Azt tudom, hogy nem lesz jó meccsR.M.C.F írta:Az Uru-Fra meccset adja valami? Tud valaki valamit?

port-on nem írják egyik sport adónál sem. Marad a stream.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 17:33
Azt tudom, hogy nem lesz jó meccsR.M.C.F írta:Az Uru-Fra meccset adja valami? Tud valaki valamit?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 17:29
Nem leszel vészmadár, mert ez csak nekem meg pár embernek agymenése, hogy Reus kell inkább, mintsem Bale vagy Isco.legendary írta:Nem akarok vészmadár lenni, de a Bayern például mindenképpen esélyesebb Reusért, mint a Real. Igazából Németországon belül a Bayern mindenkiért a legnagyobb esélyes.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 5., szerda 17:22
Már kijelentette, hogy távozik... De legyen igazad. :-)rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 5., szerda 17:19
Dehogynem az.RealMadridFanatic írta:
Főleg, hogy Reus nem is Dortmund-nevelés.
Nála inkább az érdekes, hogy egy éve van csak ott.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 5., szerda 17:17
Akkor kb azt kapjuk, amennyit ér. BL impotens csatár egyetlen komoly célokat maga elé tűző csapatot sem érdekelhet túlzottan.Donát írta:El fog menni, de lehet, hogy csak 15ért...hehe írta:rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
nem hiába nem kell fasznak se, vagy ha kell, akkor is lófütty pénzért.
ennyit ér.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 5., szerda 16:50
De Jesé iránti rajongás egy embertől jön, mint a fent említett úriemberek utálata általános téma, sok ember által előhozva. :-)Nem akarom Remyt védeni, de Higuáin, Khedira, meg Di Maria konstans utálata épp annyira sokszor (vagy még többször is) terítéken van, mint Remy Jesé iránti rajongása.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 5., szerda 16:43
Nem akarom Remyt védeni, de Higuáin, Khedira, meg Di Maria konstans utálata épp annyira sokszor (vagy még többször is) terítéken van, mint Remy Jesé iránti rajongása. A fent említett trió utálást nem tartod ugyanúgy unalmasnak?Nem unod még ezt a Jesé szopkodást? Nem akarok én beleszólni abba, hogy miről és/vagy kiről írj, de egy idő után unalmas tud ez lenni
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 5., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 5., szerda 16:19
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 16:15
El fog menni, de lehet, hogy csak 15ért...hehe írta:rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
nem hiába nem kell fasznak se, vagy ha kell, akkor is lófütty pénzért.
ennyit ér.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 5., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 5., szerda 15:21
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 5., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 15:13
annyira érzem az ellenszenvetHiguaín már az Arsenalba is menne
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 5., szerda 15:07
úgy értem, hogyha a psg nem talál alternatívát ancelotti helyett és nem engedik el ingyenGalacticos írta:ő nem azon van hogy megbeszélje a psg vezetőivel hogy ingyen elengedjék?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 5., szerda 15:06
az első szezonjában sem volt túl sok agya.Donát írta:Az első szezonjában, és úgy ánblokk a sérülése előtt volt agya? (mondjuk kp-ja nem... )
ő nem azon van hogy megbeszélje a psg vezetőivel hogy ingyen elengedjék?egy kérdés. akkor ancelottit sem fogjuk hozni? neki is szerződése van
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 5., szerda 15:05
egy kérdés. akkor ancelottit sem fogjuk hozni? neki is szerződése vanCsabi írta:nem nem, perec megmondta, hogy mi nem követünk el semmilyen támadást egyik klub ellen sem, nem igazolunk se balet, se reust, se kloppot, mindegyiknek szerződése van, és mi ezt tiszteletben tartjuk.
vicc.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem