2 büntetőből, meg még egyet ki is hagyottikarus93 írta:Agüero 4

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 15:33
2 büntetőből, meg még egyet ki is hagyottikarus93 írta:Agüero 4
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 18., szombat 15:21
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 18., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 18., szombat 14:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 18., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 18., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 13:44
Akkor tedd meg az offban, mert ez nem arra való topic.Enrique írta:Az eddig ittlétem alapján leszűrtem valamit, a mai téma is kapcsolódott ehhez, így megkérdeztem.Realista24 írta: Írt valaki ilyet? Wengerről és az Arsenalról ment a diskurzus, erre jössz ezzel a hülyeséggel.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 18., szombat 13:42
Az eddig ittlétem alapján leszűrtem valamit, a mai téma is kapcsolódott ehhez, így megkérdeztem.Realista24 írta: Írt valaki ilyet? Wengerről és az Arsenalról ment a diskurzus, erre jössz ezzel a hülyeséggel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 13:40
Van, bár Angliából csak a Liverpool. MU-t max akkor fogadom el ha kést tartanak a nyakamhoz, not arrogant just better...igen tudjuk.Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
Mert azok alapján amiket eddig olvastam, mindenki hülye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 13:37
Írt valaki ilyet? Wengerről és az Arsenalról ment a diskurzus, erre jössz ezzel a hülyeséggel.Enrique írta:Igaz, de ezt a közösséget tartom a legszínvonalasabbnak, szóval itt egy kicsit többet vártam, mint a 'mindenki ellenünk van', és a 'mindenki hülye, csak mi nem'.Toti írta:ezt a kérdést bármelyik forumon feltehetnéd.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 18., szombat 13:36
Igaz, de ezt a közösséget tartom a legszínvonalasabbnak, szóval itt egy kicsit többet vártam, mint a 'mindenki ellenünk van', és a 'mindenki hülye, csak mi nem'.Toti írta:ezt a kérdést bármelyik forumon feltehetnéd.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 18., szombat 13:35
+1.Realista24 írta:Én elfogadok mindenkit, csak a hülye kifogásokat nem.Enrique írta:Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 18., szombat 13:31
ezt a kérdést bármelyik forumon feltehetnéd.Enrique írta:Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 13:31
Én elfogadok mindenkit, csak a hülye kifogásokat nem.Enrique írta:Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 18., szombat 13:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 18., szombat 13:28
Tudtommal Wenger a nyaron lecserelte a teljes eronleti stabot, de multkor is csak osszegyult szinte egy kezdocsapatnyi serult. Valaki rosszul vegzi a munkajat, legyen az Wenger, a szakacs, a rossz regeneracio vagy a takarito.danianevem írta:Valamint a szinte állandó sérüléshullám is elég furcsa...
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 18., szombat 13:23
Realista24 írta:Mindig a penz mögé bujtatjatok...mas kevesebb pénzből triplazni tudott. Igen, az Inter. Vagy BLt nyert vagy döntőig ment
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 18., szombat 13:17
EnnyiRealista24 írta:A BL a tökéletes példa. Nézzétek már meg, hogy milyen csapatok nyertek BL-t az elmúlt 10 évben.
Inter
Milan
Liverpool
Porto (Monaco ellen)
Atma szintén döntős volt tavaly.
Igenis, ennyit számít az edző személye. Meg lehet nézni ezeket a kereteket és az Arsenal keretét. Toti jól írta. Nem arról van szó, hogy néhány éve nem jön ki a lépés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 18., szombat 12:49
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem