messideco írta:A köményest csak én szeretem?Az abszintot meg sem említette senki? Tömények közül az a kedvenc
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 23:03
messideco írta:A köményest csak én szeretem?Az abszintot meg sem említette senki? Tömények közül az a kedvenc
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 5., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 5., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 5., szerda 22:59
R.M.C.F írta:
A vodka azért jó mert nincs se íze,se illata,én azt szoktam csinálni,hogy volt egy haverom aki mindig sörözött,én meg szívélyes voltam,mentem mindig a pulthoz neki is kérni,persze tolattam bele neki egy kis vodkát is........merevedett a haja is egy idő után.....
![]()
Pálinkából csak a házi, és 50% felett___Samy___ írta:egyébként régebben a pálinkával voltam így, borzasztóan utáltam, de az elmúlt 1 évben annyit megittam belőle, hogy most már jobban szeretem, mint a vodkát, pláne ha hozzácsapok ahhoz is vagy 2-3 sört...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 22:59
legnagyobb szövegnmate írta:De igazából kérdezzük meg Tibi atyát, ő elmondja mi a tuti.
"-Pincér, egy flakonnal a legjobb borukból!"
na én meg ilyet nem ittam még, bár a hírét hallottamabsinthe
hát még szép, van alma is meg szilva isPálinkából csak a házi
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 5., szerda 22:56
Én a vodkával vagyok így. Nem értem, hogy tudják azt meginni. Fúúúú, de rossz 3x ittam, 3x jött ki
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:54
RealRaúl77 írta:Én meg a vodkát nem bírom valamiért. Meg kiskoromban az unikumot sem, de most már egyre jobban.
csak a whiskycsak tisztán, csak jég nélkül.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 22:53
hát azért jön ki, mert azt a szart iszodRemy írta:Én a vodkával vagyok így. Nem értem, hogy tudják azt meginni. Fúúúú, de rossznmate írta: A gyomrom felfordul, már csak a szagától is.3x ittam, 3x jött ki
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 22:51
Én a vodkával vagyok így. Nem értem, hogy tudják azt meginni. Fúúúú, de rossznmate írta: A gyomrom felfordul, már csak a szagától is.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 5., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 5., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 5., szerda 22:48
ez a jéger tipikus női ital, "csak egy fél pohárral töltsél"nmate írta:Hogy a 'csába lehet meginni a jégert? Meg az Unicum a másik.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 5., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 22:44
Nem is nagyon iszok alkoholt, de ha igen, akkor a jager közöttük szerepel.realistahuni írta: Te nem csak bubimentes vizet iszol?
Vagy az Raisen, már nem tudom...
Úgy, hogy finomnmate írta:Hogy a 'csába lehet meginni a jégert? Meg az Unicum a másik.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:44
nmate írta:Hogy a 'csába lehet meginni a jégert? Meg az Unicum a másik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 5., szerda 22:40
Remy írta:Mivel????? Csak és kizárólag magábanR.M.C.F írta: Jagermeister.....56 féle gyógynövényt tartalmaz.......akkor mehet ész nélkül.....persze colával.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 22:39
Mivel????? Csak és kizárólag magábanR.M.C.F írta: Jagermeister.....56 féle gyógynövényt tartalmaz.......akkor mehet ész nélkül.....persze colával.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem