OFF
Re: OFF
internet adóhoz annyit még hozzá kell fűzni, hogy 150ft/Gb, ami valami brutális ár......
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
persze hogy meg. a tablet a legnagyobb királyság szerintem, ver minden notebookot, netbookot, phabletet, okostelefont, mindentFerencváros írta:Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.
Hosszú utazások miatt szeretnék venni egy tabletet, leginkább filmezni szeretnék rajta.
Ehhez mennyire optimális egy Samsung Galaxy Tab 3.8.0.? Illetve, ha vonaton utazok, és nincsen wifi, meg semmi net, a filmeket akkor is megtudom nézni, ha gépről ráraktam a Tab-ra, ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem illik.
- chosenone46
azért nem kell ezen annyit agyalni, valamiből kell a bevétel, mert rohadt szarul áll az ország anyagilag. és ki szopja meg? hát az állampolgárok.L.Miki írta:Komolyan elgondolkodom ezeken a fejeken akik ott ülnek és törik a buksijukat azon, hogyan sz*passuk még a népet.
szánalmas.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Ha leírnám a tömör velős rövid véleményemet, kitiltanának az oldalról, permanens ip ban-nal.
Kulturáltan: nevetséges, szánalmas, groteszk, inkompetens, ostoba próbálkozás. Nem lepne meg, ha ez egy csont lenne, amin pörög a sajtó meg a nép, közben meg másról szeretnék elterelni a figyelmet. De biztos én vagyok túl pesszimista, meg kicsinyes, meg sok összeesküvés elméletet láttam. Megyek meg is nézek egy sci-fit. Vagy írok egyet, ha már ennyire fantáziadús ötleteim vannak.
Amúgy gyíkember vagyok. Mondtam már?!
#mindmeghalunk
#kemtrél
#zinternetadó
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Így fejből meg nem mondom neked, hogy jó-e. Olyan tabletet keress, aminél kiemelik a hosszú használati időt. És igen, menni fog akkor is. Ha egyéb kérdésed van akkor --> Elektronika topik.Ferencváros írta:Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.
Hosszú utazások miatt szeretnék venni egy tabletet, leginkább filmezni szeretnék rajta.
Ehhez mennyire optimális egy Samsung Galaxy Tab 3.8.0.? Illetve, ha vonaton utazok, és nincsen wifi, meg semmi net, a filmeket akkor is megtudom nézni, ha gépről ráraktam a Tab-ra, ugye?
- h3x0r
Annyira en se vagyok jartas a tabletekben, viszont haverom vett egy ugyanilyen galaxy tab 3.8.0-ast, par napig en is hasznaltam es tenyleg rohadt jo volt. Filmeket nagyon vaganyul vitte. En is eleg sokat szoktam utazni, hetente vagy ket hetente 3+3 ora vonattal. Jelenleg laptopozassal toltom el az idot, de par ev mulva tuti hogy veszek egy tabot, joval kenyelmesebb.Ferencváros írta:Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.
Az utolso kerdest annyira nem ertem. Ha egyszer felmasolsz ra valamit, akkor az ott is marad es meg is tudod nyitni barmikor.
Nalam mar az megerne egy veglegest hogy barcas vagy :Đ'shutterisland írta:ráadásul kisbetűvel és lilával is írok, halmozott bűncselekmények.![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. október 21., kedd 18:35-kor.
A stílus maga az ember, nincs vele semmi baj, de tükrözi mennyit ad az adott személy magára.'shutterisland írta:ráadásul kisbetűvel és lilával is írok, halmozott bűncselekmények.![]()
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ráadásul kisbetűvel és lilával is írok, halmozott bűncselekmények.

Elég zavaró amúgy tényleg, írott és beszélt formában is.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- h3x0r
Lehet en vagyok maradi, de mar tobbszor is lattam toled: ez a köbö meg pölö valami uj divat?'shutterisland írta:amikor én rendeltem, volt egy mérettáblázat, azt hello.
M-es felső különböző márkákból köbö egy számnyi eltérésű volt.
szóval óvatosan.![]()

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Köszöntem a segítséget!'shutterisland írta:amikor én rendeltem, volt egy mérettáblázat, azt hello.
szóval óvatosan.

Hát akkor reménykedek, hogy nem lesz nagy eltérés.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amikor én rendeltem, volt egy mérettáblázat, azt hello.M1Ö írta:Kérnék egy kis segítséget! Sportsdirect-en, hogy kell számolni a számozásokkal? Mert úgy hallottam, hogy nem egészen pontosak. Valakinek valamilyen tapasztalata?
szóval óvatosan.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kérnék egy kis segítséget! Sportsdirect-en, hogy kell számolni a számozásokkal? Mert úgy hallottam, hogy nem egészen pontosak. Valakinek valamilyen tapasztalata?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
1: lehet h még friss, vagy nem tudomVictor írta:kaptam egy mailt egy bizonyos "qhyh9366@swisscom.ch" emailről, benne egy képpel, hogy nyertem X dollárt. 1: miért nem szűrte ki a gmail a vírust? 2: hogyan is lehet letiltani, hogy ne kapjak tőlük többet?

2: állíts be egy szűrőt, hogy ha ő a címzett, akkor azt azonnal törölje (fogaskerék -> beállítások -> szűrők -> új szűrő létrehozása)
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
kaptam egy mailt egy bizonyos "qhyh9366@swisscom.ch" emailről, benne egy képpel, hogy nyertem X dollárt. 1: miért nem szűrte ki a gmail a vírust? 2: hogyan is lehet letiltani, hogy ne kapjak tőlük többet?