HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 21., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 21., kedd 20:35
A probléma az, hogy nem igazán van helyette más opció. Nyáron hozni kellett volna legalább egy klasszist oda, már csak a korából adódóan is. Illetve jött Douglas.ziro4vr írta:Ja értem. Szerintem minél előbb szabadulnotok kéne tőle, már nagyon kifelé megy, lemarad, fent marad, pontatlan, mindezt elég magas fizetésért. Mondjuk izé...maradjon csak
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 20:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 21., kedd 20:27
Igen, voltak ilyen hírek is, aztán cáfolták is őket. Igazából annyi mindent lehet olvasni, hogy kezdek lassan elveszni az információáradatban. Elvileg ugyebár 2015 nyarán lejár a szerződése, de felröppentek olyan pletykák, hogy van egy plusz (opciós) év a kontraktusban, erről aztán megkérdezték Zubit, akinek a válasza nem volt épp egyértelmű. Ráadásul az elmúlt hetekben olyanokról is cikkeztek, hogy hosszabbítani akarunk vele...ziro4vr írta:Alves tudtommal jövőre mindenképpen távozik Angliába.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 20:26
Ezekről semmi hivatalos nincs, szóval bármi lehet.morientes írta:Én úgytom hogy már a machesteré...ziro4vr írta:Alves tudtommal jövőre mindenképpen távozik Angliába.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 21., kedd 20:24
Én úgytom hogy már a machesteré...ziro4vr írta:Alves tudtommal jövőre mindenképpen távozik Angliába.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 21., kedd 20:15
Korábban egyszer nem láttam még játszani, de akkora szám nem lehet, mert még a Sao Paulo-drukkerek is röhögtek rajtunk, hogy ilyen sokat fizetünk érte (4 millió euróról van szó).ziro4vr írta:Azért ez a Douglas sem lehet valami istenáldotta tehetség..márpedig vagy neki, vagy Montoyanak mutatnia kell valamit, mert Alves ugye lelép.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 21., kedd 20:03
csúnyán mutatna 1 hét alatt 2 zakónmate írta:Pedig beférne Montoya, ez az Ajax nem nagy falat, erre kirakja LE a gálakezdőt. Ő tudja.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 21., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 21., kedd 19:51
Tud valamit a brazil. Minden esetre ennek örülök. Bár nem hinném, hogy játékhiányosan Montoya jobbat tolna.GT37 írta:Akkor Montoyának szerintem búcsút is inthetünk. Most is csak a padon csücsül.
Ter Stegen - Alves, Piqué, Bartra, Alba - Rakitic, Mascherano, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar.
A kezdő jobbhátvédek az eddigi idei tétmeccseken: Alves, Alves, Montoya, Alves, Alves, Douglas, Alves, Alves, Alves, Alves, Alves.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 21., kedd 19:50
Ezekszerint Mascherano vkp lesz szombaton? Hétvégén is ott tolta.Kár érte remek kh volt....GT37 írta:Akkor Montoyának szerintem búcsút is inthetünk. Most is csak a padon csücsül.
Ter Stegen - Alves, Piqué, Bartra, Alba - Rakitic, Mascherano, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar.
A kezdő jobbhátvédek az eddigi idei tétmeccseken: Alves, Alves, Montoya, Alves, Alves, Douglas, Alves, Alves, Alves, Alves, Alves.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 21., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 19:45
Maszkokat elő!palesz77 írta:Realista24 írta:A klub védelmébe vette Piquét...Remélem ez csak a médiának szólt, és Lucho azért kiteszi a csapatból.. Ha nem, az rohadt gáz lesz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 21., kedd 18:53
Én voltam, nem fanyalogtam, hanem tényszerűen közöltem, hogy Messinek most már bőven elég eltotyogni, lőni pár gólt,hogy aranylabda esélyes legyen, mert hopp megdönt egy rekordot és máris megint ő a legjobb.Ezzel nem vitattam,hogy régen mit ért el és ennek köszönhetőek a mostani rekordok, de ezek miatt a rekordok miatt majd jön az ,hogy ő JELENLEG a legjobb pedig már 2-3 éve nem az.Ez csak egy megállapítás volt,hogy akármit csinál az ilyenek miatt ott lesz az aranylabda top 3ban akkor is ha gyenge volt idén(vagy inkább voltak jobbak).lesliejr írta:Nem mindenki. Ezt épp azért írtam, mert vki azon fanyalgott, hogy Messi a múltja miatt most már játszhat szarul is, akkor is ki lesz nyalva a segge mert rekordokat fog döntögetni. Csak telefonról pötyögök és nem tudom bemásolni, hogy mire reagálok.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. október 21., kedd 18:37
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 21., kedd 18:24
Szerintem itt senki nem vette el azt a sokszáz gólt messitől, amit eddig rúgott. Azt mindenki érti, hogy ha rekordot dönt, akkor az nem azért van mert egy jó szezonja volt tavaly.lesliejr írta:Igen, Messi 10 éve nyomja a ligát, ami azt is jelenti, hogy már 19-20 évesen vitte a hátán a csapatot. Ezt olyan sokan nem mondhatják el magukról. Azzal is lehet próbálkozni kissebbíteni őt, hogy most már akármilyen szarul játszik, akkor is rekordokat fog döntögetni. Jah, eddig el is kellett neki jutni és nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolta, hogy élete végéig évi 70-80 gólt lövöldöz. Ilyen nincs, pláne a mai fociban heti 2 meccsel. Ha gólrekordokat döntöget az azért van, mert hosszú ideig egy ligában, egy csapatban a csúcson volt, ami nem mondható el olyan sztárokról, mint pl Maradona v Ronaldinho.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 21., kedd 16:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 21., kedd 16:42
Nem céloztalak meg,te értetted félre.de ha már engem "céloztál" meg, igazából szerintem nem is csinálok semmi rosszat.
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem