Hát akkor mi?Főleg, hogy Reus nem is Dortmund-nevelés.

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 5., szerda 15:00
Hát akkor mi?Főleg, hogy Reus nem is Dortmund-nevelés.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 14:57
Ez igaz, nem tudom, lehet...Kerlon írta:Gondolom épp annyira, mint Götze. :-)Donát írta:
Reus dortmund-hű, mint Klopp. Szerintem egyelőre mozdíthatatlan.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 5., szerda 14:54
Főleg, hogy Reus nem is Dortmund-nevelés.Gondolom épp annyira, mint Götze.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 5., szerda 14:49
Gondolom épp annyira, mint Götze. :-)Donát írta:
Reus dortmund-hű, mint Klopp. Szerintem egyelőre mozdíthatatlan.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 14:42
Reus dortmund-hű, mint Klopp. Szerintem egyelőre mozdíthatatlan.nmate írta:Én adom.morientes írta:Ha ide akar jönni,leütjük,és felültetjük egy Cardiffi gépre...vélemény?
És elkezdjük győzködni Reust, hogy neki milyen jó lenne itt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 14:39
Ha meg belemenne a német,isten bizony átrepülnék dortmundba,és segítenék neki csomagolni...nmate írta:Én adom.morientes írta:Ha ide akar jönni,leütjük,és felültetjük egy Cardiffi gépre...vélemény?
És elkezdjük győzködni Reust, hogy neki milyen jó lenne itt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 14:32
Én adom.morientes írta:Ha ide akar jönni,leütjük,és felültetjük egy Cardiffi gépre...vélemény?
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 5., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 14:25
Ha ide akar jönni,leütjük,és felültetjük egy Cardiffi gépre...vélemény?Balet kiperkáljuk ha nem akar jönni leütjük telenyomjuk droggal és manipuláljuk, hogy ő igen is itt akar játszani :mrgreen:
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 5., szerda 14:22
Lezárhatnák már ezt az egészet.A Cadena Cope szerint a Real Madrid vezetősége megállapodott Cristiano Ronaldóval, aki 2018-ig a spanyol klub játékosa marad.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 14:19
tök jól hangzanak, csak ki megy bele?Géci írta:Mondok 1 fasza képletet bár én ezt elküldeném Pereznek szívem szerint![]()
Kakát vissza a Milánba cserébe adják Boatenget (padra jobb lenne szerintem mint Kaká...)
Coentrao (+ Khedira) mehet a Chelseabe 25 misiért
Di Maria Psg-be Ancelottiért + Verratti meg kapnak max 10 misit
Albiol mehet a MU-ba és hozzuk Inégó Martinezt
Higuain meg Juvéba és adják cserébe Pogbát
Balet kiperkáljuk ha nem akar jönni leütjük telenyomjuk droggal és manipuláljuk, hogy ő igen is itt akar játszani![]()
Vélemény?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 14:17
Hát, Higuain távozására nem sok esélyt látok, a többi viszont tuti így lesz.Géci írta:Vélemény?
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 5., szerda 14:12
De kezdem unni ezt az egeszet.. komolyan olyan mintha ujra le akarna igazolni es jonnek naponta a hirek rola...BBeno írta:A Cadena Cope szerint a Real Madrid vezetősége megállapodott Cristiano Ronaldóval, aki 2018-ig a spanyol klub játékosa marad.
1. oke (ba boateng nem kaka posztja szerintem)Géci írta:Mondok 1 fasza képletet bár én ezt elküldeném Pereznek szívem szerint![]()
Kakát vissza a Milánba cserébe adják Boatenget (padra jobb lenne szerintem mint Kaká...)
Coentrao (+ Khedira) mehet a Chelseabe 25 misiért
Di Maria Psg-be Ancelottiért + Verratti meg kapnak max 10 misit
Albiol mehet a MU-ba és hozzuk Inégó Martinezt
Higuain meg Juvéba és adják cserébe Pogbát
Balet kiperkáljuk ha nem akar jönni leütjük telenyomjuk droggal és manipuláljuk, hogy ő igen is itt akar játszani![]()
Vélemény?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 5., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 5., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 14:10
Sajnos a brazil hiu ábránd...nem hiszem hogy a chelsea megválna tőle,valamint az a szorgalmas felfogás amibe a brazil játszik(játéktudással párosulva,nem úgy mint Khediranal)az Mounak is fekszik.Amúgy most néztem meg Transfermarkton, szerintük Khedirának csak 2015-ig él a szerződése Szóval valóban időszerű vagy a megújítása, vagy az eladása. Úgyhogy ha Vidal, esetleg Pogba nem jön össze (és lássuk be, hogy valószínűleg ez a helyzet), akkor Ramiresre még rákérdeznék. Ha Ő sem, akkor muszáj lesz Vele hosszabbítani.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 5., szerda 13:55
Erről jut eszembe. Ha Mourinhonak kell Khedira, cseréljük már el Ramiresre.Donát írta:És ha Josénak spanyol fóbiája van, hozzuk Romeut is! :-)
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 5., szerda 13:47
Tayo írta:Plusz Thiago Silva és Lucas is élteti Ancelottit és marasztalnák. Ez is egy újabb bizonyíték arról hogy milyen jó kapcsolatot alakít ki az olasz a játékosaival.
Hozzon kettőt. Verratti ugye a pletykák szerint amióta Ancelottival számolunk kell nekünk. (Tudom, hogy mit nyilatkozott Verratti.) Aztán most úgy tűnik, hogy Lucas nagyon kedveli. Mi itt a fórumon többen is vagyunk, akik kedvelik az Ő játékát. Gondolom Ancelottinak is tetszik. A PSG-nek kell állítólag di María. Meg lehet ezt beszélni.Mike írta:Olyan sok hír, pletyka, nyilatkozat volt már Ancelottival kapcsolatban, hogy el nem tudom képzelni h ne itt kössön ki. És akkor remélem hoz magával legalább 1 játékost is.
Szerintem meg védekezésben sincs lényegi különbség a két játékos között. Ellenben támadásban ég és föld. Ha pedig nekem nem is hiszel, az isteni, a mindig igazmondó Mourinho is kezdetben Coentraot játszatta a komolyabb meccseken, aztán később már azokon is Marcelo játszott.horesz93 írta:Örülnék ha Coentrao maradna a csapatnál,így Marcelonak nem kellene végig játszani az egész szezont.Fontosabb meccseken még mindig Coentraot játszatnám mert védekezésben stabilabb...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem