Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 11:03

A hírek szerint Pérez nagyon kíváncsi volt arra, hogy Carlo miként fogja állni a sarat az említett hosszú interjú során. És látva az eredményt, nagyon elégedett vele, ahogy kezelte az újságírót és ahogy válaszolt a kérdésekre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 15., szerda 10:33

poronty írta:De Jong-nak nyáron jár le a szerződése tehát akár már most télen apró pénzért ellehetne hozni. 29 éves jó korban és bármennyire is utálom az embert, talán egy 2+1 éves szerződés megoldás lehetne a problémánkra rövid távon. Továbbá mivel a Milan nincs európai porondon játszhatna a BL-ben is.
Ötletnek jó, de szerintem kizárt hogy felmerüljön a neve. Egy olyan csapatba ahol inkább a kreativitás dominál, se Perez, se Carlo nem fog olyan játékost hozni aki minden második meccsén besárgul. Mondhatnám úgy is, hogy nincs szükségünk még egy Khedira-ra, a publikum szétszedné.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 15., szerda 10:31

bocsánat.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 10:26

BBeno írta:miért kéne egyből 15ért venni ilyen tagokat akik még európát nem látták. meglehet ezt csinálni okosba mint casemiroval. láttuk mit tud. carlonak nem kellett. valószínűleg ez a hír is kacsa csak a brazilok próbálják kiszórni a sajátjaikat jópénzért. de nem kell egyből megvenni ezeket. kölcsönbe jöjjön opcióval és akkor hadd szóljon
Mondjuk, ha ezt írod és nem rögtön a bunkó formádat veszed elő, akkor belehaltál volna, nem? Mondjuk biztos menőbb szarozni a bohócligát, mint értelmes hozzászólást írni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2014. október 15., szerda 10:25

De Jong-nak nyáron jár le a szerződése tehát akár már most télen apró pénzért ellehetne hozni. 29 éves jó korban és bármennyire is utálom az embert, talán egy 2+1 éves szerződés megoldás lehetne a problémánkra rövid távon. Továbbá mivel a Milan nincs európai porondon játszhatna a BL-ben is.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 15., szerda 10:24

miért kéne egyből 15ért venni ilyen tagokat akik még európát nem látták. meglehet ezt csinálni okosba mint casemiroval. láttuk mit tud. carlonak nem kellett. valószínűleg ez a hír is kacsa csak a brazilok próbálják kiszórni a sajátjaikat jópénzért. de nem kell egyből megvenni ezeket. kölcsönbe jöjjön opcióval és akkor hadd szóljon

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 15., szerda 10:21

Félreértesz. Télen nincs brazil bajnokság, meg lehetne dumálni a gyerekkel, hogy jöjjön játszani mondjuk 3 hónapra. Az ottani csapatok nem fürdenek a pénzben, szóval nekik sem lenne gáz, ha 3 hónapig mi állnánk a fizuját + még pénzt is kapnak. Carlo nézné edzésen, tudná figyelni, Castillaban kb tét nélkül meccselhetne, onnan meg nyílt a dolog, ha esetleg tényleg ügyes.
Ilyen rutintalan játékost egy Real kezdőjébe nem lehet hozni, padra meg pazarlás tehetségeket rakni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 10:18

BBeno írta:szerintem senki. de biztos nagyon olvassa a brazil bohocligában a mélységi passzokat meg sokat ütközik.
Annyira szánalmas és irritáló ez a felfogás, hogy valami iszonyat...egyszer az a bajotok, hogy Pérezék sokat költenek a top bajnokságok top csapatainak játékosaira, miért nem vadásznak tehetségekre.
Amikor tehetséget vennének, olcsón viszonylag, akkor már rögtön bohóc a liga, itt majd megdöglik.
De ha elviszi a Porto, és nyom egy jó évet, meg akarjuk venni 45 millióért, akkor megint Pérezék voltak a fogyatékosok, mert már a braziloktól meg kellett volna venni 15 millióért.
Meg az Atma milyen faszán igazol, mert dél-amerikai/közép-amerikai játékosokba milyen jól belenyúl...ők a faszák, mi a lúzerek, mert mi 80 milliókat fizetünk.

Elmenne Kehdira 10-15 millióért vagy ingyen. Helyére jönne egy fiatal brazil tehetség, nem túl drágán. Biztos óriási hiba. Te a fotelből jobban tudod, ezt is.

Kivagyok tőletek, teljesen. Akinek nem inge...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 15., szerda 10:17

nmate írta:Fúj brazil ne jöjjön, bohócligában játszik biztos szar. Castillába megérné kölcsönbe elhozni, hogy szem előtt legyen. Aztán onnan meg eldől.
21 évesen ne a castillába hozzunk már embert, akik a harmadosztályban is kiesés ellen menekülnek...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 15., szerda 10:16

Fúj brazil ne jöjjön, bohócligában játszik biztos szar. Castillába megérné kölcsönbe elhozni, hogy szem előtt legyen. Aztán onnan meg eldől.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 15., szerda 10:10

szerintem senki. de biztos nagyon olvassa a brazil bohocligában a mélységi passzokat meg sokat ütközik.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 15., szerda 9:28

Lucas Silva,
Annak örülök, hogy a vezetőség állítólag nézeget védekező középpályásokat, mert szerintem szükség van izomra oda, csak ez a gyerek is 175 centi meg 70 kiló. :hmmm:
Látta már valaki játszani a gyereket?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 15., szerda 9:07

Cristiano a legjobb játékos, akit valaha edzetett? „Nem könnyű megmondani ezt, de azt hiszem igen. Volt nálam Zidane, Ibrahimovic… Sokukon meglepődtem, a legjobban Ibrán. Nagyon könnyű őt kezelni, nem tudom hogy Pep is így vélekedik-e róla. Ő egy győztes, sokat segített nekem Párizsban, ahol nem volt könnyű, hiszen sok dolgot kellett véghezvinnem, viszont ő segített változtatni a mentalitásomon, ami egyáltalán nem volt könnyű.” Forrás: Madridom.hu
sirok :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 15., szerda 8:55

Hol ünnepli az Atleti a trófeáit?
Reméljük sehol :Đ

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 8:35

Van kedvenc képe a Prado Múzeumból? „Sosem voltam még a Pradóban. Elmentem viszont Toledóba, nagyon tetszett.”

Nemzeti étel? „Nem tudom.”

Kik a város védőszentjei? „Nem tudom, megölsz ezekkel a kérdésekkel.”

Hol ünnepli az Atleti a trófeáit? „Az Apolónál.”
Sírok a faszin :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 12., vasárnap 11:36

Carlo és a dekázás esete
https://www.youtube.com/watch?v=obvo3AiGfHI
:)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 21:16

Hagyjuk már a kínai focit...a castillában meg focizzanak csak hazai arcok, arra fölösleges pénzt költeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 20., szombat 21:14

Viccen kívül lehetne küldeni játéksmegyfigyelőket Kínába. Lehetne biztos kukázni valami tehetséget.
ráadásul még occó is :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 20., szombat 21:09

realfan91 írta:Florentinonak ez a nyilatkozata még nevetségesebbé teszi őt. "Az ACS tevékenységének 35%-a Ausztráliában zajlik, és nincsen ausztrál játékos a keretben."

:lol: Mert olyan sok Real szintű ausztrál játékos szaladgál a világban. :lol: Kínai piac is erős, mégsincs kínai játékosunk, vajon miért? Mert nincs Real szintű kínai. Mindenkit fogyatékosnak néz?
Viccen kívül lehetne küldeni játéksmegyfigyelőket Kínába. Lehetne biztos kukázni valami tehetséget. Betenni a Castillába, aztán csak lesz valami.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 20., szombat 21:06

Florentinonak ez a nyilatkozata még nevetségesebbé teszi őt. "Az ACS tevékenységének 35%-a Ausztráliában zajlik, és nincsen ausztrál játékos a keretben."

:lol: Mert olyan sok Real szintű ausztrál játékos szaladgál a világban. :lol: Kínai piac is erős, mégsincs kínai játékosunk, vajon miért? Mert nincs Real szintű kínai. Mindenkit fogyatékosnak néz?

Vissza: