Részben. Szerintem itt a moderátorok:delPotro írta: Lehet hogy ők odaát 10 éves szinten vannak, de arról sem szabad megfeledkezni hogy itt a modik szeretnek a hatalmukkal játszani. Ha valami lealacsonyító, sértő hozzászólást olvasok az többnyire moderátortól jön, mert ő megteheti.
1. sokkal emberközelibben,nyersebb,hétköznapibb stílusban fórumoznak és közelebb állnak a normál felhasználói hangnemhez
2. számomra-aki nem lát a dolgok mögé-sokkal naprakészebbnek tűnik a munkájuk,moderálásuk,ezáltal nekem az jön le,hogy több munkát tesznek bele.
Tény,a Barcásokkal érzékeltetik,hogy Barcások,így a beilleszkedés kívülállóként talán ide nehezebb,de nem biztos,hogy ez probléma. Egyszerűen más. Én kb 8 éve olvasom napi szinten mindkét oldalt. Bizton állíthatom,hogy az ottani stílus az utóbbi 2 évben erősen romlott és ezáltal zuhant a színvonal. Lehet,hogy ez nem igaz,csak én lettem ""érettebb"". De kifejezetten irritáló olvasni. Iróniával teli hozzászólások,melyekbe így a bunkó tényleges véleményt jól bele lehet bujtatni. Nem tetszik,rossz olvasni. Olykor itt is találkozik az ember olyannal,ami zavaró,de mintha kevesebben osztanák a nézetet. Alapjaiban mindkét tábor azt gondolja,hogy különb,pedig nem. A differenciát,mely miatt idejönnek a Barcások is inkább a moderátorok jelentik,akik formálják,szelektálják az oldal hozzászólásait. Nekem szimpatikusabb az a határ,ami itt van húzva és mivel átjárnak egyre többen,így lehetséges,hogy ez a szimpátia nem szubjektív.