OFF
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: OFF
és akkor miért lenne "win", meg "legnagyobb királyság"?ziro4vr írta: mondtam én hogy nem tudják? felsoroltam az előnyeit. szerintem nyugodj le, elnézést ha egy tablet egyszer megbántott és most felzaklattalak
a tablet egy nagy telefon, amivel csak telefonálni nem lehet (igen, tudom, hogy van amivel lehet, de az összesnek szutyok a hangminősége, meg a vétele).
fradi kérdésére válaszolva, tényleg azon múlik, hogy mire akarod használni. nekünk is van 1 családi tabletünk, mindenki használja, anyám recepteket olvas meg szókeresőzik, apám ha földszinten van ezen szokott böngészni, én meg néha ágyban ezen sorozatoztam régen.
szóval hasznos lehet, de ár/érték arányban szerintem közelében sincs átlagban a telefonokhoz és laptopokhoz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mondtam én hogy nem tudják? felsoroltam az előnyeit. szerintem nyugodj le, elnézést ha egy tablet egyszer megbántott és most felzaklattalakBoky írta:ja, mert ezekből a többi ezt nem tudja... ekkora hülyeségetziro4vr írta:tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázz) ha akarsz tudsz billentyűzetet is szerválni hozzá..és ugye mobilis a cucc. szóval win
galaxy tabot csak boltban nyomkodtam, annyira nem ismerem, de mobilarénán olvasd el a tesztjét szerintem, meg fórumban ott nézz szét
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Akkor látom te azért képbe vagy velük.ziro4vr írta: tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázz) ha akarsz tudsz billentyűzetet is szerválni hozzá..és ugye mobilis a cucc. szóval win
A Galaxy Tab 3.8.0.-t nyugodt szívvel ajánlod?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ja, mert ezekből a többi ezt nem tudja... ekkora hülyeségetziro4vr írta:tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázz) ha akarsz tudsz billentyűzetet is szerválni hozzá..és ugye mobilis a cucc. szóval win
de hogy valami lényegeset is írjak, ha csak nem a tablet képernyőmérete elégíti ki legjobban az aktuális igényeidet, akkor ne vegyél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2014. október 21., kedd 20:44-kor.
- ziro4vr
tudsz rajtani mindent csinálni, filmezés, netezés, játékok is vannak, dokumentum kezelés/szerkesztés is megy simán. otg kábellel lehet pendriveot vagy külső tárolót hozzácsatlakoztatni, felhőkbe tudsz tárolni amit akarsz (meztelen képekkel vigyázzFerencváros írta:Ezt kifejtenéd, miért gondolod így? Legtöbb ismerősöm, szüleim hülyeségnek tartjákziro4vr írta: persze hogy meg. a tablet a legnagyobb királyság szerintem, ver minden notebookot, netbookot, phabletet, okostelefont, mindent![]()
Egyébként köszönöm mindenkinek a választ.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ezt kifejtenéd, miért gondolod így? Legtöbb ismerősöm, szüleim hülyeségnek tartjákziro4vr írta: persze hogy meg. a tablet a legnagyobb királyság szerintem, ver minden notebookot, netbookot, phabletet, okostelefont, mindent
Egyébként köszönöm mindenkinek a választ.
Igazából ez egy rezsicsökkentés.P. Krisz írta:A cikkben le van írva hogy a szolgáltatónak kell fizetnie . Valószínűleg lesz benne záradék hogy nem lehet áthárítani a lakosságra mint a tranzakciós adó esetében is .
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
P. Krisz írta:A cikkben le van írva hogy a szolgáltatónak kell fizetnie . Valószínűleg lesz benne záradék hogy nem lehet áthárítani a lakosságra mint a tranzakciós adó esetében is .

- P. Krisz
A cikkben le van írva hogy a szolgáltatónak kell fizetnie . Valószínűleg lesz benne záradék hogy nem lehet áthárítani a lakosságra mint a tranzakciós adó esetében is .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Korrupciós botrány?sentry írta:Nem lepne meg, ha ez egy csont lenne, amin pörög a sajtó meg a nép, közben meg másról szeretnék elterelni a figyelmet.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem akarok politizálni, de az ország rohadtul nem áll szarul anyagilag, sőt.
a legmagasabb adózó országok között vagyunk.
nyugat-európai árakkal, kelet-európai fizetésekkel.
kérdés hova megy a különbözet: olyan államadósságtörlesztésre, amit más országnak a rendszerváltáskor elengedtek.
miért kéne a mai napig nekünk viselni olyan terhet, amit a szovjetek ránkkényszerítettek, mint megszállók?
meggyőződésem, hogy nem véletlenül tartják nyomorban az országot, párttól szinte függetlenül a felső emberek.
viszont netadó nem lesz, ezt nem fogják tudni keresztülnyomni, ez akkora adóemelés. mint ahogy a tandíjat se tudták pár éve.
a legmagasabb adózó országok között vagyunk.
nyugat-európai árakkal, kelet-európai fizetésekkel.
kérdés hova megy a különbözet: olyan államadósságtörlesztésre, amit más országnak a rendszerváltáskor elengedtek.
miért kéne a mai napig nekünk viselni olyan terhet, amit a szovjetek ránkkényszerítettek, mint megszállók?
meggyőződésem, hogy nem véletlenül tartják nyomorban az országot, párttól szinte függetlenül a felső emberek.
viszont netadó nem lesz, ezt nem fogják tudni keresztülnyomni, ez akkora adóemelés. mint ahogy a tandíjat se tudták pár éve.

internet adóhoz annyit még hozzá kell fűzni, hogy 150ft/Gb, ami valami brutális ár......
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
persze hogy meg. a tablet a legnagyobb királyság szerintem, ver minden notebookot, netbookot, phabletet, okostelefont, mindentFerencváros írta:Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.
Hosszú utazások miatt szeretnék venni egy tabletet, leginkább filmezni szeretnék rajta.
Ehhez mennyire optimális egy Samsung Galaxy Tab 3.8.0.? Illetve, ha vonaton utazok, és nincsen wifi, meg semmi net, a filmeket akkor is megtudom nézni, ha gépről ráraktam a Tab-ra, ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem illik.
- chosenone46
azért nem kell ezen annyit agyalni, valamiből kell a bevétel, mert rohadt szarul áll az ország anyagilag. és ki szopja meg? hát az állampolgárok.L.Miki írta:Komolyan elgondolkodom ezeken a fejeken akik ott ülnek és törik a buksijukat azon, hogyan sz*passuk még a népet.
szánalmas.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Ha leírnám a tömör velős rövid véleményemet, kitiltanának az oldalról, permanens ip ban-nal.
Kulturáltan: nevetséges, szánalmas, groteszk, inkompetens, ostoba próbálkozás. Nem lepne meg, ha ez egy csont lenne, amin pörög a sajtó meg a nép, közben meg másról szeretnék elterelni a figyelmet. De biztos én vagyok túl pesszimista, meg kicsinyes, meg sok összeesküvés elméletet láttam. Megyek meg is nézek egy sci-fit. Vagy írok egyet, ha már ennyire fantáziadús ötleteim vannak.
Amúgy gyíkember vagyok. Mondtam már?!
#mindmeghalunk
#kemtrél
#zinternetadó