pfej.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 21., kedd 18:34
Így fejből meg nem mondom neked, hogy jó-e. Olyan tabletet keress, aminél kiemelik a hosszú használati időt. És igen, menni fog akkor is. Ha egyéb kérdésed van akkor --> Elektronika topik.Ferencváros írta:Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.
Hosszú utazások miatt szeretnék venni egy tabletet, leginkább filmezni szeretnék rajta.
Ehhez mennyire optimális egy Samsung Galaxy Tab 3.8.0.? Illetve, ha vonaton utazok, és nincsen wifi, meg semmi net, a filmeket akkor is megtudom nézni, ha gépről ráraktam a Tab-ra, ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 21., kedd 18:32
Annyira en se vagyok jartas a tabletekben, viszont haverom vett egy ugyanilyen galaxy tab 3.8.0-ast, par napig en is hasznaltam es tenyleg rohadt jo volt. Filmeket nagyon vaganyul vitte. En is eleg sokat szoktam utazni, hetente vagy ket hetente 3+3 ora vonattal. Jelenleg laptopozassal toltom el az idot, de par ev mulva tuti hogy veszek egy tabot, joval kenyelmesebb.Ferencváros írta:Nem nagyon értek a modern kütyükhöz, ezért kérdésem lenne.
Hosszú utazások miatt szeretnék venni egy tabletet, leginkább filmezni szeretnék rajta.
Ehhez mennyire optimális egy Samsung Galaxy Tab 3.8.0.? Illetve, ha vonaton utazok, és nincsen wifi, meg semmi net, a filmeket akkor is megtudom nézni, ha gépről ráraktam a Tab-ra, ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nalam mar az megerne egy veglegest hogy barcas vagy :Đ'shutterisland írta:ráadásul kisbetűvel és lilával is írok, halmozott bűncselekmények.![]()
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 21., kedd 18:28
A stílus maga az ember, nincs vele semmi baj, de tükrözi mennyit ad az adott személy magára.'shutterisland írta:ráadásul kisbetűvel és lilával is írok, halmozott bűncselekmények.![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 21., kedd 18:15
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 21., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 21., kedd 18:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 21., kedd 18:00
Lehet en vagyok maradi, de mar tobbszor is lattam toled: ez a köbö meg pölö valami uj divat?'shutterisland írta:amikor én rendeltem, volt egy mérettáblázat, azt hello.
M-es felső különböző márkákból köbö egy számnyi eltérésű volt.
szóval óvatosan.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 21., kedd 17:06
Köszöntem a segítséget!'shutterisland írta:amikor én rendeltem, volt egy mérettáblázat, azt hello.
M-es felső különböző márkákból köbö egy számnyi eltérésű volt.
szóval óvatosan.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 21., kedd 17:01
amikor én rendeltem, volt egy mérettáblázat, azt hello.M1Ö írta:Kérnék egy kis segítséget! Sportsdirect-en, hogy kell számolni a számozásokkal? Mert úgy hallottam, hogy nem egészen pontosak. Valakinek valamilyen tapasztalata?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 21., kedd 16:54
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. október 20., hétfő 18:31
köszönöm, megtörtént2: állíts be egy szűrőt, hogy ha ő a címzett, akkor azt azonnal törölje (fogaskerék -> beállítások -> szűrők -> új szűrő létrehozása)
HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. október 20., hétfő 18:27
1: lehet h még friss, vagy nem tudomVictor írta:kaptam egy mailt egy bizonyos "qhyh9366@swisscom.ch" emailről, benne egy képpel, hogy nyertem X dollárt. 1: miért nem szűrte ki a gmail a vírust? 2: hogyan is lehet letiltani, hogy ne kapjak tőlük többet?
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. október 20., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 20., hétfő 16:32
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. október 20., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 20., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. október 20., hétfő 12:01
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. október 18., szombat 16:51
köszönöm, ez az amit kerestem.Enrique írta:Wolfram alpha.chosenone46 írta:tudnátok mondani olyan oldalakat amelyekre, ha beírom a függvényt, leírja mi az integrálja, deriváltja stb. és ábrázolja esetleg? elvolt mentve egy oldal, de fullra elvesztettem, elég fontos lenne..
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 18., szombat 16:47
Wolfram alpha.chosenone46 írta:tudnátok mondani olyan oldalakat amelyekre, ha beírom a függvényt, leírja mi az integrálja, deriváltja stb. és ábrázolja esetleg? elvolt mentve egy oldal, de fullra elvesztettem, elég fontos lenne..
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem