Mondjuk engem nem érdekel. Tudom, hogy például rám pont fúj, mert én volt az egyik, akik rendre szóvá tette, hogy nem bírom már, hogy elönti a minőségtelenség a topikot, és a mennyiség dominál. Úszott mint hal a vízben, otthonosan érezte magát. Kapott egy kritikát (több emberrel egyetértve) és most vergődik, mint a partra dobott hal. Csak hogy stílszerű legyek.
De megnyugtatlak Remy. Én ide csak akkor fogok írni ha min 8 vagy felette lévő filmet látok. Szóval évente kb 10x
Nem is olvasom nagyon a fórumot, mert filmet sincs időm nézni sajnos.
Azt meg többen leírták, hogy jó ha megtanulod, hogy bármit kiadsz a kezeid közül - főleg az internetnek hála - azt bárki fikázhatja, véleményezheti, kritizálhatja. Neked kell megtanulni mit veszel fel, vagy mit fogadsz meg, mit sz_rsz le. De ez a viselkedés..... hiszti a köbön. Nem férfias. Légy férfi!- ahogy egy barátom szokta mondani, ha csak egy picit is nyafogni mertem volna. Szóval fogadd meg a tanácsokat. Nem akar itt bántani senki. Nem személyeskedés ez, csak kritika, amit nagyon nem akarsz elfogadni, és leginkább ez fáj mindenkinek. Megfogalmaztunk egy kritikát, de meg vergődsz itt hónapok után is.
Én ezzel ki is szálltam örökre ebből a hisztivel körülvett Remyvsfilmtopik vitából. Utoljára voltam jó fej és magyaráztam el, mi a baj.