Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 19., vasárnap 18:49

Fölösleges szerintem a spekulálás...Carlo szerintem a gálakezdőt fogja felnyomni 4-3-3-ban...max. akkor fog belenyúlni, ha valaki nem épülne fel a sérültek közül, vagy ha égne a ház meccs közben...

---------------Iker-------------
Carvajal-Pepe-Ramos-Marci
-------------Kroos--------------
--------Luka------Hámesz-----
Bale--------Benya--------CR---

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 13:38

meg mekkora faszság már, hogy egy gála meccshez viszonyítunk... A 433 tipikus olyan felállás, ami hazai pályán kell, ahol dominálni kell mindenképpen, a 442 meg tipikus az, ahol kiengedhetjük a komolyabb ellenfelet és a területeket kihasználva megalázzuk őket... szempontok... és nem az, hogy a Levantet megkeféltük tegnap Chicharitoval meg Ronalodval 442ben... :x :x :x
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 19., vasárnap 13:24

azért azt nem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy benzema a katalánok ellen rendre jól játszik
meg gondolom megint jönni fog egy raklap beadás az egész meccs során, bale meg hasznavehetetlen a kapu elé érkezésnél
viszont azt nem tudom eldönteni, hogy kettejük közül melyikben van kevesebb váratlan manapság :roll:

de amúgy meg isco padra lesz baszva, james megy a helyére, bale meg a jobb oldalon
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 13:09

írtam is, hogy szerintem se.

ha 442ben játszunk akkor bél/benya közül azért bél, mert ő a robbanékonyabb, gyorsabb. ahogy előttem is írták neki az a feladata hogy kirobban a védők közül majd lerakja cének vagy belövi. ennyi. erre használható másra nem. na most benzema erre nem jó, ő valóban többet szervez, arra viszont a 442 ben van isco, james meg modric is, akik mindhárman jobbak tőle. tehát felesleges oda, előre meg kevés arra a feladatra, amit ott kell csinálni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 19., vasárnap 13:08

Jó, hát azért ne a Levante ellni meccsből vonjunk le következtetéseket :lol:

Kíváncsi vagyok a következő 2 meccsen mit mutatnak a fiúk.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 19., vasárnap 13:06

Csabi írta:hexor kolléga jól összefoglalta.

továbbá ismét felmerül a kérdés, hogy akkor benzema egyáltalán minek. tegnap annyival szarabb volt az összjátékunk, mint ha 433-ban játszunk? vagy kevesebb gólt lőttünk nélküle? egyik sem, sőt még jobban játszottunk nélküle (meg bale nélkül). Isco és James is sziporkázott. az utóbbi héten felkapott eszméletlen baromságot meg meg se említem, miszerint CR nem lenne nélküle eredményes ennyire. nem, csak a 3 meccsen amin benzema nem játszott lőtt vagy 8 gólt.

nekem pl egyáltalán nem hiányzik az ember, és remélem carlo is felfogja már lassan. padon elülhet, beugorhat néha, de a legerősebb kezdőben nincs helye.
ennyi erővel bél se hiányzott tegnap, sőt.
ezért kérdeztem, hogy miért bélt játszatnád benzema helyett?
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 13:05

hexor kolléga jól összefoglalta.

továbbá ismét felmerül a kérdés, hogy akkor benzema egyáltalán minek. tegnap annyival szarabb volt az összjátékunk, mint ha 433-ban játszunk? vagy kevesebb gólt lőttünk nélküle? egyik sem, sőt még jobban játszottunk nélküle (meg bale nélkül). Isco és James is sziporkázott. az utóbbi héten felkapott eszméletlen baromságot meg meg se említem, miszerint CR nem lenne nélküle eredményes ennyire. nem, csak a 3 meccsen amin benzema nem játszott lőtt vagy 8 gólt.

nekem pl egyáltalán nem hiányzik az ember, és remélem carlo is felfogja már lassan. padon elülhet, beugorhat néha, de a legerősebb kezdőben nincs helye.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 19., vasárnap 2:09

hehe írta:
Csabi írta:barca elleni kezdőm:

keylor, carvajal, ramos, pepe, marcelo, kroos, modric, james, isco, cé, bale.

a pool nem érdekel most.
miért bél és miért nem benzema?
Mert Csabi felallasaban (4-4-2) Bale nem kell osszejatszon a tobbiekkel vagy a jatekot szerveznie, amiben gyenge, hanem szinte csak annyi a dolga, hogy kiugrik a vedok kozott es kapura tor. Azert a mogotte levo negyestol szamithat jo par nagy labdara. Benzema meg pont a szervezesben, az osszjatekban a jobb, viszont a kapura toresben es a lesvonalrol kiugrasban mindig is gyenge volt.

Vagy jatszunk egy 4-3-3-at (modric, kroos, james/isco - bale, benzema, ronaldo), ahol megprobaljuk a BBC kontraival es osszeszokottsagaval megnyerni a meccset vagy 4-4-2-ot (james, modric, kroos, isco - bale, ronaldo), ahol jobban tudunk dominalni a kozeppalyan. Hogyha pedig barmelyik felallas eseteben nagyon atrohannak rajtunk, akkor meg mindig behozhatjuk illarrat. (lehet csak en nem figyeltem, de nem nagyon emlekszem olyan esetre hogy a kroos, modric, illarra harmas jol mukodott volna. mondjuk a illarra legtobbszor valemelyik helyett jatszott, hirtelen nem is emlekszem olyan esetre hogy tobb tiz percen keresztul egyutt jatszottak volna)

szerk.: megha bale szarul is jatszik, azert az utobbi idoben a gol csak benne volt a jatekaban. raadasul ancelotti nem fogja kihagyni, ebben szinte biztos vagyok.

szerk2: azert ha visszatekintunk a kozelmultba, eleg kellemes problemaink vannak a kezdo osszerakasat illetoen :D

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 19., vasárnap 2:08

El Unico írta:Casillas,Marcelo,Pepe,Ramos,Carvajal,Kroos,Modric,James,Bale,CR,Isco. Én ezt nyomatnám. :roll:
Mert Isco mezőnyben még többet vállal,aktívabb,mint a francia. Szerintem. És most szükség lesz olyan emberekre,akik meg tudják tartani a labdát,esetleg meg tudja verni az ellenfelet egy az egyben. (Alves-Buszkecc-Xavi, ezeket megeszi Isco reggelire).
ezek, főleg az utóbbi része a kiemelt mondatnak szerintem idén nem nagyon bale erősségei :/
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 19., vasárnap 1:26

Casillas,Marcelo,Pepe,Ramos,Carvajal,Kroos,Modric,James,Bale,CR,Isco. Én ezt nyomatnám. :roll:
Mert Isco mezőnyben még többet vállal,aktívabb,mint a francia. Szerintem. És most szükség lesz olyan emberekre,akik meg tudják tartani a labdát,esetleg meg tudja verni az ellenfelet egy az egyben. (Alves-Buszkecc-Xavi, ezeket megeszi Isco reggelire).
:goat:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 19., vasárnap 0:48

Csabi írta:barca elleni kezdőm:

a pool nem érdekel most.
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 0:44

barca elleni kezdőm:

a pool nem érdekel most.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 18., szombat 20:44

morientes írta:James mintha kezdene fejlődni
Meccsek óta megfigyelhető rajta a fejlődés, kezd megjönni az önbizalma. Szerintem a Depor elleni bombagólja után tört át egy gátat magában.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 18., szombat 20:02

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta: Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.
elvileg a böngészési előzményeid alapján jönnek be pont ezek.. :mrgreen: :mrgreen: bár én kussolok inkább, nekem pénisznövelők ugranak be folyton :lol:
You made my day :lol: :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 20:02

Bocs, de akkor csak annyit valaki PÜben please,hogy mit tegyek,most rámentek realistahuni féle linkre,és azóta megállás nélkül jobbról balról alulról mp-ként jönnek a reklámok,a gépet sem lehet igy használni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 19:58

Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.
Nekem semmi nem ugrott be, szerintem nincs adblock a böngésződben. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 18., szombat 19:57

R.M.C.F írta: Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.
elvileg a böngészési előzményeid alapján jönnek be pont ezek.. :mrgreen: :mrgreen: bár én kussolok inkább, nekem pénisznövelők ugranak be folyton :lol:
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 18., szombat 19:56

Nem sokat akarok írni. A lényeg annyi, hogy az elmúlt meccseken nagyon SZÉPEN futballozott a csapat. Korábban is rúgtunk egy rakat gólt, de a szép játékkal adós maradt a csapat. Az utóbbi időben az is meg van. Isco klasszis teljesítményt nyújtott, vizuális orgazmus nézni a játékát. Kroos passza meg... OMG. Ezeket akarom látni, ettől szép játék a futball. Örülök, hogy láthatom ilyen szépen futballozni a csapatunkat.

CR meg FIFA ízi módban tolja, ezen felül végre JÓL játszik. Nem volt ilyen Pelle óta. De most játékban is nagyszerűt nyújt. Nem önzetlen, sokat passzol, kiveszi a részét a támadásépítésből. Ez kell ide. Ezt hiányoltam éveken át tőle. Ilyen felfogásban is keféli a gólokat, nem kell ide görcsölés, meg önzőzés. Látszik, hogy végre megbízik a csapattársaiban, nem egyedül akar mindent megoldani, és végre nem csak a góljai miatt hasznos, hanem jó nézni a focit amit játszik. Talán közrejátszik ebben az is, hogy a Carlo bevitte középre, nincs kipakolva a szélre, és nincs gúzsba kötve a játéka, és szabadon szervezhet. Tud ő is legalább annyira játékot szervezni, ahogy Messi, hagyjuk rá, ő tudja, hogy mit akar csinálni a pályán.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 19:55

realistahuni írta:Itt meg lehet online is elvileg, nekem múltkor működött.
Első félidő:
http://cloudyvideos.com/uberzh0qi38h#
Második
http://cloudyvideos.com/j4m1tewq1663

Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 19:47

Itt meg lehet online is elvileg, nekem múltkor működött.
Első félidő:
http://cloudyvideos.com/uberzh0qi38h#
Második
http://cloudyvideos.com/j4m1tewq1663

Vissza: