Megvan a papírja hozzá, hogy a Real edzője lehessen, de nem hiszem hogy akkor kinevezték volna sportigazgatónak ha Ő lenne a B terv.morientes írta:Minden tiszteletem Zidane-é,de én azt se tudom hogy a megfelelő licence meg van e ehhez a munkához...Amúgy egy kérdés. láttok esélyt arra, ha Carlo nem jön akkor Zidane vegye át a csapatot?
Ha megvan,akkor se gondolom hogy ilyen mélyvízbe kellene mindjárt próbálkozni...
Előbb talán egy kisebb csapat,vagy ha már Real Madrid,akkor valaki mellett aki nem kispályás,kitanulni a szakma csínját-bínját,és utánna Allez Zizou...
De nekem sajnos van egy olyan érzésem,hogy Xabi Alonsobol előbb lesz nagy edző mint Zidaneból...a baszk már most úgy irányítja sokszor a csapatot,ahogy Zidane-tól nem láttam soha...
Nem minden nagy futballistából lesz nagy edző,sőt,de Zidane cáfoljon csak rám...
Tegnap a Fiesztában felvetették azt hogy Raúl lenne az ideális ez edzői székre, ha jól emlékszem Farkas Norbert mondta.
Régebben volt arról is szó hogy Guardiola vinné másodedzőnek a Bayernhez, Pep tehát lát benne fantáziát.