engem soha nem kerdeztek.Realista24 írta:LE: "Before making changes we generally ask the players"

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 20., hétfő 22:37
engem soha nem kerdeztek.Realista24 írta:LE: "Before making changes we generally ask the players"
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 20., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 20., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 20., hétfő 21:11
Nem csak akartak.....etették is éveken át mint a mákosnudlit és nem csak messit,hanem a barcát is.itt a probléma még mindig a szurkolókkal és a médiával van akik fals képet akarnak messiről mutatni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 20., hétfő 16:58
nagy bizalmam van a játékosaimmal való összhangban. mindezt elmondva, mindenki szabadon értelmezheti a dolgokat amiket lát, de nem fogom megváltoztatni azt amit csinálok.Messi's refusal to come off against Eibar: "I have a lot of faith in my rapport with the players. Having said that, everyone is free to read what they want into things, but I'm not going to change what I'm doing".
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 20., hétfő 13:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 20., hétfő 9:49
450 euróért van darabja.Zsaklin írta:Sziasztok!
A hétvégi mérkőzésre valaki tudna jegyeket? Esetleg a szurkolói klubnak van még szabad???? 2 re lenen szükségem.
Előre is köszi az információkat.
HozzászólásSzerző: Zsaklin » 2014. október 20., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 20., hétfő 7:29
Realista24 írta:Le hát, és örülnek nekigratulalok hozza. remelem minden hungarokatalannak leesett vegre amit evek ota lökünk, h ott bizony messi a fonok. vezetoedzo mindossze azert kell mert kotelezo.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 20., hétfő 7:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 20., hétfő 7:20
Toti írta:mekkora egy pondró ez a messi. aztakurvaeget.
ha ezt cr csinalta volna nyilvan mar a gepem mai napi elso bekapcsolasakor is vmi olyan uzenet fogadott volna az udvozoljuk helyett, h cr megint nagykepu, cr megint arrogans.. stb..
es egy ilyen embernek nyaljak a segget. egy ilyen embernek akarnak merkozeseket csak ugy felbeszakitani.
gratulalok hozza. remelem minden hungarokatalannak leesett vegre amit evek ota lökünk, h ott bizony messi a fonok. vezetoedzo mindossze azert kell mert kotelezo.
tovabbi jo messi seggnyalast mindenkinek. sziasztok
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 20., hétfő 7:17
Le hát, és örülnek nekigratulalok hozza. remelem minden hungarokatalannak leesett vegre amit evek ota lökünk, h ott bizony messi a fonok. vezetoedzo mindossze azert kell mert kotelezo.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 20., hétfő 7:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 20., hétfő 6:36
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 20., hétfő 0:09
Bár volt néhány meccs, amikor beálltunk védekezni, de a Mou éra döntő részére ez nem volt a jellemző. Ez is olyan hülyeség, amit Goebbelsi módon elkezdtek sulykolni - köztük néhány Barca játékos - majd a csordaszellem jegyében átvette rengeteg ember és a mai napig visszatér. Közben gólrekordokat döntögettünk.palesz77 írta: - A direktebb foci nem egyenlő a Mourinho féle "1-0 után kontrákra játszunk" focival, olyat senki se szeretne nálunk látni
Ez pedig tényszerűen nem igaz. Még a régebbi fórumozók is szajkózták ezt a mantrát. Személy szerint én is nem egy vagy nem kettő - egyébként teljesen feleslege - kört futottam, amikor tényszerűen kifiléztem ezt a tévhitet, de senki rám sem hederitett. Persze utólag könnyű mosolyogni a történteken, de akkor és ott ez egy általánosan elfogadott gondolat volt, nem csak az ún. elvakultak sajátja.palesz77 írta: - A saját neveléses dolog is túl van misztifikálva, a Barca drukkerek döntő többsége tudta jól akkor is, hogy nem lehet csak saját nevelésekből megélni hosszútávon, persze akkor örültünk nekik, de senki nem hitte, hogy ez örökké így mehet. Csak az olyanok hitték el, akik full elvakultak voltak, de ilyen nálatok is akad bőven, ismét csak a Madridom fb oldalát tudom felhozni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 19., vasárnap 21:20
Ezt a kérdést lehet,hogy LE-nek is fel kéne tenniEnrique írta:Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk![]()
Mármint azon kívül, hogy itt te vagy a főnök, és elég legyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 19., vasárnap 21:20
Egyszer már reagáltam rá.Enrique írta:Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk![]()
?Nem szokása
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 19., vasárnap 21:18
Nem szokásaEnrique írta:Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk![]()
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 19., vasárnap 21:14
Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem