Képregényes spoiler: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Prof Zoom ugyebár Eobard Thawne a képregényekben. IMDB-n végigpörgettem, de ilyen név nem volt feltüntetve, holott forgattak már Zoommal. Lehetséges az, hogy Eddie Thawne lesz Zoom, aki ott a rendőrségnél van? Végül is a név majdnem egyezik.
Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Flash
Képregényes spoiler: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Prof Zoom ugyebár Eobard Thawne a képregényekben. IMDB-n végigpörgettem, de ilyen név nem volt feltüntetve, holott forgattak már Zoommal. Lehetséges az, hogy Eddie Thawne lesz Zoom, aki ott a rendőrségnél van? Végül is a név majdnem egyezik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, TBBT-t én is majdnem kaszáltam (kb 5. ilyen eset) erre jön egy jó rész.
:Đ
- h3x0r
TBBT 8x5
Végre végre végre!!!!!
Mar nagyon hianyzott egy ilyen resz.
Gotham 1x4
Akkor hogy is van? A kovetkezo resz kurva jo lesz.
Végre végre végre!!!!!
Mar nagyon hianyzott egy ilyen resz.
Gotham 1x4
Akkor hogy is van? A kovetkezo resz kurva jo lesz.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Gotham s01e04
A hangulata továbbra is nagyon ott van, de nálam már közel sem elég ennyi 4 rész után. Ráadásul behozták a legizgalmasabb elemet Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arkhamot, amiből aztán semmi érdemlegeset nem mutattak...
Persze begyorsul majd, de mikor? A Breaking Baddel már eljátszottam anno, akkor meg is bántam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az első 2 évadból csak az s02e02 érdemel szót, a többi simán kihagyható...
The Big Bang Theory s08e05
A South Parkhoz hasonlóan nálam már évadok óta pengeélen táncolnak a kasza szempontjából, aztán mindig jön egy ilyen rész, ami megmenti őket. Visszatértek egy kicsit a régi formulához, be is vált.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a végére már kicsit unalmas volt a sok fallosz-poén, de az ausztrál sztriptízes azért ütött
A hangulata továbbra is nagyon ott van, de nálam már közel sem elég ennyi 4 rész után. Ráadásul behozták a legizgalmasabb elemet Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arkhamot, amiből aztán semmi érdemlegeset nem mutattak...
Persze begyorsul majd, de mikor? A Breaking Baddel már eljátszottam anno, akkor meg is bántam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az első 2 évadból csak az s02e02 érdemel szót, a többi simán kihagyható...
The Big Bang Theory s08e05
A South Parkhoz hasonlóan nálam már évadok óta pengeélen táncolnak a kasza szempontjából, aztán mindig jön egy ilyen rész, ami megmenti őket. Visszatértek egy kicsit a régi formulához, be is vált.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a végére már kicsit unalmas volt a sok fallosz-poén, de az ausztrál sztriptízes azért ütött
Marketingesként dolgozol a Marvelnél?TéOeM írta:Érdekes, hogy a SHIELD-nél senki se hozta/hozza fel ezt a "sok sorozat van, ami csak később pörög fel" védőbeszédet![]()
A Marvelnél egyből szar minden
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Érdekes, hogy a SHIELD-nél senki se hozta/hozza fel ezt a "sok sorozat van, ami csak később pörög fel" védőbeszédet
A Marvelnél egyből szar minden
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Gothammel nincs gond csak idő kell még neki. Nagyon sok sorozat van, ami csak később pörög fel. Ráadásul 22 részt rendeltek be. :Đ
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát a Gotham is nagyon bejön, de még azért annak tovább kell fejlődnie. Ez a Flash/Arrow vonulat már jóval előrébb jár nálam.h3x0r írta:Az is zsenialis, mint a gotham?Remy írta:Na, nem bírtam ki. Újráztam a Flash első részét.Áááá csak jöjjön már a következő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Az is zsenialis, mint a gotham?Remy írta:Na, nem bírtam ki. Újráztam a Flash első részét.Áááá csak jöjjön már a következő.
- Remy
- Kapcsolat:
Na, nem bírtam ki. Újráztam a Flash első részét.
Áááá csak jöjjön már a következő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
inkább arra kell készítenem őket, hogy miután ledaráltam, már nem leszek a régiRealista24 írta: Remélem készíted a családot, hogy pár napra eltűnsz, amíg ledarálod a 24-et.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem készíted a családot, hogy pár napra eltűnsz, amíg ledarálod a 24-et.rég túl vagyok rajta, és hamarosan R24 is túl lesz..khm veszíteni fogsz khm..![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
rég túl vagyok rajta, és hamarosan R24 is túl lesz..khm veszíteni fogsz khm..Toti írta: az ilyen tagoknak true detectivet kell nézni.
egyébként nekem is ez a bajom, bár a legújabb részt még nem néztem meg.
lehet, h az 5. résztől beindul a sorozat? ...![]()
![]()
![]()
szerintem most aztán már tényleg biztosan be fog indulni
Nem illik.
az ilyen tagoknak true detectivet kell nézni.ziro4vr írta:Nekem az a bajom, hogy egy tök átlagos nyomozós sorozat, mint pl a mentalista (nem véletlen a készítő..) de fel van copkodva, mert belebegtetik a kis utalásaikat hogy húúú majd ő ki lesz meg vele mi lesz húúú..és erre rá is játszanak keményen. Ami nem baj, mert a fanbase megkajálja szépen, de mi lesz az ilyen mufurc alakokkal mint én, akik valami keményebb noiros sorozatban bíztak.
egyébként nekem is ez a bajom, bár a legújabb részt még nem néztem meg.
lehet, h az 5. résztől beindul a sorozat? ...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Nekem az a bajom, hogy egy tök átlagos nyomozós sorozat, mint pl a mentalista (nem véletlen a készítő..) de fel van copkodva, mert belebegtetik a kis utalásaikat hogy húúú majd ő ki lesz meg vele mi lesz húúú..és erre rá is játszanak keményen. Ami nem baj, mert a fanbase megkajálja szépen, de mi lesz az ilyen mufurc alakokkal mint én, akik valami keményebb noiros sorozatban bíztak.
Nem illik.
- h3x0r
Marmint Benzemaval kapcsolatban?ziro4vr írta:ilyen szépen még nem írták körbe a Karim Benzema youtube videók és közösségi oldalak nézésétRealista24 írta: Jó, hát én úgy "nézem", hogy dolgozok és híreket olvasok közben. :Đ![]()
akinek annyira tetszik, az avasson már be minket a tutiba, hogy mit kéne látni
Az utolso reszt meg nem lattam, de az elso harom alapjan nalam ez egy sima nyomozos sorozat. Annyival jobb mint az NCIS es tarsai, hogy a multban jatszodik es nem a jelenben. Persze a kovetkezo resztol beindul
- ziro4vr
ilyen szépen még nem írták körbe a Karim Benzema youtube videók és közösségi oldalak nézésétRealista24 írta: Jó, hát én úgy "nézem", hogy dolgozok és híreket olvasok közben. :Đ
akinek annyira tetszik, az avasson már be minket a tutiba, hogy mit kéne látni
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MONDOM FÉL PONTTAL!!!ziro4vr írta:na mivan, a te zsebedet is elkezdték tömni?Realista24 írta:Gotham,
na, az eddigiekhez képest legalább egy fél ponttal jobb volt, bár továbbra is idegesítő, hogy nagyon kiszámítható.![]()
szerintem semmi változás, egyre többször tekerek bele, inkább megyek szulejmánt nézni
Jó, hát én úgy "nézem", hogy dolgozok és híreket olvasok közben. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
na mivan, a te zsebedet is elkezdték tömni?Realista24 írta:Gotham,
na, az eddigiekhez képest legalább egy fél ponttal jobb volt, bár továbbra is idegesítő, hogy nagyon kiszámítható.
szerintem semmi változás, egyre többször tekerek bele, inkább megyek szulejmánt nézni
Nem illik.