az arsenal meg elengedi Arshavint, Denilsont meg Squillacit. lejár a szerződésük.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 5., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 17:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 5., szerda 17:41
4-3-2-1ben nyomják. csatár mögött pedig mind a három pozícióban szokott játszani. az előbb direkt megnéztem hogy hogy írják le a malaga kezdőjét isco egyszer balon, egyszer középen ,egyszer jobbon. attól nem tartok hogy egyoldalas csapatok leszünk, főleg hogy carvajal jobban fogja segíteni a támadásokat mint essien vagy arbeloa.nmate írta:Isco lesz úgyis, vagy senki. Az a baj, ő is balon/középen játszik, annyira egyoldalas lesz a csapat, hogy az fájdalom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 17:33
Azt tudom, hogy nem lesz jó meccsR.M.C.F írta:Az Uru-Fra meccset adja valami? Tud valaki valamit?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 17:29
Nem leszel vészmadár, mert ez csak nekem meg pár embernek agymenése, hogy Reus kell inkább, mintsem Bale vagy Isco.legendary írta:Nem akarok vészmadár lenni, de a Bayern például mindenképpen esélyesebb Reusért, mint a Real. Igazából Németországon belül a Bayern mindenkiért a legnagyobb esélyes.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 5., szerda 17:22
Már kijelentette, hogy távozik... De legyen igazad. :-)rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 5., szerda 17:19
Dehogynem az.RealMadridFanatic írta:
Főleg, hogy Reus nem is Dortmund-nevelés.
Nála inkább az érdekes, hogy egy éve van csak ott.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 5., szerda 17:17
Akkor kb azt kapjuk, amennyit ér. BL impotens csatár egyetlen komoly célokat maga elé tűző csapatot sem érdekelhet túlzottan.Donát írta:El fog menni, de lehet, hogy csak 15ért...hehe írta:rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
nem hiába nem kell fasznak se, vagy ha kell, akkor is lófütty pénzért.
ennyit ér.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 5., szerda 16:50
De Jesé iránti rajongás egy embertől jön, mint a fent említett úriemberek utálata általános téma, sok ember által előhozva. :-)Nem akarom Remyt védeni, de Higuáin, Khedira, meg Di Maria konstans utálata épp annyira sokszor (vagy még többször is) terítéken van, mint Remy Jesé iránti rajongása.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 5., szerda 16:43
Nem akarom Remyt védeni, de Higuáin, Khedira, meg Di Maria konstans utálata épp annyira sokszor (vagy még többször is) terítéken van, mint Remy Jesé iránti rajongása. A fent említett trió utálást nem tartod ugyanúgy unalmasnak?Nem unod még ezt a Jesé szopkodást? Nem akarok én beleszólni abba, hogy miről és/vagy kiről írj, de egy idő után unalmas tud ez lenni
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 5., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 16:19
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 16:15
El fog menni, de lehet, hogy csak 15ért...hehe írta:rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
nem hiába nem kell fasznak se, vagy ha kell, akkor is lófütty pénzért.
ennyit ér.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 5., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 5., szerda 15:21
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 5., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 15:13
annyira érzem az ellenszenvetHiguaín már az Arsenalba is menne
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem