Boky után én is szeretnék egy kis segítséget kérni, ha van pár percetek, töltsétek ki légyszi a kérdőívet, ami a szakdogámhoz kell. Mobilinternet, mobilinternetes reklám a témája.
Nagyon köszi!

Kérdőív
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2014. október 18., szombat 8:17
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 8:34
Köszönöm,de azért ilyen korán reggel ez a Barcelonás téma fölkavaró volt....danianevem írta:http://www.sporcle.com/games/Freddie/UCLBarcelonamiro írta:Valaki tudná nekem linkelni azt a játékot amelyikben a Real Madrid kezdő csapatait kellett kitalálni,és pontokat lehetett kapni minden név után?
A madridos verzióhoz lejjebb kell görgetni
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 17., péntek 8:25
http://www.sporcle.com/games/Freddie/UCLBarcelonamiro írta:Valaki tudná nekem linkelni azt a játékot amelyikben a Real Madrid kezdő csapatait kellett kitalálni,és pontokat lehetett kapni minden név után?
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 8:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 17., péntek 0:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 23:21
Nem akarok hülyeséget mondani, de például a legelső képregényben már Batman volt. Az ilyen adalékok, hogy szülei, stb csak később jöttek. Tehát ne úgy képzeld el ezt az elmúlt 85 évet, hogy a képregények mindig folytatások voltak.mathers írta:Próbálom a legelejétől keresni, amikor még Bruce szülei élnek. Tudom, hogy régi, de az is kell. Nem akarok úgy belecsöppeni a közepébe hogy már Batman.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 16., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 23:10
***rent oldalakont megtalálod őket. Nyilván, ha magyarul akarod olvasni, akkor a magyarokon, ha angolul, akkor a külföldieken. Rengeteg van. Amúgy az elég bátor vállalkozás lenne, hogy az első résztőlmathers írta:Képregényekről lenne szó. Szóval, ugye van a Batman. És ebből van rengeteg képregény. Na most ezeket hol tudom letölteni? De úgy az első résztől kezdve és sorba tovább. Mert szeretnék haladni azzal is megismerni ott mik voltak. Részleteket stb...tud valaki segíteni?
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 16., csütörtök 23:07
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 15., szerda 17:30
Árkádban meg Arénában is van Fanshop. Ott tuti vannak Milanos cuccok is. itt az oldalAdamo írta:Valaki tud pesten egy jo helyet, ahol AC MILAN-os termekeket lehet venni, lehetoleg elerheto aron ?
koszi elore is.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2014. október 15., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. október 15., szerda 12:20
Jelen!Toti írta:van itt vki szolnokról?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 15., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 15., szerda 0:00
De nem ám...KAG írta:nmag másnak sem jön be?
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2014. október 14., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. október 14., kedd 11:09
Ez itthon kifejezetten aktuálisnak számítAdamo írta:a BOM honlapjan hol talalom az aktualizalasokat ?portillo írta:A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.
A BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) honlapján pedig vannak ezzel kapcsolatos aktualizálások, és egyéb érdekességek is, úgyhogy szerintem ha ezt a témát szeretnéd, akkor is van hozzá elég anyag.
a 2020-as olimpiaval kapcsolatban varja a honlap a dontest, ami mar eldolt h Tokioban lesz.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 14., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: Adamo » 2014. október 14., kedd 10:38
a BOM honlapjan hol talalom az aktualizalasokat ?portillo írta:A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.
A BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) honlapján pedig vannak ezzel kapcsolatos aktualizálások, és egyéb érdekességek is, úgyhogy szerintem ha ezt a témát szeretnéd, akkor is van hozzá elég anyag.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem