HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 17., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. október 16., csütörtök 19:57
Ha már fiatal kp-s, akkor én Jose Rodrigueznek adnék lehetőséget, madridista, spanyol, szerintem nem ügyetlen...
Nem tudom, hogy ki hogy van vele; de szerintem ők itt már nem rúgnak komolyabban labdába, talán nem véletlenül.Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom
Hát nekem se; egyértelmű, hogy Carlonál látványosan nem ütötte meg a szintet.amikor casemiro elment, nekem nem úgy tűnt, hogy ő még visszajön.
Lucas Silva
Ami pedig ezt a Lucas Silva vs. Vidal/Pogba/Matuidi/Ramires stb. dolgot illeti --> nos várjuk meg az elkövetkező heteket, hónapokat, de főleg a tavaszt; mert majd akkor derül ki, hogy igazán mire képes és hogy vajon elég-e, illetve mennyire életképes ez a mostani Modric-Kroos-James alkotta középpálya hosszútávon beton ellenfelekkel szemben is (mert nálam azért még bőven kérdéses).Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 16., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. október 16., csütörtök 18:53
Szerintem a kiemelt két rész üti egymást. Vagy arra gondolnak, hogy 16-oson belül sárga+tizi, kívül piros+ szabad? Mert úgy már lenne benne logika, így a kapus szabálytalansága esetén nem lenne halmozottan hátrányos a helyzet (a plusz cserével).A játékosként háromszoros aranylabdás, Európa-bajnok UEFA-elöljáró eltörölné a hármas büntetést. Ha valaki utolsó emberként szabálytalankodna gólra törő játékossal szemben, sárga lapot kapna. Ha a 16-oson belül történne az eset, 11-est végezhetne el az ellenfél, míg piros lapot kellene neki felmutatni, ha a 16-oson kívül szabálytalankodna és csak szabadrúgás járna a mozdulatáért.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 16., csütörtök 18:52
Nekem úgy tűnik Casemiro-val és Illarra-val sem számolunk hosszútávon, Khedira távozása miatt pedig érthető hogy Carlo be akarja biztosítani a keretet. A sérülésekkel kalkulálni kell, és akkor inkább Lucas Silva üljön a padon, mint Vidal, vagy mondjuk senki....palesz77 írta:Hát de arra ott van Illarramendi is a mostani keretben nem? Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom, lesz már rögtön 2 ilyen játékos is. Ha hoznátok ezt a Lucas gyereket melléjük, akkor lenne 3 fiatal, tehetséges játékosotok 1 posztra, kicsit értelmetlen lenne ez a transzfer szerintem - mondom ezt laikusként. Így is az az egyik főbb problémátok idén, hogy sok a fiatal játékos, és valaki sosem kap elég percet.. Persze ha aztán ő lenne idővel az új Vieira/Makelele/Touré, akkor jó vétel lenne, csak akkor meg a másik kettőre nem lenne szükség már kb.tucsoki írta:Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 16., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 16., csütörtök 18:47
Hát de arra ott van Illarramendi is a mostani keretben nem? Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom, lesz már rögtön 2 ilyen játékos is. Ha hoznátok ezt a Lucas gyereket melléjük, akkor lenne 3 fiatal, tehetséges játékosotok 1 posztra, kicsit értelmetlen lenne ez a transzfer szerintem - mondom ezt laikusként. Így is az az egyik főbb problémátok idén, hogy sok a fiatal játékos, és valaki sosem kap elég percet.. Persze ha aztán ő lenne idővel az új Vieira/Makelele/Touré, akkor jó vétel lenne, csak akkor meg a másik kettőre nem lenne szükség már kb.tucsoki írta:Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 16., csütörtök 18:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 16., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 18:31
Mourinho behozhatna még 2 védőtCS0ki írta:Nekem tetszik a plusz két csere. Az edzők szerepe is megnőne, mert bátran bele lehetne nyúlni a meccsbe komolyabban.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 16., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 16., csütörtök 18:22
és a fetrengés/színészkedés miért kevésbé sárga lapot érdemlő dolog, mint egy belépő vagy pofázás? ugyanúgy azt is sárgával kellene büntetniMondjuk ebbe a fehér lap dologba én látok potenciált, csak kicsit máshogy, elsősorban a színészkedéseknél/túl látványos fetrengéseknél használnám
+1Inkább a szimulálók utólagos eltiltására kéne rámenni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 16., csütörtök 18:16
Valahol szerintem elvesz a futball szépségéből hogy a meccs vége felé a fél csapatot le lehet cserélni. Nyilván van pro és kontra, de nekem az hogy azt látod járni alig bírnak egyesek, de még mindig odalépnek... felbecsülhetetlen.palesz77 írta:A plusz 2 cserét meg inkább akkor vezetném be, amikor 2*15 perces hosszabbítás van egy meccsen, 45 perc alatt tök fölösleges lehozni bárkit is normál esetben..
Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.palesz77 írta:Más: Pár napig kiestem a hírekből, ki ez a Lucas gyerek akit szóba hoztak veletek? Lehet róla valamit tudni azon kívül, hogy ígéretesnek tartják a Brazilok? Csak mert tehetséges fiatal vkp-nek már van egy Casemirotok - na meg ugye Illarramendi..
Ezért van 25 fős keret, ki kell használni.Remy írta:Már miért lenne hülyeség a +2 csere? Miután nem lenne kifacsarva a kezdő, így kevesebb sérülés lenne egy szezonban. Teljesen jó ötlet.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. október 16., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 18:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 16., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 16., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 16., csütörtök 17:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 16., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 16., csütörtök 16:51
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem