Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Minden nagyon dark, mindenki morci meg nyomják a hajókürtöt. Kössz sötét lovag
Nem illik.
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Miért kell kiírni, hogy elrontod a hangulatot? Nincs egyforma ízlésünk, ha nem jön be, nem jön be. Ez van. Mi Marvelesek legalább nem lincseljük meg azokat, akiknek nem tetszik egy előzetes. Más "nem mondjuk ki milyen" fanok már azt csinálnák, ha kedvenceikre negatív dolgot mondunk
Én a végén azért magam alá fostam, amikor Ultron beszél.
Kíváncsi leszek a szinkronra, hogy ki próbálja meg visszaadni a hangját.
Kíváncsi leszek a szinkronra, hogy ki próbálja meg visszaadni a hangját.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jövök és elrontom a hangulatot
Nem igazán jött be az Avengers 2 előzetese, totál déja vu az egész, meg ezek az erőltetett lassítások is inkább rontottak az egészen. Nem lett hidegrázós...
Más kérdés, hogy az elsőnél is hasonlóan vélekedtem, aztán a mozi után már nagyon adta
Nem igazán jött be az Avengers 2 előzetese, totál déja vu az egész, meg ezek az erőltetett lassítások is inkább rontottak az egészen. Nem lett hidegrázós...
Más kérdés, hogy az elsőnél is hasonlóan vélekedtem, aztán a mozi után már nagyon adta
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Érték mindent. Köszi.
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Nem, mert az adamantium X-Menes cucc, ami a Foxnál van. A pajzs eltörős dolog meg szerintem Skarlát "látomása" lesz. Tuti nem fog eltörni. Skarlátnak sok képessége lesz, gondolom lefogja "szimulálni", hogy milyen végeredményei lennének az Ultron elleni csatának és valszeg a pajzs eltörés lenne a legrosszabb.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára TéOeM 2014. október 23., csütörtök 10:56-kor.
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez fix, hogy ultron nem adamantiumbol készült a filmben?
- P. Krisz
Avengers 2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem biztos hogy Ultron amortizálta le a pajzsot , ha a Mjölnir még csak megkarcolni se tudta akkor Ultron nem elég erős hozzá , pláne úgy hogy nem is adamantiumból készül mint a képregényben .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem biztos hogy Ultron amortizálta le a pajzsot , ha a Mjölnir még csak megkarcolni se tudta akkor Ultron nem elég erős hozzá , pláne úgy hogy nem is adamantiumból készül mint a képregényben .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
Avengers 2Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Keptön Amerika pajzsát látva ő is találkozik Ultronnal, nem csak a seregével. Kiváncsian várom, hogy vajon Hulkot is a Bosszúállók ellen fordítja Ultron, vagy a Hulkbuster lesz az övé.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
TéOeM
Egy újabb buta látványfilm
Serkist jó látni néha emberként is, nemcsak mocap karakterként. Lehet, hogy a családja így fel sem ismeri.
Megnéztem én is a 22 Jump Street-et, tényleg lehet rajta jókat röhögni, bár van kegyetlen szar rész is.
A végén meg a felvonultatott lehetőségek... Azt hittem arra fog utalni, hogy nem húzzák jobban le a történet, de most néztem, hogy tényleg lesz 23.
Vagy talán még 40 is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Márciusban jön az Argo 2
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Voltam moziban, megnézették velem ezt az Annabelle-t.
Ekkora ótvar filmet se mostanában néztem. Ugye a "The Conjuring" előzménye, vagyis egyik ereklyének a története, de még annál a filmnél is gyengébb, nem eggyel, legalább kettővel.
Viszont, ha egyfajta horror univerzumot megteremtenének több filmmel, kiindulva a Warren szobából, akkor érdekes lenne, legalább végre lenne valami fejlődés műfajon belül, csak ne ilyen silány filmekkel. A másfél óra alatt vagy mennyi volt, kétszer kerülgetett az álom, és összesen három, vagy négy olyan jelenet volt, ahol a mozi maximum hangereje megtette a hatását a tizenkét éves célközönségnél, mert sajnos azok vannak az ilyen, állítólag 18+-os filmnél többségben.
Nulla feszültség, nulla rémisztgetés, nulla horror.
2.5|10
Ekkora ótvar filmet se mostanában néztem. Ugye a "The Conjuring" előzménye, vagyis egyik ereklyének a története, de még annál a filmnél is gyengébb, nem eggyel, legalább kettővel.
Viszont, ha egyfajta horror univerzumot megteremtenének több filmmel, kiindulva a Warren szobából, akkor érdekes lenne, legalább végre lenne valami fejlődés műfajon belül, csak ne ilyen silány filmekkel. A másfél óra alatt vagy mennyi volt, kétszer kerülgetett az álom, és összesen három, vagy négy olyan jelenet volt, ahol a mozi maximum hangereje megtette a hatását a tizenkét éves célközönségnél, mert sajnos azok vannak az ilyen, állítólag 18+-os filmnél többségben.
Nulla feszültség, nulla rémisztgetés, nulla horror.
2.5|10
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ez lesz a luke skywalker film? vagy tudni már róla valamit?mathers írta: 2020: Vörös Ötös (Red Five)

- nmate
Én is bízok JJ-ben, na meg azért egy Lawrence Kasdan is ott van írókéntmathers írta:Nagy Star Wars rajongókért már most tűkön ülök. Szerintem méltó folytatás lesz. A vörös ötös még nem biztos, hogy az lesz.
Más. Batman vs Superman. Jena Malone szerepelni fog benne, én speciel örülnék, ha ő lenne Robin. Nagy esély van rá, mert Miller képregényéből merít Snyder, ahol szintén női karakter Robin. Bár Man of Steel miatt picit félek is egyben, mert ott sikerült elcseszni a DC univerzum egyik legjobb női figuráját.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nagy Star Wars rajongókért már most tűkön ülök. Szerintem méltó folytatás lesz. A vörös ötös még nem biztos, hogy az lesz.
2015: VII. epizód
2016: Boba Fett
2017: VIII. epizód
2018: Solo
2019: IX. epizód
2020: Vörös Ötös (Red Five)
2015: VII. epizód
2016: Boba Fett
2017: VIII. epizód
2018: Solo
2019: IX. epizód
2020: Vörös Ötös (Red Five)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hideg nyomon
Fordulatos, izgalmas krimi amit számomra még a főszereplő srác kritikán aluli játéka sem tudott elrontani..aki látta : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén egy elgondolkodtató kérdést vet fel a film (szerintem jól döntött a srác) szerintetek? Végig lekötött.. de ott elvesztettem a fonalat egy kicsit, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a magánnyomozó rájött nagyjából
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki egy remek történetű, pörgős kikapcsolódásra vágyik.
10/8.5
Fordulatos, izgalmas krimi amit számomra még a főszereplő srác kritikán aluli játéka sem tudott elrontani..aki látta : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén egy elgondolkodtató kérdést vet fel a film (szerintem jól döntött a srác) szerintetek? Végig lekötött.. de ott elvesztettem a fonalat egy kicsit, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a magánnyomozó rájött nagyjából
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki egy remek történetű, pörgős kikapcsolódásra vágyik.
10/8.5
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”