ikarus93 írta:vagy a Madridot ki nem állhatjaDrake írta:Akkor biztos Messi a kedvence.
Ja,tipikus barom,aki a realt ki nem állhatja,az számomra egy faszjankó,egy sz*rdarab,egy fajansz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 21:57
ikarus93 írta:vagy a Madridot ki nem állhatjaDrake írta:Akkor biztos Messi a kedvence.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 21:56
FigyellekDrake írta:Akkor biztos Messi a kedvence.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 18., szombat 21:56
vagy a Madridot ki nem állhatjaDrake írta:Akkor biztos Messi a kedvence.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 18., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 18., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 18., szombat 21:54
Nem vagy hülye de minden Messi labdaérintésnél magömlése van a tagnak.Mind1 én már elkezdtem élvezni annyira szánalmasan "pártatlanul" közvetít.Csomószor nagyokat akar mondani aztán vergődik,hogy hogyan szívja visssza mert kiderül,hogy Messi csak földbe rúgott bár szerinte már nem volt elég területe helyezniDrake írta:Szerintem azért ordít ennyire,mert 1 találatra van a rekordtól.De lehet én vagyok hülye...R.M.C.F írta:Megint mennyire ordít..........meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és mélyíti a hangját,mintha tyson hollyfield lenne....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 18., szombat 21:53
mindig üvöltDrake írta:Szerintem azért ordít ennyire,mert 1 találatra van a rekordtól.De lehet én vagyok hülye...R.M.C.F írta:Megint mennyire ordít..........meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és mélyíti a hangját,mintha tyson hollyfield lenne....
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 18., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 18., szombat 21:52
de most nem ordított amikor a 70 éves rekord megdöntéséről volt szóDrake írta:Szerintem azért ordít ennyire,mert 1 találatra van a rekordtól.De lehet én vagyok hülye...R.M.C.F írta:Megint mennyire ordít..........meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és mélyíti a hangját,mintha tyson hollyfield lenne....
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 18., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 18., szombat 21:50
Szerintem azért ordít ennyire,mert 1 találatra van a rekordtól.De lehet én vagyok hülye...R.M.C.F írta:Megint mennyire ordít..........meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és mélyíti a hangját,mintha tyson hollyfield lenne....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 18., szombat 21:46
CR-nél majdnem sír.R.M.C.F írta:Most biztos nincsen igy,de ha messi lő......annyira ordít mintha satuba fognák a fa*****át.......ronadonál is igy ordit? csak kérdem....lehet![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 18., szombat 21:45
94-ben még nagy duó volt az övék, nem? (olvastam, nem láttam).numberone1 írta:halottam Bebeto vs Romario verziorol is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 18., szombat 21:42
Jobb így ,hogy most nem kaptak gólt, azthiszik rendben a védelmük, pedig akkora területek vannak, kikéne kapni az Anfielden,hogy még magabiztosabbak legyenek, aztán szombaton ami a csövön kiférikarus93 írta:Elég megnézni az ellenfeleket.Remy írta:Tehát 22-0 a gólkülönbség. Remélem a kövi meccsen minden bepattan és elrakunk vagy 5 gólt nekik. Hihetetlen, hogy 8 forduló után is 0 kapott góljuk van.![]()
Csak kis alibi csapatok ellen játszottak még. semmi Atletico,Real,Valencia,Sevilla.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 18., szombat 21:42
Lényegtelen kik ellen tolták. 8 meccs az 8 meccs. Rengeteget makkoltak.ikarus93 írta:Elég megnézni az ellenfeleket.Remy írta:Tehát 22-0 a gólkülönbség. Remélem a kövi meccsen minden bepattan és elrakunk vagy 5 gólt nekik. Hihetetlen, hogy 8 forduló után is 0 kapott góljuk van.![]()
Csak kis alibi csapatok ellen játszottak még. semmi Atletico,Real,Valencia,Sevilla.
BL-ben rögtön kaptak egy 3-ast a PSG ellen.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 18., szombat 21:42
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem