HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 19., vasárnap 15:00
Ez a 0 kapott gól egyébként megsüvegelendő, nehéz ügy ez még akkor is ha kis csapatokkal tolják de nagyon nagy lesz így a kontraszt,könnyen megzavarodhat a védelmük,hogy eddig minden szép és jó volt aztán ellenünk kétlem,hogy megússzák 2 bekapott gól alatt(persze ők is fognak nekünk lőni)... Én győzelmet várok de nem dőlök a kardomba vereség esetén se,valahogy úgy érzem LE kevés még ehhez a szinthez ezt a PSG ellen bizonyította, viszont valamiért ennek a Barca generációnak a DNS-ében van a Madrid legyőzése formától független akár bírókkal akár azok nélkül.Ha én lennék Ancelotti óvatos lennék, Ha úgy állunk ki mint a Bayern ellen simán akár több góllal is nyerhetünk, át kell adni a területet ,hagy labdázzanak...Ha most megint belemegyünk egy adok kapokba akkor bármi lehet, nyerhetünk is és ki is kaphatunk, remélem Ancelotti tutira megy.
Megérzésem,hogy Hámesz(én látom a srácban a 80 millát,kicsit lassú de nagyon érti ezt a játékot) és Cé(akkora formában van,hogy képtelenség,hogy ez a Barca védelem tartani tudja) lesznek a nyerő emberek és Bale és Benzema akiknek fel kell nőni a feladathoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams