HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 18., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 18., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 18., szombat 20:23
Mármint, mivel ez az első szezonjuk az élvonalban, így az első meccsük a két gigász valamelyikével.Realista24 írta:Rangadó? WTF? Vagy megint trollkodsz?Remy írta:2 gól tuti lesz közte, de kíváncsi vagyok, hogy az Eibar milyen mentalitással megy ki a pályára. Az első igazán nagy rangadójuk a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 18., szombat 20:22
Rangadó? WTF? Vagy megint trollkodsz?Remy írta:2 gól tuti lesz közte, de kíváncsi vagyok, hogy az Eibar milyen mentalitással megy ki a pályára. Az első igazán nagy rangadójuk a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 18., szombat 19:59
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 17., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 14:39
Ahogy írtam, egy pár példa Az első meg valóban egy újságíró, és az már baj? Éppen ezt találtam röviden, összefoglaló jelleggel. Van még bőven. Egyetérteni meg nem kell, ahogy írtam, én elhiszem.VanillaSky írta:Naszóval R31 az első idézet talán egy újságírótól van a másodikban Portillo lenne a hatalmas veszteség míg a harmadik Villa eszerint meg Raúl, Salgado meg Guti sara közösen. Én meg Perezt hibáztatom egy rahedli baromsága miatt. Klasszis kp hiány évekig, kapuskérdés megoldása, klasszis csatár helyett a középszerek itt tartása.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 17., péntek 14:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 14:05
Raúl effectively works as the sporting director from the shadows. He approves all the important decisions taken by the management. He is the man who talks most often with Calderón and Mijatovic. As there's nobody with more influence, he will discuss possible signings, prevents the medical team from publishing reports about his fitness or decides that team training sessions should be closed to both fans and then press.
Diego Torres, El País, 12 Sept. 2008
Raúl never wanted my son to play for Real Madrid, ever. He didn't like Portillo because he could make him look bad.
Javier García Portillo's father, 14 Sept. 2004
Raúl does not approve of Real Madrid signing David Villa. Together with Guti and Míchel Salgado, they cannot forgive Villa the way he has appropriated the No. 7 jersey with the national side. In addition, Raúl sees Villa as serious competition in the starting line-up.
La Nueva España, 8 Aug. 2008
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 17., péntek 14:03
...nak nem sok köze volt hozzá.Realista24 írta:Raúl....Nagyon sajnálom, hogy anno nem jött.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 16., csütörtök 22:12
Raúl....Nagyon sajnálom, hogy anno nem jött.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 16., csütörtök 22:09
Nem lenne rossz megszerezni, bár ha csak a statisztikákat nézzük Morata is hasonlókkal állt, igaz az csak utánpótlás válogatott volt.Remy írta:Új David Villa? Ez lenne a legjobb számunkra. Nagyon remélem, hogy most mi csapunk le rá, és nem a barca.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 22:06
Új David Villa? Ez lenne a legjobb számunkra. Nagyon remélem, hogy most mi csapunk le rá, és nem a barca.Sierra írta: Ez a Paco srác nagyon berobbant idén. Látom válogatottban mindhárom meccsen gólt szerzett, és a Valenciában is jól kezdte a szezont. Jövő nagy reménysége? Új Davidvilla?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 16., csütörtök 22:01
Ez a Paco srác nagyon berobbant idén. Látom válogatottban mindhárom meccsen gólt szerzett, és a Valenciában is jól kezdte a szezont. Jövő nagy reménysége? Új Davidvilla?Realista24 írta:Olyanokat olvasni, hogy a Valencia edzőjének Negredo a kedvence, inkább őt nyomatná, hiába Alcacer jó formája. Aki így nem akar hosszabbítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 16., csütörtök 21:55
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 15., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 15., szerda 15:42
Luka Modrićt nevezték a liga legjobb középpályásának díjára a tavalyi szezonban elért teljesítménye miatt! Hajrá Luka!
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem