Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
nem tudom mi a gond náluk, de Gündogan nem volt rossz, sőt..darabos még, lassú, de ez nem meglepő. és nem volt semmi problémája látszólag. ez jó, elég jó
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem tudom mi a szitu a Dortmundal, de a mai kezdonel nem lehet erosebbet kiallitani, esetleg Aubameyang(v ki), de o is majdnem kapott egy egesz felidot. Erthetetlen, es a csapat formaja is.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
elsőre azt hittem, kifut a stadionból..nem tudom hova indult
lahm a hernyótestű közben 2 gólnál tart, pep az isten kihozta belőle

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
https://vine.co/v/ObKWYxpXT1Oziro4vr írta:weidenfeller te úr istena német VV
mellesleg csak kétszer volt les

Először Vergini bombája, most meg ez... Az az érzésem, hogy Piqué vagy Mascherano is alkotni fog este.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- ziro4vr
ez itt off, de CR ha elmegy, vagy mondjuk marad de idősödve feltoljuk és más lesz a szerepe, akkor a csapatot átalakítanám, az alap egy fullosan helyezkedő, passzoló, kontroláló kp lenne, Gündogan-Kroos párosGT37 írta: Erre nem adok engedélyt, túl félelmetes lenne, legfeljebb akkor, ha a Modric - Bale duót 25-30 millióért visszaadjátok nekünk.![]()
Gündogant még mindig szívesen látnám nálunk, nem tudom, kinek a helyén játszhatna, de nem is érdekel, csak legyen itt.Nagyon kedvelem a játékát. Csak szerintem 2015 nyarán távozni fog, és akkor ugyebár mi nem leszünk opció a számára az átigazolási tilalom miatt.

Nem illik.
- GT37
Erre nem adok engedélyt, túl félelmetes lenne, legfeljebb akkor, ha a Modric - Bale duót 25-30 millióért visszaadjátok nekünk.ziro4vr írta:tök mindegy, bárki feláldozható ha a haverom full egészségesegyébként a titkos álmom amit esténként elmormolok a plüssmacimnak a Kroos-Gündogan-Pogba kp 3as

Gündogant még mindig szívesen látnám nálunk, nem tudom, kinek a helyén játszhatna, de nem is érdekel, csak legyen itt.

- ziro4vr
tök mindegy, bárki feláldozható ha a haverom full egészségesGT37 írta: És akkor ki padozna a kedvéért a jelenlegi gálahatosból?![]()

Nem illik.
- GT37
És akkor ki padozna a kedvéért a jelenlegi gálahatosból?ziro4vr írta:dortmund megint hátrányban, remélem Ilkay cimbi elhagyja a süllyedő hajót a nyáron egészen Madridig repülve

A második félidőt amúgy megnézem szerintem, elsősorban Gündogan miatt, de Reust is rég láttam már játszani.
- ziro4vr
Kroos öccséék cuppantják a brét a bm ellen
dortmund megint hátrányban, remélem Ilkay cimbi elhagyja a süllyedő hajót a nyáron egészen Madridig repülve

dortmund megint hátrányban, remélem Ilkay cimbi elhagyja a süllyedő hajót a nyáron egészen Madridig repülve
Nem illik.
- ziro4vr
nem tudom nézni sajna...majd végén egy értékelést kaphatok?TheBull6 írta:nem is mozog rosszul szerintem, jó látniziro4vr írta:Gündogan kezd a Köln ellen.sztrímre fel
![]()
hiányzott a dürümkészítő játéka már

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Alonso szép és ötletes gólt lőtt szabadból, csak venné le azt a ronda mezt
nem is mozog rosszul szerintem, jó látniziro4vr írta:Gündogan kezd a Köln ellen.sztrímre fel

- ikarus93
Reus lehet fog ma játszani.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Szerintem abszolút nem ütik egymást és Modric tökéletesen megállná a helyét a középső 3as bal szélén is. Pogba és Gündogan esetében is ezt alkalmaznám, de nekem továbbra is Toni tehermentesítése és szabadabbá tétele lenne a prioritás, de az eddigiek alapján Carlo abszolút nem így gondolkozik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Azonnal elhoznám miként mód van rá, bár amíg van Modric, addig nem igazán lenne helye. Nagyon kevés olyan kps van, aki ilyen minőségi kapocs tud lenni védelem és támadósor között. Ez rengeteget ér a mai fociban. Csak ugye azok a fránya sérülések.Kerlon írta:Tavaszra formába lendülhetne Gündogan, aztán jövőre akár lehetne egy új opció is a középpályára. Bár továbbra is inkább egy védekezésben erős kkp kellene, aki biztosítana Toni helyett.
Nem illik.