ezt vegyétek be címmelP. Krisz írta:Küldtél magadról egy képet mi ?
ui: Alexandre Patinnyho!444444444
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 21., kedd 22:24
ezt vegyétek be címmelP. Krisz írta:Küldtél magadról egy képet mi ?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 21., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 21., kedd 20:50
és akkor miért lenne "win", meg "legnagyobb királyság"?ziro4vr írta: mondtam én hogy nem tudják? felsoroltam az előnyeit. szerintem nyugodj le, elnézést ha egy tablet egyszer megbántott és most felzaklattalak
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 20:45
mondtam én hogy nem tudják? felsoroltam az előnyeit. szerintem nyugodj le, elnézést ha egy tablet egyszer megbántott és most felzaklattalakBoky írta:ja, mert ezekből a többi ezt nem tudja... ekkora hülyeségetziro4vr írta:tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázz) ha akarsz tudsz billentyűzetet is szerválni hozzá..és ugye mobilis a cucc. szóval win
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 21., kedd 20:44
Akkor látom te azért képbe vagy velük.ziro4vr írta: tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázz) ha akarsz tudsz billentyűzetet is szerválni hozzá..és ugye mobilis a cucc. szóval win
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 21., kedd 20:43
ja, mert ezekből a többi ezt nem tudja... ekkora hülyeségetziro4vr írta:tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázz) ha akarsz tudsz billentyűzetet is szerválni hozzá..és ugye mobilis a cucc. szóval win
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 20:42
tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázzFerencváros írta:Ezt kifejtenéd, miért gondolod így? Legtöbb ismerősöm, szüleim hülyeségnek tartjákziro4vr írta: persze hogy meg. a tablet a legnagyobb királyság szerintem, ver minden notebookot, netbookot, phabletet, okostelefont, mindent![]()
Egyébként köszönöm mindenkinek a választ.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 21., kedd 20:37
Ezt kifejtenéd, miért gondolod így? Legtöbb ismerősöm, szüleim hülyeségnek tartjákziro4vr írta: persze hogy meg. a tablet a legnagyobb királyság szerintem, ver minden notebookot, netbookot, phabletet, okostelefont, mindent
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 21., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 21., kedd 20:13
csak elolvasták az sms-emP. Krisz írta:Kb. mindegy mert már visszakoztak is .

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 21., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 20:08
Igazából ez egy rezsicsökkentés.P. Krisz írta:A cikkben le van írva hogy a szolgáltatónak kell fizetnie . Valószínűleg lesz benne záradék hogy nem lehet áthárítani a lakosságra mint a tranzakciós adó esetében is .
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 21., kedd 20:07
P. Krisz írta:A cikkben le van írva hogy a szolgáltatónak kell fizetnie . Valószínűleg lesz benne záradék hogy nem lehet áthárítani a lakosságra mint a tranzakciós adó esetében is .

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 21., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. október 21., kedd 19:50
Korrupciós botrány?sentry írta:Nem lepne meg, ha ez egy csont lenne, amin pörög a sajtó meg a nép, közben meg másról szeretnék elterelni a figyelmet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 21., kedd 19:44

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 21., kedd 19:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 19:40
persze hogy meg. a tablet a legnagyobb királyság szerintem, ver minden notebookot, netbookot, phabletet, okostelefont, mindentFerencváros írta:Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.
Hosszú utazások miatt szeretnék venni egy tabletet, leginkább filmezni szeretnék rajta.
Ehhez mennyire optimális egy Samsung Galaxy Tab 3.8.0.? Illetve, ha vonaton utazok, és nincsen wifi, meg semmi net, a filmeket akkor is megtudom nézni, ha gépről ráraktam a Tab-ra, ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. október 21., kedd 19:32

Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem