Jelen!Toti írta:van itt vki szolnokról?

HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. október 15., szerda 12:20
Jelen!Toti írta:van itt vki szolnokról?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 15., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 15., szerda 0:00
De nem ám...KAG írta:nmag másnak sem jön be?
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2014. október 14., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. október 14., kedd 11:09
Ez itthon kifejezetten aktuálisnak számítAdamo írta:a BOM honlapjan hol talalom az aktualizalasokat ?portillo írta:A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.
A BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) honlapján pedig vannak ezzel kapcsolatos aktualizálások, és egyéb érdekességek is, úgyhogy szerintem ha ezt a témát szeretnéd, akkor is van hozzá elég anyag.
a 2020-as olimpiaval kapcsolatban varja a honlap a dontest, ami mar eldolt h Tokioban lesz.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 14., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: Adamo » 2014. október 14., kedd 10:38
a BOM honlapjan hol talalom az aktualizalasokat ?portillo írta:A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.
A BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) honlapján pedig vannak ezzel kapcsolatos aktualizálások, és egyéb érdekességek is, úgyhogy szerintem ha ezt a témát szeretnéd, akkor is van hozzá elég anyag.
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. október 14., kedd 9:58
A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.Adamo írta:Sziasztok!
Egy beadandohoz kellene egy temavalasztas, valamilyen sporttal kapcsolatos temaban akarom irni, lenyeg az lenne, hogy tudjak hozza megfelelo irodalmat (szakcikkek, tanulmanyok, folyoiratok, magyar es idegen nyelven) talalni.
a 2024-es budapesti olimpia lehetseges megrendezesere gondoltam, de az a baj, hogy azzal kapcsolatosan nem sok szakkonyv van, foleg nem idegen nyelven![]()
valakinek valami tuti otlet ?![]()
Udv.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 14., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: Adamo » 2014. október 14., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 13., hétfő 23:47
Az egész Nolan trilógiáról süt, hogy a rendező realisztikussá akart tenni egy szuperhőst, a film is komolyan veszi saját magát.Remy írta:Ja, ha észérvekkel húznak le valamit, akkor oké, de amikor csak a levegőbe beszél valaki és úgy fikázza az adott dolgot, az kissé idegesítő.András93 írta: Amúgy mindig jó látni, ahogy vergődnek a fanboyok, ha szidják a kis kedvencüket.
Kedvencem Puzsértól a Gyűrűk ura oltása, ha azt is lenyomta volna egy TV-műsorban...
"Batmant nem tudom komolyan venni"KI kérte rá, hogy komolyan vegye? Miért kell komolyan venni bármelyik hőst?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 23:34
Ja, ha észérvekkel húznak le valamit, akkor oké, de amikor csak a levegőbe beszél valaki és úgy fikázza az adott dolgot, az kissé idegesítő.András93 írta: Amúgy mindig jó látni, ahogy vergődnek a fanboyok, ha szidják a kis kedvencüket.
Kedvencem Puzsértól a Gyűrűk ura oltása, ha azt is lenyomta volna egy TV-műsorban...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. október 13., hétfő 23:28
A batman b*zik mind így vannak ezzel. Egyébként ez nem igaz, nem az alapján kritizálta. Amit Remy is belinkelt, az a rádióműsorából van, a TV2-ben pedig később szerepelt.ziro4vr írta:én azóta nem tudom komolyan venni, hogy a batmanes játék előzetese alapján pocskondiázta a filmet a tv2 műsorában
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 23:12
Jajj, ne is monddziro4vr írta:én azóta nem tudom komolyan venni, hogy a batmanes játék előzetese alapján pocskondiázta a filmet a tv2 műsorábanja meg hogy beült tehetséget kutatni..hagyjuk már..mond néha jókat, de a mondandója élét általában elveszi a szörnyen idegesítő stílusa és felszínessége
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 13., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 13., hétfő 22:27
A cikk alatt az egyik rajongó kommentjesoadroli írta:MR. BUSTA - KAMU GENGSZTER ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK
Nem akartam a Zene topicba, szerintem inkább itt a helye. Amúgy mennyire igaz amit Puzsér ír.
Puzsérnak egyébként van még pár ehhez a cikkhez hasonló írása, videója. Érdemes ránézni a munkásságára, például a reklámok elleni vitáiban szerintem nagyon sok az igazság.Kérdés ha Busta rossz vicc miért mindehol ott hallani ti vagytok a vicc kiváncsi lennék ti 22 év alatt ezt el tudnátok-e írni hogy 4 éve csinált egy Real Trill Music kiadót ammi még ma is nagyon sikeres de komolyan ezt megtudnátok csinálni mert ha igen mutassátok
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 13., hétfő 22:07
Miért kellene naggyal?messideco írta:A mellékneveket kisbetűvel kell írni?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem