Bár volt néhány meccs, amikor beálltunk védekezni, de a Mou éra döntő részére ez nem volt a jellemző. Ez is olyan hülyeség, amit Goebbelsi módon elkezdtek sulykolni - köztük néhány Barca játékos - majd a csordaszellem jegyében átvette rengeteg ember és a mai napig visszatér. Közben gólrekordokat döntögettünk.palesz77 írta: - A direktebb foci nem egyenlő a Mourinho féle "1-0 után kontrákra játszunk" focival, olyat senki se szeretne nálunk látni
Ez pedig tényszerűen nem igaz. Még a régebbi fórumozók is szajkózták ezt a mantrát. Személy szerint én is nem egy vagy nem kettő - egyébként teljesen feleslege - kört futottam, amikor tényszerűen kifiléztem ezt a tévhitet, de senki rám sem hederitett. Persze utólag könnyű mosolyogni a történteken, de akkor és ott ez egy általánosan elfogadott gondolat volt, nem csak az ún. elvakultak sajátja.palesz77 írta: - A saját neveléses dolog is túl van misztifikálva, a Barca drukkerek döntő többsége tudta jól akkor is, hogy nem lehet csak saját nevelésekből megélni hosszútávon, persze akkor örültünk nekik, de senki nem hitte, hogy ez örökké így mehet. Csak az olyanok hitték el, akik full elvakultak voltak, de ilyen nálatok is akad bőven, ismét csak a Madridom fb oldalát tudom felhozni.