári öntudatot magatokba. Személy szerint engem ezért idegesít legjobban az egész K-Európában, mert az emberek kb. nulla - ismétlem NULLA - polgári öntudattal rendelkeznek, nincsenek tisztában még a legalapvetőbb jogaikkal sem.realmadridfan írta:Ne haragudj, hogy megszólítalak, ezzel zavarva az estéd, de mi halandók hol tudunk tájékozódni? Az index, 444, portfolio.hu számolgatja, hogy hányezer Ft lesz egy hónapra ha 100giga a forgalmad meg hasonlók, én egy idióta primitív ostoba félkegyelmű állampolgár vagyok, és ezeket szoktam olvasni
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 22., szerda 0:41
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 22., szerda 0:39
Ha egy kicsit visszaolvasol akkor a parlament.hu-n fent lévő pdf-ben te is meg tudod nézni, de már leírták előttem.francois írta:napigazdaságon olvastam, gondoltam nem blikk, tehát valós
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 22., szerda 0:37
HozzászólásSzerző: francois » 2014. október 22., szerda 0:35
napigazdaságon olvastam, gondoltam nem blikk, tehát valóstucsoki írta:Az a telefonszolgáltatásra vonatkozik, nem az internetre.francois írta:"Az MTI információi szerint az adó összege havonta magánszemélyek után legfeljebb 700 forint lehet"
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 22., szerda 0:31
Az a telefonszolgáltatásra vonatkozik, nem az internetre.francois írta:"Az MTI információi szerint az adó összege havonta magánszemélyek után legfeljebb 700 forint lehet"
HozzászólásSzerző: francois » 2014. október 22., szerda 0:25
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 22., szerda 0:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 21., kedd 23:56
valószínűleg ez az oka.BBeno írta:el kell lehetetleníteni az embereket akik még felmerészkednek az internetre és látnak valamit a nyugatról meg a demokráciáról. a többi akinek eddig sem volt pénze az úgyis a mindig tv-n élt és az m1 híradó mosta szét az agyát teljesen, nekik úgy sem kell internet.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 21., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 21., kedd 23:27
az 1. értelmes hsz-ed az oldalonR.M.C.F írta:Fészbúk adó kellene,meg lájk adó.....mindjárt lenne komoly bevétel,és sokan elmennének inkább sétálni vagy kitakarítanák a szaros klotyójukat....mindenki jobban járna.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 21., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 21., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 21., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 21., kedd 22:45
Törvény tervezeteket - az összeset - nyilvánosságra kell hozni, egyébként itt van:Bocs, ez nagyon magas labda volt. Amúgy én sem láttam ezt sehol.Forrás?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 22:43
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem