mindorokke_barca írta:Már számtalan példa volt arra, hogy hasonló leminősítést kapott itt a védelmünk. Amivel egyet is értek mert tényleg egy átjáróház volt egész évben. Viszont ezzel szemben, a tietekkel ti többnyire teljesen elégedettek vagytok. Ezt viszont nem tudom hova tenni, mert még nálunk is több gólt kaptatok a BLben és a bajnokságban IS. Őszintén kiváncsi vagyok rá, hogy mi váltotta ki ezt az elégedettséget amivel, ráadásul mi kapjuk a folyamatos lesajnálást, holott mindkét fronton többször csődött mondott a védelmetek mint a mienk. A félreértések miatt, csak a kontraszt böki a csőröm, ahogy itt sokan kezelik, mert szerintem mindkét csapat védelme katasztrófa volt ebben a szezonban. Sérülések is legalább annyira súlytottak minket hátul, nem hiszem, hogy 10nél többször összeállt az alap védősorunk.Ha pl adja az ég, nem igazol védőt a katalán armada.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy az idei tré szezonunkról talán a legkevésbé a védelem tehet. Voltak olyan pillanatok, hogy rossz volt nézni, de mindent egybe vetve, az egy betonerős összeszokott védelem, ami tovább erősödött Carvajallal. Több gólt kapott, mert nagyobb nyomás helyeződik rá az által, hogy nincs olyan szintű csapatvédekezés, ami a barcának (volt?). Az idei ergya szezonról inkább tehet az csapategység széthullás, és a botrányos helyzetkihasználás, mint a védelem. Plusz Varane idei produkciója felteszi az i-re a pontot. A nevek megvannak, összességében idén sem volt túl nagy probléma a teljesítménnyel sem (persze egy-egy momentum igazán elmaradhatott volna), a jövőre nézve pedig azt hiszem igazán nem alaptalanul vagyunk derű látóak. (la. a hátsó 4-gyel kapcsolatban). Amúgy a szezon legnagyobb égése a dortmundi 4-1 is kiküszöbölhető lett volna, ha nem csak CR tud gólt rúgni idén.