Ha már fiatal kp-s, akkor én Jose Rodrigueznek adnék lehetőséget, madridista, spanyol, szerintem nem ügyetlen...

Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom
Nem tudom, hogy ki hogy van vele; de szerintem ők itt már nem rúgnak komolyabban labdába, talán nem véletlenül.
amikor casemiro elment, nekem nem úgy tűnt, hogy ő még visszajön.
Hát nekem se; egyértelmű, hogy Carlonál látványosan nem ütötte meg a szintet.
Lucas Silva
Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
Ami pedig ezt a
Lucas Silva vs. Vidal/Pogba/Matuidi/Ramires stb. dolgot illeti --> nos várjuk meg az elkövetkező heteket, hónapokat, de főleg a tavaszt; mert majd akkor derül ki, hogy igazán mire képes és hogy vajon elég-e, illetve mennyire életképes ez a mostani Modric-Kroos-James alkotta középpálya hosszútávon beton ellenfelekkel szemben is (mert nálam azért még bőven kérdéses).

Aztán majd el lehet dönteni, hogy kire, mire van itt szükség (ami biztos, hogy Khedirára már semmi

). Még az is benne van a pakliban, hogy télen és nyáron is igazolunk arra a posztra a távozók függvényében.