Nekem úgy tűnik Casemiro-val és Illarra-val sem számolunk hosszútávon, Khedira távozása miatt pedig érthető hogy Carlo be akarja biztosítani a keretet. A sérülésekkel kalkulálni kell, és akkor inkább Lucas Silva üljön a padon, mint Vidal, vagy mondjuk senki....palesz77 írta:Hát de arra ott van Illarramendi is a mostani keretben nem? Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom, lesz már rögtön 2 ilyen játékos is. Ha hoznátok ezt a Lucas gyereket melléjük, akkor lenne 3 fiatal, tehetséges játékosotok 1 posztra, kicsit értelmetlen lenne ez a transzfer szerintem - mondom ezt laikusként. Így is az az egyik főbb problémátok idén, hogy sok a fiatal játékos, és valaki sosem kap elég percet.. Persze ha aztán ő lenne idővel az új Vieira/Makelele/Touré, akkor jó vétel lenne, csak akkor meg a másik kettőre nem lenne szükség már kb.tucsoki írta:Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
Ui: Illarramendi jövőre sztem megy egy Sevilla/Valencia csapatba, nem igazán van jövője nálunk.